Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

QUOTE(Matelyk @ 2007 08 24, 08:44)
ar tik ne su jumis vakar susirinkime dalyvavom  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Su manim mirksiukas.gif biggrin.gif . Ir kaip ispudziai? Man tai, tragedija schmoll.gif . Labai noreciau, kad mamytes, kuriu vaikuciai lanko si darzeli, parasytu apie rinkliavas jame. Musu grupej praktiskai visa remonta reikia tevams padaryti, supirkti visas valymo priemones, ranksluoscius, tuoletini pop, kilimus ir t. t. Kaip suprantu ir is zaislu ten nelabai kas yra g.gif . Idomu, ar cia taip visose grupese, ar cia tik mes taip pagerbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2007 08 24, 12:33)
Su manim mirksiukas.gif  biggrin.gif . Ir kaip ispudziai? Man tai, tragedija schmoll.gif .            Labai noreciau, kad mamytes, kuriu vaikuciai lanko si darzeli, parasytu apie rinkliavas jame. Musu grupej praktiskai visa remonta reikia tevams padaryti, supirkti visas valymo priemones, ranksluoscius, tuoletini pop, kilimus ir t. t. Kaip suprantu ir is zaislu ten nelabai kas yra g.gif . Idomu, ar cia taip visose grupese, ar cia tik mes taip pagerbti biggrin.gif

Ania blink.gif O kokia čia grupė? Kiek vaikų grupėj bus? unsure.gif
Atsakyti
Vaiku 12 tikrai bus, o gal ir daugiau. Atrodo, kad grupe nykstuku bus. Bet tevu tik 3 atejo schmoll.gif . Jei visi 12 susimestu, tai ten aptvarkyti galima butu, bet jei tik 3... frusty.gif
Atsakyti
nu jo, pirmas vaizdelis tai buvo blink.gif
paskui susigyvenau biggrin.gif
remonto reik verkiant, o pinigų nėra doh.gif
aišku mes tryse tai tikrai nepadarysim visko schmoll.gif galim tik padėti kas kiek galim. ištikro pačiai buvo labai keista kad mano vyras taip entuzijastingai ėmėsi darbo bigsmile.gif aš pati tai nelabai galiu padėt darbu, nes dirbu ax.gif bet šiaip mielai padėčiau.
ištikro gaila ir tų auklėtojų, kad viską iš savo pinigų turi daryti doh.gif dieve dieve kokioj pažadykų valstybėj gyvenam doh.gif

o darželio kaina blink.gif daugiau negu juokinga, kažin ar to mokesčio užtenka auklėtojos ir auklytės algai doh.gif

auklėtoja ir auklytė man gerą įvaizdį paliko rolleyes.gif
Atsakyti
Na kazkaip nuliudinot jus mane, mes tai treciadieni einam kalbet su aukletoja tai gal ir mums reikes koki namu kina vaikams atitemt smile.gif na as pati nebuvau i vidu uzejus tai negaliu pasakyt kokia ten situacija, bet kiek maciau is lauko puses tai jo...sovietinis toks man pasirode. Tai manau ir vidus ne ka geriau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2007 08 27, 16:20)
Na kazkaip nuliudinot jus mane, mes tai treciadieni einam kalbet su aukletoja tai gal ir mums reikes koki namu kina vaikams atitemt smile.gif na as pati nebuvau i vidu uzejus tai negaliu pasakyt kokia ten situacija, bet kiek maciau is lauko puses tai jo...sovietinis toks man pasirode. Tai manau ir vidus ne ka geriau atrodo.
Na, namu kino neturetu reiketi biggrin.gif . Gal kitose grupese nera taip baisu g.gif
Atsakyti
Pas mus grupėj nėra namų kino, bet yra televizorius mad.gif Ir jei pasikartos ta pati situacija kaip pernai, kad vaikai susėdę teliką spokso, aš tikrai kreipsiuosi į švietimo skyrių schmoll.gif
Atsakyti
nu dar graziau, paparasciausia susodina vaikus prie taliko teletabius ijungia ir aukletojoms ramybe. Nu ne! Reikes pasidomet kam tas telikas reikalingas. Kokia jo paskirtis vaikuciu auklejimo poziuriu.
Ryt eisiu kalbet su akletoja tai parasysiu kaip sekesi, ir kokiu daiktu reikia.
Atsakyti
Pas mus teliko nera ir labai abejoju, kad bus lotuliukas.gif . Truputi aptvarkem ta grupe, jau panasi i zmoniu gyvenama patalpa biggrin.gif . Nors dar tiek ten reikia, kad frusty.gif frusty.gif . Man atrodo, kad ten bardakelis su vadovais darzelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2007 08 28, 10:29)
Truputi aptvarkem ta grupe, jau panasi i zmoniu gyvenama patalpa biggrin.gif . Nors dar tiek ten reikia, kad frusty.gif  frusty.gif . Man atrodo, kad ten bardakelis su vadovais darzelio g.gif

šaunuolė 4u.gif

mano vyras kaip tik ruošias atvažiuot, tai dar truputuką pagražins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 08 28, 11:34)
šaunuolė  4u.gif

mano vyras kaip tik ruošias atvažiuot, tai dar truputuką pagražins  biggrin.gif
Na, mes nutarem, kad tavo vyrui paliksim lovytes surinkti mirksiukas.gif . O jei labai truks talkos, tai as ketvirtadieni, ar penktadieni galesiu dar ateiti ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosta: 28 rugpjūčio 2007 - 11:04
Sakykit mamytes, o kokia cia Jus grupe taip grazinsit? koks aukletojos vardas?

Nes mes siais metasi lankom boruziuku grupe, tai ji kaip ir sutvarkyta.
Atsakyti