Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AUSRONE @ 2012 05 30, 14:45)
Teisybės dabar jau nerasi, teks valgyti bulvinius pomidorus biggrin.gif
Nu šitie kaip visada žiedais apsipila smile.gif Nesu mačius gausiau žydinčio pomidoro biggrin.gif

Aš juos auginu pirmi metai, atsirinkus, kaip nemažai pagyrų sulaukusią veislę, tai kolkas negaliu atsižavėti.
O jiems kaip suprantu pažastėlių skabyti nereikia, jis auga kaip krūminis? g.gif

Pas mane pats baisiausias pomidoras tai "severnaja krasavica". Kaip jam dar toli iki krasavicos. Ir jei būtų įkištas tik vienas daigas, tai sakyčiau trūksta ko, ar per daug, nes ir lapai smulkūs ir sukas ir baisiai nori būti didžiausias už visus, bet yra du, ir skirtingose vietose pasodinti, ale tokie patys "negražūs" smile.gif
Tikiuosi, kad nors skanūs bus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap: 30 gegužės 2012 - 15:15
Jau išsiaiškinau dėl Black Krim'ų bigsmile.gif Mano Krimų sėklos irgi parsiųstos. Pasirodo jų būna ir su pomidoriniais lapais, ir su bulviniais, netgi žemaūgių būna... ax.gif

jetau jetau.. jau tiek veislių pridirba, kad net pavadinimus dubliuoja... doh.gif čia kaip ir su Black Cherriais, pas vienas aukštaūgiai, pas kitas svyrantys.. o vistiek Black Cherriais užvadinti.. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 05 30, 16:14)
*O jiems kaip suprantu pažastėlių skabyti nereikia, jis auga kaip krūminis? g.gif

**Pas mane pats baisiausias pomidoras tai "severnaja krasavica". Kaip jam dar toli iki krasavicos. Ir jei būtų įkištas tik vienas daigas, tai sakyčiau trūksta ko, ar per daug, nes ir lapai smulkūs ir sukas ir baisiai nori būti didžiausias už visus, bet yra du, ir skirtingose vietose pasodinti, ale tokie patys "negražūs" smile.gif

* pažastis paskabyk kaip ir visiems žemaūgiams mirksiukas.gif visų tikrai nepalik, nes paskui pomidoro šakos tiesiog lūžta...
** visos krasavicos būna išskirtinės lotuliukas.gif

QUOTE(Ex @ 2012 05 30, 16:29)
Jau išsiaiškinau dėl Black Krim'ų bigsmile.gif  Mano Krimų sėklos irgi parsiųstos. Pasirodo jų būna ir su pomidoriniais lapais, ir su bulviniais, netgi žemaūgių būna...  ax.gif
jetau jetau.. jau tiek veislių pridirba, kad net pavadinimus dubliuoja... doh.gif čia kaip ir su Black Cherriais, pas vienas aukštaūgiai, pas kitas svyrantys.. o vistiek Black Cherriais užvadinti.. doh.gif

Nu va matai...neteks tau pomidorinių bulvikių valgyti biggrin.gif Jau tikrai nors kokį skaičių ar brūkšniuką pridėtų, kad žmonės atsirinktų kas prie ko... bet matyt niekam klausimų tokių kaip mums nekyla... čia gi visos pomidorlige sergančios ir po n rūšių auginančios paskui nbeatrokuoja, kodėl vieni pomidorai su bulviniais lapais, o ne bulvės, ar kodėl vieni žemaūgiai nors augino pernai tuo pačiu pavadinimu aukštaūgius cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 30 gegužės 2012 - 16:13
QUOTE(Ex @ 2012 05 30, 16:29)
... čia kaip ir su Black Cherriais, pas vienas aukštaūgiai, pas kitas svyrantys.. o vistiek Black Cherriais užvadinti.. ...

...o paskui kyla gincai, nes vienos skaito tik tai, kas parasyta, o kitos dar ir gyvai mato skirtumus...greiciau uzaugtu derlius ir butu aisku, kaip yra istikro mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai išsiaiškinot pagaliau apie princus thumbup.gif mano lapai normalūs pomidoriški ...tai tokie patys kaip pas Ex biggrin.gif

