Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

QUOTE(modestasta @ 2008 09 18, 18:07)
Na jauciu visko po buteli o muilo nunesiu 2 , toletinio pokeli (4 rul.) paskui jei reikes atnesiu dar  g.gif
Tai tavo vyras bus komiteto pirmininko pavaduotojas?

lotuliukas.gif taip taip i valdzia papuole
as irgi nupirkau vakar po buteli skysciu muilo 2vnt ir popieriaus 4 rutuliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 09 19, 08:06)
lotuliukas.gif taip taip i valdzia papuole
as irgi nupirkau vakar po buteli skysciu muilo 2vnt ir popieriaus 4 rutuliukus smile.gif

O aš šitą visą gėrį atnešiu tik kitą savaitę. Susirgo mano pipiras, tai gydytoja patarė šią savaitę palaikyt namie doh.gif
Kokį pirkot tuoletinį popierių, turbųt reikia ieškot pačio minksčiausio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2008 09 23, 14:38)
O aš šitą visą gėrį atnešiu tik kitą savaitę. Susirgo mano pipiras, tai gydytoja patarė šią savaitę palaikyt namie doh.gif
Kokį pirkot tuoletinį popierių, turbųt reikia ieškot pačio minksčiausio? g.gif

O tavo pipiras Lukas blush2.gif

As pirkau toki saplvota oranzini paziurejau kad butu svelnesnis
Atsakyti
Mano pipiras Emilis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Gal kas lankote 7 grupe "Bituciu"? Aukletojos Vilma ir Jolanta. As esu naujoko Luko mama. Einam tik nuo rugsejo, atrodo sekasi neblogai, po truputi pripranta, randa vaiku kurie labiausiai patinka, ypac daznai mini Auguste biggrin.gif Kokia jusu nuomone apie grupe ir aukletojas? Na man kiek jau bendravau tai labai patiko, pastebejau kad labai uzsiima su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(grajute @ 2008 10 01, 10:15)
Sveikos mamos. Gal kas lankote 7 grupe "Bituciu"? Aukletojos Vilma ir Jolanta. As esu naujoko Luko mama. Einam tik nuo rugsejo, atrodo sekasi neblogai, po truputi pripranta, randa vaiku kurie labiausiai patinka, ypac daznai mini Auguste  biggrin.gif  Kokia jusu nuomone apie grupe ir aukletojas? Na man kiek jau bendravau tai labai patiko, pastebejau kad labai uzsiima su vaikais.

Labas:)
Mes lankom bituciu grupe jau antri metai:) MAno mergytes vardas Auguste:) Jei niekas nepasikeite tai grupej buvo viena:)))
MAn tai liuks viskas:)
Atsakyti
Na kiek zinau niekas nepasikeite. Labai maloni mergaite Auguste thumbup.gif Kai atvedu Luka ji visada ateina, visada sypsosi biggrin.gif Aukletojos pasakojo kad ji ilgai nevalge kai pradejot eit. Mes irgi turejom tokia beda, bet manau labai greit priprato, nes siandien menesis kaip einam, o jau sake pradeda valgyt pats pirmas nieko nelaukes biggrin.gif Abi aukletojos labai malonios thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif Na mes labai nedrasios:)
O maniskei berniukai labiau patinka biggrin.gif Kai paklausi kas tavo draugai tai sako Armandas, Domantas:) Luko neminejo:) reikes siandien paklausti:)
Siaip tai musu grupe viena is pavyzdiniu darzeli wink.gif
Atsakyti
Aha, norejau sakyt, kad ji labai rami atrodo, nedrasi smile.gif Bet nuo pat pirmu dienu kai mano Lukas dar su asarom ateidavo, ji visada uz kampuko kokio stovi ir ziuri kaip Lukas verkia biggrin.gif Dar neminejo gal del to kad maniskis dar nelabai zaidzia, pratinasi po truputi. Ir tai maniau bus baisiau, dabar jau po menesio atsisveikina graziai smile.gif Bet va jam istrigo Auguste ir kalba apie ja biggrin.gif
Atsakyti
Na nieko issiaiskinsiu siandien situacija:))))
Atsakyti
O kokio amziaus Auguste? Namie irgi tokia rami? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grajute @ 2008 10 01, 14:55)
O kokio amziaus Auguste? Namie irgi tokia rami?  smile.gif

Jai 4,5 metuku. Namuose tai gyvas velniukas. Aisku pagal nuotaika. NEt ramdyti reikia. Siaip darze sako irgi isiduksta, tik kad labai jau stebi aplinka..... Matyt cia aviniuko bruozas, kad pirma pastebes, o paskui veiks:)
Atsakyti