QUOTE(*Caras* @ 2008 09 08, 19:19)
Labas

. Tik dabar užsukau į darželio skiltį ir pamačiau šią žinutę

.Pirma diena praėjo visai neblogai, antra ir pakenčiamai. Vyrukas biskutį paverkė, o po to, pasak auklėtojų, buvo visai geras vaikas. Bet kitos dienos tai jau nuo pat atsikėlimo namuose prasidėdavo didžiulėm ašarom

. Šiandien jau buvau palikus visai dienai ir viskas gerai buvo, tik atsikėlęs po pietų vis mamos ir tėčio reikalavo. Auklėtojos sako,kad geras vaikas būna, tai labai smagu girdėt man tą. Tik bėda, kad labai jam rytinis išsiskyrimas sunkus

, bet ką darysi teks priprast.
O kas i darzeli veda tu ar tetis, nes mums tai budavo jei MB veda jokiu asaru jei as irgi verkdavo , tai sake kad su teciais jiems lengviau issiskirti
Viskas bus gerai apsipras ir suoliuos sau laimingas, tik gaila kad kazkur aukletoja Liucija pradingo dabar kazkokia nauja Jolanta muzike yra
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2008 09 08, 18:56)
Oi, kaip seniai laikas, nes aplinka darželio tai graži, o vidus, kaip daug girdėjau sakant, po sovietmečio taip ir liko nesutvarkytas, dar girdėjau, kad ir kvapas ten nekoks, jau toks apleistas... Nors labai norėčiau vesti į Valdorfo grupę, bet vien dėl to, kad daugumos atsiliepimai apie vidų darželio buvo nekokie, tai užsirašėm į kitą darželį... O juk galėtų suremontuoti tą darželį, koks puikus būtų, žaluma aplink...

Net norėjau laišką savivaldybei rašyti tuo klausimu, kad tvarkomi beveik visi darželiai ir mokyklos, o šis taip ir lieka apleistas...

kazkaip neuzuodziu as jokio sovietinio kvapo siame darzelyje
Man jis irgi jaukus tvarkingas yra viskas ko reikia musu maziesiems, kaikur langus pakeite, tikekimes kad su laiku visur pakeis, tikrai yra labiau apleistu ir netvarkingesniu darzeliu