Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

QUOTE(Meškėnė @ 2007 12 18, 19:18)
Apie kokia taryba cia kalba eina?smile.gif)
apie viso darzelio ar kazkokios grupes?

Daržo. Mane kaip grupės atstovę įtaisė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2007 12 18, 19:49)
Daržo. Mane kaip grupės atstovę įtaisė  doh.gif

Geras apie tai nieko negirdejau... is musu grupes net nezinau ar kas paskirta... nes nebuvo jokiu rinkimu ar paskyrimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2007 12 18, 19:53)
Geras apie tai nieko negirdejau... is musu grupes net nezinau ar kas paskirta... nes nebuvo jokiu rinkimu ar paskyrimu  g.gif

Tai savanore eik, man bus linksmiau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2007 12 18, 20:00)
Tai savanore eik, man bus linksmiau laugh.gif

mano vyras priklauso mūsų grupės tėvų tarybai, bet auklėtoja šiand nieko neminėjo unsure.gif
Papildyta:
Agotuk, a ko tu vis per naują prisiregistruoji g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas lankote grupę, kur daug berniukų ir tik pora mergaičių. Dabar neatsimenu pavadinimo arba saulučių, arba zuikučių. Žodžiu pirmame aukšte. Norėčiau Jūsų atsiliepimų apie auklėtojas ir bendrai apie grupę, nes kol nevėlu, gal į kitą grupę geriau man savo vaikiną užrašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2007 12 19, 09:59)
Sveiki,

Gal kas lankote grupę, kur daug berniukų ir tik pora mergaičių. Dabar neatsimenu pavadinimo arba saulučių, arba zuikučių. Žodžiu pirmame aukšte. Norėčiau Jūsų atsiliepimų apie auklėtojas ir bendrai apie grupę, nes kol nevėlu, gal į kitą grupę geriau man savo vaikiną užrašyti smile.gif

pas mus grupėj daug berniukų ir tik kelios mergaitės, grupė pirmam aukšte, vadinamės Nykštukais rolleyes.gif
jeigu apie tą pačią grupę eina kalba, tai aš esu labai patenkinta abiem auklėtojom thumbup.gif ir vaikas manau patenkintas, jei po 3sav nelankymo atėjęs pirmą dieną puolė auklėtojai į glėbį tai manau daug ką pasako rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, Matelyk. Ot, aš ir mama, neatsimenu į kokią grupę vaiką užrašiau g.gif Bet tikrai ne į Nykštukų, kažkodėl man Saulučių atrodo. Paskambinsiu ir pasiklausiu.
Atsakyti
vakar buvo mūsų grupės šventinis vakarėlis rolleyes.gif
vaikai niekaip nenorėjo tėveliams šokti, todėl teko kartu su vaikais visiems šokti biggrin.gif
bet mergaitės vietiek drasesnės - šoko, dainavo, o bernužėlei tik pastovėjo ir žiūrėjo į šokančius tėvelius lotuliukas.gif

o paskui vyko pasisėdėjimas grupėje wub.gif smagu buvo su tėveliais pabendrauti, o vaikai šėlo, šėlo, šėlo doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ar sis darzelis pagal Valdorfo metodika dirba?Ir gal galite parasyti nuo kiek metu priima. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2008 01 07, 14:53)
Ar sis darzelis pagal Valdorfo metodika dirba?Ir gal galite parasyti nuo kiek metu priima. Aciu  4u.gif

kiek sužinojau iš auklėtojos, tai pernai dar buvo tokia grupė, bet dabar kai vėl keitėsi programos, tai nėra ax.gif
šiaip vaikučius priima nuo 1,5m mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 01 08, 17:40)
kiek sužinojau iš auklėtojos, tai pernai dar buvo tokia grupė, bet dabar kai vėl keitėsi programos, tai nėra  ax.gif
šiaip vaikučius priima nuo 1,5m  mirksiukas.gif

Bituciu grupe yra pusiau Voldarfine.
Atsakyti
Kristte ar buvot naujametiniame vakarelyje? Kaip praėjo, ką vaikučiai veikė, ar linksma buvo nes mes sirgom ir nejom. Nezinau kas cia pasidare bet sergam jau tris savaites i darzeli neinam, kai užpuolė bacilos tai nespėjam gintis sad.gif visas sventes namie prasedejom.
Atsakyti