Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

uzsukau siandien dar i flormar roju biggrin.gif

nusipirkau 6 nagu lakus wub.gif
user posted image 413 nr, kakavine

user posted image 394nr, idomu kaip atrodys ant nagu, nes foto tai blink.gif

jau apkalbetas 418nr a la chanel paradoxal analogas

user posted image emiau del to, kad neonine atseit biggrin.gif irgi idomu, kaip atrodys..

user posted image nr 423, mano labiausiai ieskota spalva vasarai. turejau panasia spalva is golden rose, bet dziuvo kosmariskai (tiksliau nedziuvo), nors ir buvo grazi ir graziai dengesi.

user posted image paskutinis a la nude atspalvis kasdienai i darba. turiu panasu essie, bet tepasi baisiai, dryziais, ir laiko gal 2-3 dienas.

dar prigriebiau kazkieno neseniai pagirta kompaktine pudra, kaip laikina kol atkeliaus uzsakyta is JAV. user posted image
emiau 194 spalva, siaip ziauriai sunku issirinkti buvo, visos ten vienodos atrode.. gerai kad pardaveja pagelbejo biggrin.gif pudra gan tamsoka man, bet pudravau ant bioderma toninio kremo, tai gavosi lengvas idegio efektas. graziai dengiasi (nors ir naudojau ziauuuriai lieva sepeteli), gana neblogai maskuoja, atspalvis irgi nieko, tik kvapas nepatiko.

dar skaistalus pabandysiu
user posted image
pretty compact blush on, tokia pat pakuote kaip pudros. atspalvis p116, dvieju saplvu. ta pirma pakuotej tokia murzinoka dusty rose atrodo, antroji rusva tamsoka. panasios i antra spalva naudoju kreminius skaistalus, tai sitie man labiau patiko- lengviau paskirstyt mazesni kieki, naturaliai atrodo. tepiau tamsia po skruostikauliu, rausva bandziau ant skruostikaulio tepti, bet nezinau, ar blush'as prastas, ar sepetelis per didelis- kazkaip negraziai uzsitepe, reikes ryt pamegint su kitu sepetuku.

toj pacioj parduotuvej pasiemiau melyna tusa (stella mccartney prisiziurejus biggrin.gif). ne flormar'o, bet kazkoks nesusipratimas- dengia nesuprasi kaip, blakstienas lipina nuo vidurio, gumulais, pats sepetukas kazkoks nestabilus, zodziu 15 lt i bala ismeciau, geriau dar lako buciau nusipirkus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 26, 15:38)
Nuplaukdavo jau po valandos. doh.gif

Aš turiu šį Eveline laineri tai jis man patinka, nenubega visai, plonai brezia :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 26, 16:03)
uzsukau siandien dar i flormar roju biggrin.gif

kokios firmos nepatinkantis tusas?
Ar patinka bioderma toninis?AKN ar koks?Kaip dengiasi,ar kiek maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 06 26, 18:32)
kokios firmos nepatinkantis tusas?
Ar patinka bioderma toninis?AKN ar koks?Kaip dengiasi,ar kiek maskuoja?

kazkoks 'lux', uzrasai rusiski. vis tik jis kainavo 9,80 pagal ceki blush2.gif

biodermos man viskas patinka thumbup.gif: micelinio vandens nekeisciau i nieka (man rodos ir nelabai yra i ka keisti biggrin.gif), sebium prausiklis labai geras, taip pat sebium hydra drekinantis kremas. sebium mat man is pradziu bespalvis labiau patiko, bet dabar ir prie toninio pripratau smile.gif dengiasi kaip ir paprastas mat kremas, maskuoja minimaliai, labiau spalva sulygina. as ji tepuos del dvieju priezasciu- 1. kad neatrodyciau balta kaip lavonas; 2. nes tingiu dazytis rytais. siaip metus laiko panaudojus biodermos sebium linija tai nelabai man ir yra ka maskuoti dabar, odos bukle smarkiai pagerejus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galetu kas pasufleruoti, kur Kaune butu galima isigyti Flormar kosmetikos? Ar yra Martinoje? Jei Bazeje, tai domintu kuriam sandeli... O gal dar kur nors yra? Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 06 26, 20:31)
Sveikutes, gal galetu kas pasufleruoti, kur Kaune butu galima isigyti Flormar kosmetikos? Ar yra Martinoje? Jei Bazeje, tai domintu kuriam sandeli... O gal dar kur nors yra? Aciu labai.  4u.gif

Nėra Martinoje. Bazėje šis bei tas po kelis produktus skirtinguose sandėliuose išmėtyta, kainos žymiai aukštesnės, nei Vln ..

