Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

nuo rugsėjo ir mano karalaitis į šį darželį žingsiuos bigsmile.gif

smagu kad čia tiek gerų atsiliepimų radau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 08 09, 20:22)
nuo rugsėjo ir mano karalaitis į šį darželį žingsiuos  bigsmile.gif

smagu kad čia tiek gerų atsiliepimų radau  thumbup.gif

Į kokią grupę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 10, 07:48)
Į kokią grupę?  ax.gif

kad tiksliai negaliu pasakyti ax.gif
mano vyras buvo vakar ir visus reikalus tvarkė, sakė kad rengiama visai nauja grupė. šiaip saraše esam 14.

kituose darželiuose tai tik po 6-9 vaikus priima, jau buvau visai praradus viltį doh.gif
Atsakyti
Deja langai darzelio nepakeisti:( tik virtuve tvarkoma....
Atsakyti
Matelyk, o Jums tiksliai pasake, kad priims? As skambinausi pirmadieni, tai pasake, kad neaisku ar mano vaikas pateks. O prasyma parasiau pries kelis menesius.... Nu, jei apgaus antras darzelis gun_bandana.gif , eisiu kariaut....
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2007 08 14, 11:32)
Matelyk, o Jums tiksliai pasake, kad priims? As skambinausi pirmadieni, tai pasake, kad neaisku ar mano vaikas pateks. O prasyma parasiau pries kelis menesius.... Nu, jei apgaus antras darzelis gun_bandana.gif , eisiu kariaut....

o jus i darzeli ar lopsiuka norit?
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2007 08 14, 12:32)

nu sakė priims ax.gif
liepė atvažiuot savaitę prieš rugsėjo 1, kad jau viską galėtų mums aprodyti, grupę ir visa kita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 08 14, 18:59)
nu sakė priims  ax.gif
liepė atvažiuot savaitę prieš rugsėjo 1, kad jau viską galėtų mums aprodyti, grupę ir visa kita  bigsmile.gif

O skambinai ar kaip? Aš visą savaitę bandau prisiskambint, tai visada atsakymas vienas - nu tik tik pro duris išėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
As i lopseli. Pradzioj sake, kad bus dvi naujos grupes ir mano vaikui tikrai bus vietos, paskui sako, kad pasiskambinciau veliau, o dabar mano vaikas kazkodel atsidure paskutinis ir neaisku ar papuls i lopseli siais metais schmoll.gif . Ir dar graziausiai, kad irasytas kaip mergaite blink.gif . Tai kol isaiskinau, kad cia berniukas doh.gif . Reikes nueiti ten, nes telefonu nesusikalbu
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 14, 19:28)
O skambinai ar kaip? Aš visą savaitę bandau prisiskambint, tai visada atsakymas vienas - nu tik tik pro duris išėjo  lotuliukas.gif

nuvažiavę buvom
Atsakyti
mumi šiand skambino būsimoji auklėtoja ir pakvietė ketvirtadienį į susirinkimą, kur bus viskas aptarta dėl darželio.
tai manau jau tikrai nekyla abejonių kad mūsų nepriims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 08 20, 20:55)
mumi šiand skambino būsimoji auklėtoja ir pakvietė ketvirtadienį į susirinkimą, kur bus viskas aptarta dėl darželio.
tai manau jau tikrai nekyla abejonių kad mūsų nepriims  biggrin.gif

Aš šiandien skambinau vedėjai. Sakė, kad jau nuvežė sąrašus į švietimo skyrių smile.gif
Atsakyti