Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(balta kava @ 2012 06 25, 19:33)
Kažkada lyg kažkas buvo gyręs Eveline kremus nuo strijų ir nuo celiulito ( jeigu nemaišau  g.gif ), įdomu jie tikrai veiksmingi, ar padesa, gal esat išbandę ?

Aš perku tuos kremus nuolat, man labai padeda, bet tik kol tepu. Kai nustoju, celiulitas grįžta po kelių savaičių. Nuo strijų nepadeda.

Čia galima apžiūrėti visą plačią liniją.

O čia naujienos, kurių dar nemačiau prekyboje, bet nekantriai laukiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 06 25, 19:59)
flormar'as ant koju nagu laikosi jau savaite nepajudejes. rankas teko ketvirta diena persilakuot, siemkes grauzdama nuvalgiau laka ant dvieju pirstu  lotuliukas.gif jeigu laikys ilgiau nei 7 dienas- imesiu foto  biggrin.gif

Į lakų temą - labai daug gerų atsiliepimų skaičiau apie Rimmel lycra pro, skaičiau net, kad jie laikosi po 10 dienų. Nusipirkau ir nusivyliau - iš vakaro užtepiau, o ryte jau 2 nagai buvo apsilupę unsure.gif Iki vakaro apsilupo visi dry.gif Kaina ~18 lt, su nuolaida pirkau už 9,99, tokios kainos šis lakas tikrai nevertas schmoll.gif
Flormar kol kas the best first.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 25, 19:59)
flormar'as ant koju nagu laikosi jau savaite nepajudejes. rankas teko ketvirta diena persilakuot, siemkes grauzdama nuvalgiau laka ant dvieju pirstu  lotuliukas.gif jeigu laikys ilgiau nei 7 dienas- imesiu foto  biggrin.gif

dar i serija 'pigi, bet ne prasta'- ziauriai patiko siandien isigytas essence gel eyeliner pilkos spalvos 'miami's ink'. kazkas apie 10-11lt, produkto dauuuuug, tepasi fantastiskai (kartu prigriebiau essence sepeteli akiu konturui- 11-12lt berods), su sepeteliu labai lengva graziai pravedima pasidaryt. panasu kad ilgai laikysis (waterproof ant dangtelio raso), nes nuo rankos nuplaunant reikejo padirbet  doh.gif zodziu visumoj komplektukas labai vykes ir vertas kiekvieno lito.

merginos, Jus man nemoksei, paaiskinkit. doh.gif Arba as neteisingai naudojausi, ar kas. Turiu 2 gelinius eyelinerius (essence ir gosh berods) + 2 vnt. Costal Scents sepetelius. Graziai bandau nupiesti, bet jie duoda kazkokia netamsiai juoda spalva ta dryziais tokiais gaunasi. Reikia 4-5 kartus per ta pacia vieta piesti, kad kazkas gautusi. Ir plius po valandos ant virsutinio voko lieka antspaudai, nu ir aisku pats pravedimas tampa netoks grazus ir ryskus.... Su piestuku zymiai lengviau, nors labai noriu su eyelineriu ismokti.
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2012 06 25, 19:48)
merginos, Jus man nemoksei, paaiskinkit. doh.gif  Arba as neteisingai naudojausi, ar kas. Turiu 2 gelinius eyelinerius (essence ir gosh berods) + 2 vnt. Costal Scents sepetelius. Graziai bandau nupiesti, bet jie duoda kazkokia netamsiai juoda spalva ta dryziais tokiais gaunasi. Reikia 4-5 kartus per ta pacia vieta piesti, kad kazkas gautusi. Ir plius po valandos ant virsutinio voko lieka antspaudai, nu ir aisku pats pravedimas tampa netoks grazus ir ryskus.... Su piestuku zymiai lengviau, nors labai noriu su eyelineriu ismokti.

jeigu lieka antspaudai- blogas laineris. man buna kad ir nuo piestuku (pvz inglot) lieka antspaudai, cia ypac kai riebesne voko oda, silciau, patirpsta tos priemones ir atsispaudzia. dar pacio voko anatomija- jei uzkrite vokai, tai atsispausti prastai kosmetikai dar lengviau. as pradziai siulyciau bandyt seseliu baze, gal sulipintu kazkiek priemone su oda, o jei ne- tai tada ilgos (arba ne biggrin.gif) tinkamo lainerio paieskos... siaip waterproof'as gal turetu pagelbet?

as pvz turiu beda su tusu- mano apatines blakstienos tragiskai ilgos, oda rieboka po akim, tai nuolatos tusas ant blakstienu lieciasi su paakiu oda ir juodais dryziais vaikstau doh.gif simta kartu per diena vatos pagaliukais valausi tas pandos akis. nepadeda niekas- tusai isbandyti nuo rimmel'iu iki dior'u, tusu bazes, ilgalaikis cheminis dazymas, tt.. maziau teplioja tik kai apatiniu blakstienu isvis nedazau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 25, 20:53)
jeigu lieka antspaudai- blogas laineris. man buna kad ir nuo piestuku (pvz inglot) lieka antspaudai, cia ypac kai riebesne voko oda, silciau, patirpsta tos priemones ir atsispaudzia. dar pacio voko anatomija- jei uzkrite vokai, tai atsispausti prastai kosmetikai dar lengviau. as pradziai siulyciau bandyt seseliu baze, gal sulipintu kazkiek priemone su oda, o jei ne- tai tada ilgos (arba ne biggrin.gif) tinkamo lainerio paieskos... siaip waterproof'as gal turetu pagelbet?