Dominica, wow bigsmile.gif Lauskiu atsiliepimų apie dvigubus skaistalus ax.gif

Aš šiandien antrą kartą pasinaudojau Martinos nuolaida Eveline produkcijai, beliko kelios dienelės. Nusipirkau veido kremą iš Hyaluron 4D serijos (nuo 30 metų), patraukė dėmesį, nes su SPF, šaldantį paakių kremą iš serijos su kakava (daug gerų atsiliepimų youtubėj) ir lūpdažį iš serijos Aquaplatinum (atsp 455). Lūpdažis fantastiškas, daug geresnis, nei iš serijos Clebrities (nors ir anas nieko smile.gif ). Jis taaip kvepia melionais wub.gif Apie kremus paliksiu išsamesnį atsiliepimą po kelių savaičių 4u.gif Vėl įsiūlė lakus dovanų, paėmiau raudoną su permatomu, rožinį su baltu jau turiu (mesiu lauk)
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 26, 19:58)
kazkoks 'lux', uzrasai rusiski. vis tik jis kainavo 9,80 pagal ceki  blush2.gif

baltarusiškas Lux visage kažkuris... Brangesnius,kur virš 10 kainuoja,tai pardavėja man gyrė,rodė silikoninį šepetėlį. Tokius,atrodo:
http://irecommend.ru...iya-na-100-foto
Papildyta:
Man Eveline lūpdažiai (Anti age 448,442 ir aqua 425,436)visai patinka. Ir kaina ,ir kaip dengia,o mamai nepatiko,jai nesilaiko spalva.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 26, 19:39)
...šaldantį paakių kremą iš serijos su kakava (daug gerų atsiliepimų youtubėj)..

as ta pati siandien prigriebiau biggrin.gif naudojau l'occitane krema paakiams, turbut vienintelis kuris tikrai pasviesindavo man.. bet jau kuris laikas rutuliojasi, o ir galiojimo laikas pasibaiges tikrai, nes ant pakuotes tik 3 men raso. galvojau nusipirkti koki pigu eveline, kol susirasiu kazka geresnio, tai siandien martinoj visus apziurejau. dauguma ten 35+, 45+, 55+... tai rinkausi is sito kakavinio ir kito, kur ant pakuotes raso kad su hialuronu, uzpildo rauksleles ir tt. man labai patiko sito kakavinio sudetis thumbup.gif hialurono rugstis trecioj vietoj (tuo tarpu tas kremas 'su hialuronu' kur atseit rauksles uzpildo- hialuronas isvis paciam paciam gale blink.gif ), nemazai alieju, augaliniu ekstaktu, kofeinas, kolagenas, elastinas, tokofeloris, ubikvinonas, net arbatos fermentai kazkokie. zodziu suzavejo, isskyrus akrilatus sudetyje. neismeciau dar pakelio, kuria diena pastudijuosiu atidziau. kaip uz 7lt tai sakyciau laaaabai vykes pirkinys!

apie skaistalus daugiau pasakysiu, kai ecotools sepetukus gausiu ax.gif

QUOTE(xde @ 2012 06 26, 19:57)
baltarusiškas Lux visage kažkuris... Brangesnius,kur virš 10 kainuoja,tai pardavėja man gyrė,rodė silikoninį šepetėlį. Tokius,atrodo:
http://irecommend.ru...iya-na-100-foto

siule man ir ta, bet to kur issirinkau sepetelis pasirode geresnis. prasoviau. anyways, daugiau tokiu fuflo tusu nepirksiu.. uzsitepus ta zydra mase dar ir vos vos akis pagrauze, paskui plaunant spakliu irgi grauze, bet tiesa sakant nezinau ar del tuso, ar del to kad cili pipirus pjausciau plikom rankom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 26 birželio 2012 - 20:39
gal galite ideti to paakiu kremuko foto?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
as turiu toki krema veidui, tik indelis kaip normalaus kremo smile.gif
labai patinka, gerai susigeria thumbup.gif
Atsakyti
kur kaune rast eveline tą miceliarinį skystį? niekur nerandu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti