Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

O visai netikėtai šitą diskusiją atradau. Mano mažylis irgi į boružiukų grupę nuo rugsėjo eina. Labai daug savų minčių perskaičiau. Man pirmą mėnesį su drabužėliais situacija irgi nenormaliai atrodė. Kadangi maniškis dar į kelnytes padaro tai rūbų bilenkiek pridėdavau. O auklėtoja sako - o kaip gerai mes dar ir kitiem vaikai paskolinam, tada nutylėjau, bet kai radau šlapius maiše ne savo rūbus nors sausu dar savų turėjom nesupratau situacijos blink.gif
Šiaip ar taip po susirinkimo biski situacija man rodos pagerejo, nors mes ilgiau kaip dvi dienas sveiki darzelyje nebunam, nes vis sloga isitaisom ir kosejam beveik pastoviai. Nuo rugsejo jau du kartus del ligos nejom, tai vis po savaites nebuvimo vel reikia pratintis. Asareliu kiekviena diena paliekant buna, nors aukletojos sako, kad veliau neverkia diena ir viskas ok. Tai sirdele dar skauda man, kad darzelyje nera jam labai gerai sad.gif Na bet gal dar per mazas i darzeli eiti, tikiuosi dar apsipras.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O koks tavo berniuko vardas? Musu Lukutis tai jau lyg ir be asaru pasilieka, o rytais tai is vis be problemu atsikelia. net savaitgaliais keliasi i " dabeli"(taip vadina darzeli)
Del rubeliu tai aciu dievui viskas jau gerai.
Papildyta:
nu as visai vista blush2.gif Tagi matau kad tavo sunelis Mikalojus smile.gif
Atsakyti
jau kaip ir kalėdos artėja, ar kas nors ką nors jau kalba apie tai grupėse ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 09 lapkričio 2007 - 21:09
N pas mus tai nieko dar nesake, gal kada koki susirinkima vel suorganizuos.
O pas jus ka nors kalba?
Mums pirmi metai tai net neisivaizduoju kaip ten viskas vyksta. g.gif
Atsakyti
Labutis, mes irgi lankom si darzeli 4u.gif . Zuikuciu grupe. Pradejom lankyt spalio menesi. mergike pasilieka nenoriai, verkia verysad.gif . Nezinau ar priprasim, nes atmosfera grupej nekokia.Maistas,tai labai prastas. Paragavau per pietus kukulio, tai viena druska, is ryto tipo kakava, tai is vis pasaldintas vanduo. Nu zodziu, nelabai man, bet gal pripras g.gif .Aisku prie tokio maisto tikrai nepripras, isryto namie valgom pusrycius, bunam iki pietu, tai pietus pavalgo namie blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikolina: 10 lapkričio 2007 - 11:28
QUOTE(krisste.by @ 2007 11 10, 09:39)
N pas mus tai nieko dar nesake, gal kada koki susirinkima vel suorganizuos.
O pas jus ka nors kalba?
Mums pirmi metai tai net neisivaizduoju kaip ten viskas vyksta. g.gif

pas mumis ir dar buvo tyluma, tai aš pati užklausiau laugh.gif
tai irgi sakė dar bus susirinkimas, nes viasgi tėvai turi nuspręsti kokios dovanėlės bus vaikams - ar tik saldainių maišelis, ar kas ir daugiau (aišku vėl viskas per kišes atsilieps)
o kalėdų seniais tai dažniausiai sakė, tėveliai persirengia 000054.gif

dar jaučiu ir auklėtojoms reiks dovanėlių unsure.gif dviejų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pikolina @ 2007 11 10, 11:26)
Maistas,tai labai prastas. Paragavau per pietus kukulio, tai viena druska, is ryto tipo kakava, tai is vis pasaldintas vanduo. Nu zodziu, nelabai man, bet gal pripras g.gif .Aisku prie tokio maisto tikrai nepripras, isryto namie valgom pusrycius, bunam iki pietu, tai pietus pavalgo namie blush2.gif

