Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Jei niekas nepagyrė, tai pagirsiu aš. Nagų odelių minkštinimui skirtas eveline nail therapy mirksiukas.gif Daug lengviau užtepus šiuo tepaliuku einasi tvarkyti nagu odeles. Mokėjau apie 5 lt Martinoje.
http://en.eveline.eu...image_1Vst5.jpg
Atsakyti
O kokius pagirtumete pigesnius šampūnus, plaukų lakus, putas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunera @ 2012 05 30, 14:20)
O kokius pagirtumete pigesnius šampūnus, plaukų lakus, putas  blush2.gif  ax.gif

Šampūnas, kuris vienintelis man tiko, tai Garnier smile.gif O išbandžiau jų tai tikrai nemažai ir vis nerasdavau tokio, kuris išsiplovus nedirgintų galvos odos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 30 gegužės 2012 - 14:58
QUOTE(cindy @ 2012 05 30, 14:58)
Šampūnas, kuris vienintelis man tiko, tai Garnier smile.gif  O išbandžiau jų tai tikrai nemažai ir vis nerasdavau tokio, kuris išsiplovus nedirgintų galvos odos.

va va ir man tai aktualu smile.gif Jei is pradziu sampunas atrodo tinkamas, ziurek jau po keliu savaiciu niezti galvos oda nuo jo sad.gif
Sio dar nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunera @ 2012 05 30, 18:00)
va va ir man tai aktualu  smile.gif  Jei is pradziu sampunas atrodo tinkamas, ziurek jau po keliu savaiciu niezti galvos oda nuo jo sad.gif
Sio dar nebandziau smile.gif

Šampūnai toks dalykas - kirk žmonių, tiek ir nuomonių. Pvz aukščiau parodytas Garnier man visiškai netiko, plaukai tik ką išsiplovus buvo tarsi riebaluoti. Manau, reikia bandyti viską iš eilės, dėl dirginimo vengti caton sudėty, geriau ir be silikonų, galbūt iš ekologiškų..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 30, 19:13)
dėl dirginimo vengti caton sudėty, geriau ir be silikonų, galbūt iš ekologiškų..

Tiksliau Kathon.Tačiau pati jį buvau užtikusi tik kremuose.Šampūnuose dažnesni kiti konservantai.O šiaip tikrai individualu -šampūnų pasirinkimas.Net su natūralia sudėtimi ne visiems tinka.O pvz.pigaus ir gero plaukų lako(nelipinančio,gerai išsišukuojančio,nenubyrančio,neįkyraus kvapo ir gerai išlaikančio,mažai pastebimo )nesu jokio atradusi.Perku Wella profesionalius.Dabar nebeberizikuoju pigius pirkti.Jei kas atrado tokį-nebrangų ir gerą ,prašau pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
Daug kartų girta, bet aš dar pagirsiu šampūną
user posted image

Mano plaukai linkę į pūtimąsi, tai jis jo nenuima, tačiau puikiai išplauna visokius aliejus. Nes kiti beparabeniniai besilikoniniai šampūnai sunkiai tvarkosi.

Tos pačios serijos kaukė taip pat puiki.

Na ir dar Baikal Herbals tonikas sausai jautriai odai. Mano nesausa, kaip tik riebi. Bet žiemą buvo dehidratavusi. Tai vien tik jis be jokių papildomų kremų man viską sutvarkė.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 05 23, 19:45)
Gal patarsit kokią priemonę, balinančią plaukelius? ax.gif

peroksidas mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
O kluri ten akiu makiazo valikli gyrete? essence rozini ar melyna? 4u.gif
gal dar koks papigiai geris yra atrastas, katras gerai valytu ir akiu neisplikytu? biggrin.gif
Atsakyti
Reikia labai gero blakstienu tuso ,bet ne Eveline, nes Kaune visos Martinos man labai toli.

Kaip Prestige ? Dabar akcija 40% Amplif eye
Atsakyti
Kauno Lukšio Martinoj visai neakcijinei Eveline, Deco Collection ir Quiz kosmetikai taikoma 30% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 06 01, 17:39)
Kauno Lukšio Martinoj visai neakcijinei Eveline, Deco Collection ir Quiz kosmetikai taikoma 30% nuolaida thumbup.gif

Klaipėdoje ta pati nuolaida Eveline, ar kitiems - neatkreipiau dėmesio, nežinodama ja pasinaudojau. ax.gif
Atsakyti