QUOTE(matuke @ 2012 05 30, 21:56)
as galvojau kad cia mano turimos veisles toks ypatumas, o pasirodo ir kitos rusys tokius pat ziedus keistus krauna
Dažniausiai tokius krauna didelių apimčių pomidorai. Aš kaip visada tokių prisiodinau galybę, o žadėjau, kad didesnė dalis bus slyvinių
QUOTE(AgathaGray @ 2012 05 31, 09:03)
dzukijoj skutom masinu langus, bet pomidoram ne i galva

tai pas jus šalna praėjo? o kaip lauke susodintiems augaliukams nieko? braškės sveikos?
QUOTE(mamiukas @ 2012 05 31, 10:18)
Pasodinau šiltnamyje vynuoginių pomidorų ir kažkur skaičiau, kad jiems "pažastukų" nereikia skabyti. Kaip iš tikrųjų reikia ar ne?
vynuoginiams kaip ir visiems aukštaūgiams reikia skabyti pažastis, nes kitaip turėsi tokį šaršalyną, kad rankos nebeįkiši ir patys pomidoriukai labai susmulkės...
QUOTE(Dzhine @ 2012 05 31, 11:43)
Ale vis tiek makalynė su tais krymais. Mano bulviniais lapais, bet nepasakyčiau, kad visi labai glotnūs buvo. Ir banguotų šiek tiek pasitaikė ir spalva kaip gražiausiuose paveiksliukuose - tamsiai tamsiai tamsiai... reikėtu archyve pasikanisioti, buvau įdėjusi foto perpjauto pomidoro.
tai, kad jie visi tokie banguoti buvo, atrodė kaip sutraukti prie kotelio, tik odelė labai glotni ir vidus tamsus, mėsingas

aš tai prapjauto neturiu, pasiknisk būtinai archyve, pavarvinsim seiles
QUOTE(Neris @ 2012 05 31, 11:50)
įdomiausia man tai, kad iš kiekvienos pažastėlės išleidžia žiedinę kekę.
tai čia žemaūgiams būdinga savybė, nes Betaluxai , ir Ola Polkos, lygiai taip pačiai pažastyse augina žiedines kekes
o kiek jūs tų pažastinukų paliekat? man vis atrodo, kad aš jų per mažai palieku... tik tris dabar palikau

nes pamenu pernai tai juos visus reikėjo papildomai rišti, šakos tiesiog išgulė nuo aplipusių pomidorų gausos...o gal kažkokią simetriją taikyti kaip išskabyt, kad jos nelūžtų