na aš maisto neragavau, bet mano vaikas gerokai pasitaisė pradėjęs lankyt darželį biggrin.gif
namuose tai labai mažai valgydavo/valgo, o daržiuky viską suvalgo ir dar iš kitų lėkščių išgraibo lotuliukas.gif ir pvz. namuose gyvenime jokių varškėčių nevalgydavo, o auklėtoja sakė, kad čia tai tik paduok bigsmile.gif
Atsakyti
Dėl maisto tai man irgi neužkliuva, nors nemačiau bet isisvaizduoju kad labai jau ten kazko negali buti. Maniskis tai labai gera apetita turi tai ko darzeli neprivalgo grizes namie atsigriebia smile.gif Tik jeigu paklausiu ka valge darzeli tai visalaik sako "košę", na tikiu kad sriubos irgi duoda biggrin.gif
Kaip jūsų vaikučiai į senius šalčius reaguoja, mūsų tai pernai iš toli žiūrėjo išpūstom akim bet artyn nėjo, nors daugelis vaiku tokių mažiukų iki dviejų metų tai verk pradėjo, nes išsigando. Nu tikiuosi šiemet idomiau jau jam bus ir eilėraštuką išmoko, tik vargu ar pasakys seniui nes labai jau pagal nuotaika deklamuoja mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(giedruta @ 2007 11 11, 16:13)
Kaip jūsų vaikučiai į senius šalčius reaguoja, mūsų tai pernai iš toli žiūrėjo išpūstom akim bet artyn nėjo, nors daugelis vaiku tokių mažiukų iki dviejų metų tai verk pradėjo, nes išsigando. Nu tikiuosi šiemet idomiau jau jam bus ir eilėraštuką išmoko, tik vargu ar pasakys seniui nes labai jau pagal nuotaika deklamuoja  mirksiukas.gif

biškutį nesuprantu blush2.gif ar tavo profily klaida vaiko metuose padaryta ar taviškis neturėdamas metų jau tikrai eilėraštukus deklamuoja g.gif
Atsakyti
Sveikutes, eilerasciai??? ohoho bigsmile.gif
Maniskiui sausi bus 2 metai bet jokiu eilerasciu nedeklamuoja g.gif
Kas liecia maista, tai nezinau neragavau bet aukletoja sake kad Lukas daznai sriubos papraso pakartot. Bet nemanau kad juos ten prastai maitina, nes namo grizes niekada nepuola prie stalo, ries miega kokio piedo su kvieciais isiulau ar siaip ko uzkanda.

Dovaneles aukletojoms g.gif visai nepagalvojau. Manau kad reikes doh.gif Ir dar vaikams doh.gif Bankrotas doh.gif
Bet ka darysi ax.gif
Atsakyti
Sveikos giliuku mamos 4u.gif
kaip sekasi? siandien kazkoks spektakliukas buvo boruziukams, aukletoja sake. Kai paklausem maziaus kas per vaidinimas buvo tai kazka taip isijautes pasakojo, tik mazai ka supratom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2007 11 19, 19:54)
Sveikos giliuku mamos 4u.gif
kaip sekasi? siandien kazkoks spektakliukas buvo boruziukams, aukletoja sake. Kai paklausem maziaus kas per vaidinimas buvo tai kazka taip isijautes pasakojo, tik mazai ka supratom blush2.gif

kai pasiėmiau mažių buvo ne mūsų auklėtoja, tai nieko nesakė, kad kur būtų buvę, o mažius mūs dar per mažai kalba kad kažką papasakotų ax.gif

visas jo pasakojimas apie darželį maždaug toks:
- Kasapariuk kaip tau šiandien sekės?
- ooo (gerai)
- ką veikiai?
- niamnia, ale, liulia (valgė, gėrė, miegojo)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir visada tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Tai va ir idomu ar tas spektaklis tikrai buvo, nes tris litus tai liepe atnest. Nenubednesiu nuo tu 3lt, bet siaip idomu. nes is maniskio kalbos tai irgi nesuprasi ar ten kas buvo ar ne, kazka pasakoja, bet neaisku ka.
O vien adrauge pasakojo kaip jos vaikas eidavo i spktakliukus. Klausia ka rode , tas sako "vilka ir zuiki" kita karta vel klausia, o mazius vel "zuiki ir vilka". Ir taip kelis kart. Tada mamka issiaiskino pakalbejus su kitom mamkom, kad spektaklis buvo tik viena karta per puse metu, o po trajaka nese kas tris savaites. Cia kaune veiksmas vyko, ziauru doh.gif
Atsakyti