Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

nuolaida tik dekoratyvinei, ar ir kūno priežiūros?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 06 01, 19:05)

Bijau sumeluoti, ar kūnui yra, bet veido priemonėm, rankų ir kojų tikrai yra, dėl kūno nesu įsitikinusi.
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 06 01, 18:17)
Bijau sumeluoti, ar kūnui yra, bet veido priemonėm, rankų ir kojų tikrai yra, dėl kūno nesu įsitikinusi.

Lyg tai ir kūnui mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 06 01, 18:53)
Klaipėdoje ta pati nuolaida Eveline

Gal ir Vilniuje yra nuolaida Eveline?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 06 01, 20:05)

Turėtų būti visai, nes tie ženkliukai, kad nuolaida, buvo ir prie kūno kosmetikos.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 06 01, 20:59)

Vilniuje pries pora sav pirkau kuno krema oranzinej pakuotej, buvo nuolaida 30 proc smile.gif Cia Vilkpedes Martinoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 01 birželio 2012 - 20:19
QUOTE(xde @ 2012 06 01, 20:59)

Visai EVELINE produkcijai (visa birželi thumbup.gif )+dovanos, šiandien pirkau už ~48lt su nuolaidom tai dar gavau du nagu lako rinkinius (4vnt) vienas prancuzu rinkinukas
user posted image
kitas raudonas + bespalvis
user posted image
wub.gif jau nudažiau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 01 birželio 2012 - 20:49
user posted image

Kadaise sita naudojau,tai man labai patiko-suglotnindavo plaukus,patiesindavo naturaliai.
Bet dabar jo niekur nerandu pirkti- ka,nebera prekyboje?
ar pastebejot kur?

O gal kazkoki analogiska frizz-ease ar tiesinanti seruma parekomenduotumete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buda: 02 birželio 2012 - 13:23
Merginos gal koki kremuka rekomenduotumete, kuri tepant palaipsniui kunas igauna ruda idegi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 02, 17:40)
Merginos gal koki kremuka rekomenduotumete, kuri tepant palaipsniui kunas igauna ruda idegi.  smile.gif

man patinka Dove
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 02, 18:40)
Merginos gal koki kremuka rekomenduotumete, kuri tepant palaipsniui kunas igauna ruda idegi.  smile.gif

man patinka sitas, bet neberandu jo
http://server6.manod....jpg?1307342582
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 06 01, 19:05)

O aš su atsiliepimais apie kelis Eveline produktus, užpirktus per praeitą akciją - gal kažkam padės apsispręsti prieš pirkimą ax.gif

Kūno kremas su dozatoriumi

user posted image

perku jau antrą kartą, tik kito kvapo. Man šie kremukai labai patinka - lengvi, skaniai kvepia, greitai įsigeria, drėkinimo man pakanka, dozatorius patogus, tik kai ant dugno lieka koks 1 cm kremo - sunkiai išsispaudžia. Nebrangiai kainuoja, kasdienei priežiūrai vasaros metu pats tas smile.gif

Rankų kremas - kaukė

user posted image

Nepatiko. Skystas kremas, malonus kvapas, įsigeria greitai, bet poveikio jokio.

Žydras micelinis skystis

user posted image

Labai nemalonus mano nosiai kvapas, panašus į spirito g.gif (kurio sudėtyje nėra). Naudoju vietoje toniko. Šiaip nieko, bet micelinis skystis su perlais ir austrėmis man patiko žymiai labiau.

Aliejukas nagams

user posted image

Labai nusivyliau ištirinėjus sudėtį - pagrindas mineral oil sad.gif Skaniai kvepia, patogus naudotis, greitai įsigeria, bet poveikio jokio. (Trečias nesėkmingas produktas iš nagų linijos, daugiau eksperimentų nebus cool.gif )

Atsakyti