Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

QUOTE(baltė @ 2008 09 08, 17:56)
Oi, kaip seniai laikas, nes aplinka darželio tai graži, o vidus, kaip daug girdėjau sakant, po sovietmečio taip ir liko nesutvarkytas, dar girdėjau, kad ir kvapas ten nekoks, jau toks apleistas...

Normalus, tvarkingas ir baisiai jaukus tas darzelis, nors ir kuklus. Galejot uzeit, apsiuostyt.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 09 01, 14:23)
Kaip pirma diena darzelyje?  mirksiukas.gif

Labas 4u.gif . Tik dabar užsukau į darželio skiltį ir pamačiau šią žinutę 4u.gif .Pirma diena praėjo visai neblogai, antra ir pakenčiamai. Vyrukas biskutį paverkė, o po to, pasak auklėtojų, buvo visai geras vaikas. Bet kitos dienos tai jau nuo pat atsikėlimo namuose prasidėdavo didžiulėm ašarom verysad.gif . Šiandien jau buvau palikus visai dienai ir viskas gerai buvo, tik atsikėlęs po pietų vis mamos ir tėčio reikalavo. Auklėtojos sako,kad geras vaikas būna, tai labai smagu girdėt man tą. Tik bėda, kad labai jam rytinis išsiskyrimas sunkus verysad.gif , bet ką darysi teks priprast.
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2008 09 08, 19:19)
Labas 4u.gif . Tik dabar užsukau į darželio skiltį ir pamačiau šią žinutę 4u.gif .Pirma diena praėjo visai neblogai, antra ir pakenčiamai. Vyrukas biskutį paverkė, o po to, pasak auklėtojų,  buvo visai geras vaikas. Bet kitos dienos tai jau nuo pat atsikėlimo namuose prasidėdavo didžiulėm ašarom verysad.gif . Šiandien jau buvau palikus visai dienai ir viskas gerai buvo, tik atsikėlęs po pietų vis mamos ir tėčio reikalavo. Auklėtojos sako,kad geras vaikas būna, tai labai smagu girdėt man tą. Tik bėda, kad labai jam rytinis išsiskyrimas sunkus verysad.gif , bet ką darysi teks priprast.

O kas i darzeli veda tu ar tetis, nes mums tai budavo jei MB veda jokiu asaru jei as irgi verkdavo , tai sake kad su teciais jiems lengviau issiskirti smile.gif
Viskas bus gerai apsipras ir suoliuos sau laimingas, tik gaila kad kazkur aukletoja Liucija pradingo dabar kazkokia nauja Jolanta muzike yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2008 09 08, 18:56)
Oi, kaip seniai laikas, nes aplinka darželio tai graži, o vidus, kaip daug girdėjau sakant, po sovietmečio taip ir liko nesutvarkytas, dar girdėjau, kad ir kvapas ten nekoks, jau toks apleistas... Nors labai norėčiau vesti į Valdorfo grupę, bet vien dėl to, kad daugumos atsiliepimai apie vidų darželio buvo nekokie, tai užsirašėm į kitą darželį... O juk galėtų suremontuoti tą darželį, koks puikus būtų, žaluma aplink... smile.gif Net norėjau laišką savivaldybei rašyti tuo klausimu, kad tvarkomi beveik visi darželiai ir mokyklos, o šis taip ir lieka apleistas... verysad.gif

g.gif kazkaip neuzuodziu as jokio sovietinio kvapo siame darzelyje lotuliukas.gif
Man jis irgi jaukus tvarkingas yra viskas ko reikia musu maziesiems, kaikur langus pakeite, tikekimes kad su laiku visur pakeis, tikrai yra labiau apleistu ir netvarkingesniu darzeliu blush2.gif
Atsakyti
[quote=krisste.by,2008 09 09, 09:02]
O kas i darzeli veda tu ar tetis, nes mums tai budavo jei MB veda jokiu asaru jei as irgi verkdavo , tai sake kad su teciais jiems lengviau issiskirti smile.gif
Viskas bus gerai apsipras ir suoliuos sau laimingas, tik gaila kad kazkur aukletoja Liucija pradingo dabar kazkokia nauja Jolanta muzike yra g.gif
Papildyta:

Vakar vedėm abu, nes reikėjo tėčiui parodyt kur daržas, o šiandien jau jis vienas vedė, vis tiek ašarojo mažylis doh.gif . O su tėčiu maniškiui labai sunku išsiskirt, nes jis tėčio vaikas. Laukiu nesulaukiu to ryto kai į daržą keliausim be ašarėlių 4u.gif . Jolanta man visai patinka kaip auklėtoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Caras*: 09 rugsėjo 2008 - 12:03
QUOTE(*Caras* @ 2008 09 09, 14:03)
: .  Jolanta man visai patinka kaip auklėtoja thumbup.gif

Na as ja tik du kart maciau, nesakau kad nepatinka, bet Liucijos tai labai gaila jei negris i grupe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2008 09 09, 13:03)
  Jolanta man visai patinka kaip auklėtoja thumbup.gif

jei gerai supratau tai šita auklėtoja Jolanta buvo maniškio špokiuko, man ji labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 09 09, 21:10)
jei gerai supratau tai šita auklėtoja Jolanta buvo maniškio špokiuko, man ji labai faina  thumbup.gif

Hu nuraminot 4u.gif , reikes labiau su ja pabendraut.
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 09 09, 20:10)
jei gerai supratau tai šita auklėtoja Jolanta buvo maniškio špokiuko, man ji labai faina  thumbup.gif

Man atrodo, kad cia kita Jolanta. Nes kaip suprantu, kristes.by vaikas lanko Boruziuku grupe, o musu Jolanta liko Nykstukus auklet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2008 09 10, 15:35)

tavo Gustukas kokioj dabar grupėj?
Atsakyti
Girinuku, kaip ir drogas Kasparas (taip mano sunus vadina savo drauga biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2008 09 10, 18:01)
Girinuku, kaip ir drogas Kasparas (taip mano sunus vadina savo drauga biggrin.gif )

nemačiau jūsų nei viena diena unsure.gif
kažka lyg buvau girdėjus kad kartu lankys, bet kai nemačiau, tai pamaniau kad kur kitur išėjot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2008 09 10, 16:35)
Man atrodo, kad cia kita Jolanta. Nes kaip suprantu, kristes.by vaikas lanko Boruziuku grupe, o musu Jolanta liko Nykstukus auklet mirksiukas.gif

Taip maniskis Boruziukuose, bet ta Jolanta buna kas antra diena kaip ju aukletoja o kitom dienom nezinau ka daro , siaip ji sake yra muzike, ir kartais kai ji nebuna ju aukletoja vaikai eina pas ja i sale dainuot ir grot ax.gif Tai nezinau ar cia viena ir ta pati moteris ar yra dvi Jolantos g.gif
Ir dar Lukas jau antra savaite gedi kad isejo jo panos Gabija su Emilija i darziuko grupe verysad.gif vis pasakoja kad jo draugiu nera, tai vis Gusta pamini kad dabar Gustas jo draugas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 11 rugsėjo 2008 - 09:04