Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Pasisakysiu ir aš apie Flormar lakus. Nusipirkau kelis, bet nei vienas man nelaiko tiek ilgai, kiek jums. Tepu pagrindą (šiuo metu turiu Orly Bonder), 2 sluoksnius lako, Top-coatą (Orly In-a-snap), tai man galiukai apsilupinėja jau po paros. Bandysiu toliau ieškoti. Reikia pasakyti, kad man nei vienas lakas ilgai nelaiko, tikėjausi, kad šie bus geresni.

Bet spalvos, jų pigmentacija ir kaina man labai patinka smile.gif .

Beje aptikau Flormar kosmetikos Vilniuje, Laisvės pr., kur yra ūkininkų turgelis ir Norfa. Kainos ko gero didesnės, nei bazėse (lakas 3,5 - 5 Lt), bet pasirinkimas lakų laaaabai didelis.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 28, 20:17)
o kur perkat šį laką? Tik nesakykit, kad martinoj  biggrin.gif

Koslinoj biggrin.gif Kontaktai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva Lota @ 2012 06 28, 20:31)
Pasisakysiu ir aš apie Flormar lakus. Nusipirkau kelis, bet nei vienas man nelaiko tiek ilgai, kiek jums. Tepu pagrindą (šiuo metu turiu Orly Bonder), 2 sluoksnius lako, Top-coatą (Orly In-a-snap), tai man galiukai apsilupinėja jau po paros. Bandysiu toliau ieškoti. Reikia pasakyti, kad man nei vienas lakas ilgai nelaiko, tikėjausi, kad šie bus geresni.

Bet spalvos, jų pigmentacija ir kaina man labai patinka  smile.gif .

Beje aptikau Flormar kosmetikos Vilniuje, Laisvės pr., kur yra ūkininkų turgelis ir Norfa. Kainos ko gero didesnės, nei bazėse (lakas 3,5 -  5 Lt), bet pasirinkimas lakų laaaabai didelis.

pakeiskit baze, o dar geriau išvis be jokios bazes thumbup.gif nebent raudoną spalvą naudojate
Atsakyti
gali buti, kad cia del frenchi kietiklio. dontsop buvo minejus, kad ji naudojant kaip base coat ir top coat lakai zymiai ilgiau laiko (nesvarbu kokie), bet as ismeginau tik su flormar kol kas g.gif

nepaisant to, flormar lakai tikrai superiniai thumbup.gif savaitgali meginsiu kakavini ir blizganti smile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pagyrų flormar nagų lakui. Man puikiai išlaikė 5 dienas. Daugiau man ir nereikia, nes mėgstu keisti spalvą, o ir atauga nagas šiek tiek. Naujas mano mėgstamiausias nagų lakas. O spalvų gausybė wub.gif
QUOTE(dominica @ 2012 06 28, 19:23)
flormar rojuje biggrin.gif- vilkpedes bazese Vilniuje. ten kainuoja 2,50lt uz buteliuka. dar yra vokieciu g. kazkur. daugiau panasu kad nelabai kur yra, ypac kituose miestuose smile.gif

Yra trakų gatvėj, tik kad ten nusipirksi vieną buteliuką, o Vilkpedėj - du bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 28, 20:36)
gali buti, kad cia del frenchi kietiklio. dontsop buvo minejus, kad ji naudojant kaip base coat ir top coat lakai zymiai ilgiau laiko (nesvarbu kokie), bet as ismeginau tik su flormar kol kas  g.gif

nepaisant to, flormar lakai tikrai superiniai  thumbup.gif savaitgali meginsiu kakavini ir blizganti smile.gif

Taip, aš naudoju Frenchi, bet visgi ne visi lakai su juo gerai laikosi, pvz paskutinis pirkinys Rimmel Lycra pro, dėl kurio irgi dūsauja vis youtubė biggrin.gif , jau ant kitos dienos pradėjo luptis sad.gif

Bet aš pritariu dėl minties, kad Ievai Lotai reikia keisti pagrindą drinks_cheers.gif Nes būna tokių pagrindų, ant kurių geriausi lakai nesilaiko (ir tie patys lakai visai be pagrindo laikosi geriau). Man taip buvo su Eveline pagrindu.
Atsakyti
dar "flormar" laku yra "Minske", rusyje maza parduotuvele is O raides (Olivia? Olive? rolleyes.gif ) tik, kad spalvu pasirinkimas negausus, uztai kaina 2,99 bigsmile.gif (ispardavimas, visi guli dezej sumesti..)
pirkau tamsiai vysnini, viskas butu puiku, bet taip ilgai dziusta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 28, 20:23)
flormar rojuje biggrin.gif- vilkpedes bazese Vilniuje. ten kainuoja 2,50lt uz buteliuka. dar yra vokieciu g. kazkur. daugiau panasu kad nelabai kur yra, ypac kituose miestuose smile.gif

taip, Traku g. Koslinoje yra Flomar laku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 28, 19:36)
gali buti, kad cia del frenchi kietiklio. dontsop buvo minejus, kad ji naudojant kaip base coat ir top coat lakai zymiai ilgiau laiko (nesvarbu kokie), bet as ismeginau tik su flormar kol kas  g.gif

nepaisant to, flormar lakai tikrai superiniai  thumbup.gif savaitgali meginsiu kakavini ir blizganti smile.gif

Kur perkate ta kietikli? Ir gal galite nuotrauka imesti. ax.gif
Atsakyti
user posted image

as savaji pirkau toj pacioj bazej, 'elevitos' parduotuvej. apie 12 lt kainavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 28 birželio 2012 - 22:09
QUOTE(dominica @ 2012 06 28, 22:08)
user posted image

as savaji pirkau toj pacioj bazej, 'elevitos' parduotuvej. apie 12 lt kainavo

As nematau paveiksliuko g.gif
Atsakyti
iveskit i google 'professional smart enamel frenchi' paveiksliuku paieskoj, nezinau kodel jum nerodo 4u.gif
Atsakyti