O bulvialapių irgi yra ...japoninis triufelis , kmicai , malinovij ožarovskij , taiko...berods ir viskas smile.gif

doh.gif o šiandien kliauzą padariau , nugenėjau ataugą kur buvau palikus antram stiebui...kažkaip akys sužvairavo ...ir post faktum jau buvo... rolleyes.gif blush2.gif
iš ko man dabar tą antrą stiebą padaryt...ar vienu gal netgi geriau auginti g.gif pomidoras Crystal H rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 05 30, 17:11)
matyt niekam klausimų tokių kaip mums nekyla...  kodėl vieni pomidorai su bulviniais lapais, o ne bulvės..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai jau tikrai.. mano draugė kaimynė irgi nesupranta, kam man reikia tų pomidorų pavadinimų.. sako, koks tau skirtumas, vistiek gi pomidoras... doh.gif
Žodžiu, reik būt pomidoriniu fanu, kad būtų ne tas pats, koks pomidoro lapas ar kokį pomidorą atsikandi.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 05 30, 17:35)
Tai išsiaiškinot pagaliau apie princus thumbup.gif

ne apie princus išsiaiškinom, o apie Black Krim'us.. biggrin.gif

O antram stiebui palik ūgliuką iš aukščiau ir tiek.. nors ne pagal taisykles, bet gi nepražus dėl to pomidoras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 30 gegužės 2012 - 16:40
QUOTE(Ex @ 2012 05 30, 17:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai jau tikrai.. mano draugė kaimynė irgi nesupranta, kam man reikia tų pomidorų pavadinimų.. sako, koks tau skirtumas, vistiek gi pomidoras... doh.gif
Žodžiu, reik būt pomidoriniu fanu, kad būtų ne tas pats, koks pomidoro lapas ar kokį pomidorą atsikandi.. biggrin.gif

biggrin.gif nesąmonė be pavadinimų...tai koks tada įdomumas... biggrin.gif o dabar nueini į šiltnamį...ir žiūri - koks gi čia toks įdomus , pasižiūri pavadinimą ir aišku thumbup.gif aš galvoju iš viso kitąmet gal visų po vieną sodinsiu 85 , bus dar įdomiau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 05 30, 16:35)
doh.gif o šiandien kliauzą padariau , nugenėjau ataugą kur buvau palikus antram stiebui...kažkaip akys sužvairavo ...ir post faktum jau buvo... rolleyes.gif  blush2.gif
iš ko man dabar tą antrą stiebą padaryt...ar vienu gal netgi geriau auginti g.gif pomidoras Crystal H rolleyes.gif

as nezinau net kada ir kaip bet vienas corozonas mano 1 stebu likes biggrin.gif nieko augs 1, uztai salia Sweet cherry 3 paleidau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 30, 17:38)

Papildyta:

ne apie princus išsiaiškinom, o apie Black Krim'us..  biggrin.gif

blush2.gif o tai aš , matai , jų neturėjau pasėjus...tai man princai tik galvoje blush2.gif doh.gif biggrin.gif ot geras doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 05 30, 17:39)
as nezinau net kada ir kaip bet vienas corozonas mano 1 stebu likes  biggrin.gif  nieko augs 1, uztai salia Sweet cherry 3 paleidau tongue.gif

biggrin.gif na matai...tai vistiek tau gerai...vistiek per du pomidorus gaunasi 4 lotuliukas.gif ai , aš jau gal vienu tada paliksiu...
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 05 30, 17:38)

Papildyta:

ne apie princus išsiaiškinom, o apie Black Krim'us..  biggrin.gif

O antram stiebui palik ūgliuką iš aukščiau ir tiek.. nors ne pagal taisykles, bet gi nepražus dėl to pomidoras smile.gif

4u.gif nepražus..alia jo žiedynas taip gan aukštai pirmas buvo...nežinau , mat , kas jis per vienas tas Crystal...gal ir nereik antro to jo stiebo...
Atsakyti
4u.gif Saintlina , man tai kada jis atkeliaus -tada ir bus gerai...čia gal dėl to pomidoro , kur kitiems metams ėmiau...pagalvojo , kol reiks sėt , tai atsiųs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 05 30, 16:14)
Aš juos auginu pirmi metai, atsirinkus, kaip nemažai pagyrų sulaukusią veislę, tai kolkas negaliu atsižavėti.
O jiems kaip suprantu pažastėlių skabyti nereikia, jis auga kaip krūminis? g.gif

Pas mane pats baisiausias pomidoras tai "severnaja krasavica". Kaip jam dar toli iki krasavicos. Ir jei būtų įkištas tik vienas daigas, tai sakyčiau trūksta ko, ar per daug, nes ir lapai smulkūs ir sukas ir baisiai nori būti didžiausias už visus, bet yra du, ir skirtingose vietose pasodinti, ale tokie patys "negražūs" smile.gif

Nu juk aiškiai parašė - severnaja. Pas juos gal toks grožio etalonas?
Atsakyti
Parsigrudau is siltnamio . parisau dar kruva svyruoneliu savo. Vienzo is zemaugiu uzskaitau tik betaliuxus smile.gif visi kiti daugiau ar maziau, bet ohoho darosi smile.gif paliejau su trasom visus. tikiuosi ne veltui bus g.gif

Planuoju ir as kitiems metams daugiau veisliu isbandyti. Kad ir 60 tureti daigu, bet po 1-2 kiekvienos sudominusios rusies wub.gif
Atsakyti