as pvz turiu beda su tusu- mano apatines blakstienos tragiskai ilgos, oda rieboka po akim, tai nuolatos tusas ant blakstienu lieciasi su paakiu oda ir juodais dryziais vaikstau  doh.gif simta kartu per diena vatos pagaliukais valausi tas pandos akis. nepadeda niekas- tusai isbandyti nuo rimmel'iu iki dior'u, tusu bazes, ilgalaikis cheminis dazymas, tt.. maziau teplioja tik kai apatiniu blakstienu isvis nedazau  blink.gif

pabandysiu seseliu baze..... rolleyes.gif
o as apatines blakstienas nedazau- man asmeniskai negrazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2012 06 25, 20:48)
merginos, Jus man nemoksei, paaiskinkit. doh.gif  Arba as neteisingai naudojausi, ar kas. Turiu 2 gelinius eyelinerius (essence ir gosh berods) + 2 vnt. Costal Scents sepetelius. Graziai bandau nupiesti, bet jie duoda kazkokia netamsiai juoda spalva ta dryziais tokiais gaunasi. Reikia 4-5 kartus per ta pacia vieta piesti, kad kazkas gautusi. Ir plius po valandos ant virsutinio voko lieka antspaudai, nu ir aisku pats pravedimas tampa netoks grazus ir ryskus.... Su piestuku zymiai lengviau, nors labai noriu su eyelineriu ismokti.

Tai gal uždžiuvo tie laineriai? Nes jie turėtų piešti aiškią ir ryškią liniją, o pieštukai (išskyrus gelinius) - minkštesnę, blankesnę liniją. Gelinis pravedimas pagal konsistenciją turi būti kaip kremas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 26, 12:22)
Tai gal uždžiuvo tie laineriai? Nes jie turėtų piešti aiškią ir ryškią liniją, o pieštukai (išskyrus gelinius) - minkštesnę, blankesnę liniją. Gelinis pravedimas pagal konsistenciją turi būti kaip kremas  4u.gif

niu ne, neisdziuve doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balta kava @ 2012 06 25, 18:33)
Kažkada lyg kažkas buvo gyręs Eveline kremus nuo strijų ir nuo celiulito ( jeigu nemaišau  g.gif ), įdomu jie tikrai veiksmingi, ar padesa, gal esat išbandę ?

Dukra pirko penktadienį, tai ten buvo kelių rūšių, ji berods ružavą pirko, tai sakė išsitepus šildo. Tik ten ant etiketės parašyta, kad prieš tai reikia naudoti kūno švietiklį g.gif bet mes tik namie perskaitėm, nors matėm, kad šalia ir toks padėtas, bet neperskaitėm ir pasiėmėm tik kremą
Atsakyti
Turiu ir aš nusipirkusi Catrice bei Essence gelinius akių pravedimus, bet abu man jie nesilaiko, atsispaudžia ant viršutinių vokų (mano vokai riebūs, apie jokius pieštukus net nekalbu, visada lieka atspaudai ant viršutinių vokų). O štai turiu Essence vandeniui atsparų skystą pravedimą, ir jis man gerai laiko, išdžiūsta ir neištepa viršutinių vokų, nors ir truputį ryškumas dingsta dienos eigoje. Taip pat turiu ir Golden Rose pigų skystą pravedimą, jis irgi pakankamai gerai laiko, neišsitepa. Galvoju, kad reikės nusipirkti ir paprastą, vandeniui neatsparų Essence skystą pravedimą, nes vandeniui atsparus kasdieniai nereikalingas, sunkiai nusivalo.
Mano patirtis parodė, kad vis dėlto skysti pravedimai geriau laiko nei geliniai, nes šie ne iki galo sausai išdžiūsta ir dėl to tepa vokus. Taip pat skysti pravedimai pasirodė ryškesni nei geliniai.

Essence skysti pravedimai:
user posted image

Beje, ar įmanoma kažkur Kaune nusipirkti išgirtosios Flomar kosmetikos, ar tik Vilniuje, Klaipėdoje?
Atsakyti
Eveline akių pravedimas nerealus, naudoju nuo rudens, nei kart neteko nusivilti. Puikiai laikosi visą dieną,nei tepa,nei ką, tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 06 26, 14:04)
Eveline akių pravedimas nerealus, naudoju nuo rudens, nei kart neteko nusivilti. Puikiai laikosi visą dieną,nei tepa,nei ką, tikrai rekomenduoju smile.gif

Man tai nepatiko, po poros kartu naudojimo ismeciau i siukslyne. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 26, 14:19)
Man tai nepatiko, po poros kartu naudojimo ismeciau i siukslyne. blush2.gif

Nu va,kaip įdomiai g.gif Man jis pats pačiausias.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 06 26, 14:21)
Nu va,kaip įdomiai g.gif Man jis pats pačiausias.. smile.gif

Nuplaukdavo jau po valandos. doh.gif
Atsakyti