QUOTE(baka2 @ 2012 06 25, 21:11)
Ir man nesiseka... agurkai siltnamy uz mane didesni, zydi net geltona, o agurko nei vieno.....
Dar taip niekada nebuvo, birzelio pradzioj jau savu sociai turedavom, o dabar totalus nulis... zodziu auginu del grozio... gal kas koki patarima duos, ka man su jais begedziais daryti?
Belieka laukti šoniniu ataugų.Jos agurkus gali turėti arčiau ar toliau nuo kamieno pažasteles-lapelius skaičiujant,bet kiek esu pastebėjus,ant vieno daigo visos vienodai.Tad,kai pastebesit agurkiukų užuomazgas,nuskinkit viršune tos atžalos ir bus auginamas vaisius.Įsitikykit veiksmingumu,o kitas atžaleles nuskinkit po antros- trečios agurkelių gužtos,neskaičiuojant,jei pasitaikys , vien vyriškų žiedu mazgas...
Nu priklauso nuo mėnulio mezgimas,anksčiau,kai asortimentas sėklų buvo mažas,įpatingai pastangos pasiteisindavo,o dabar tušti žiedai jau nuotykis :smt017
Netręškit,tai tik pakenks,tik dar daugiau į lapus varys.Toks berdždžias daigas kaip užkoduotas,reikia stebeti,pastebeti,kurioj vietoj bus užmegstas agurkelis,kaip atrodys atžalos,vaisingos ar ne,atsizvelgiant į padėtį pageneti,kas tikrai neužima laiko.Tiesiog skindama apsižiuriu,kuria virsunelę jau laikas nuskinti,kad augtu agurkiukai,o ne šakos tįstų į ilgį o agurkiukai nebutų nemaitinami ir gelstų
Parašykit,kokios veisles agurkas taip piktybiškai elgias.labai įdomu bus žinoti,ar nuo veisles,ar nuo menulio čia tokie šposai..
Tiesa,nugnybkit ir pagrindinę viršųnę,kad atžalas augintų,jei jau naudos iš pagrindinio stiebo nera
ZIRZE tau atsakymą prikabinau prie ankstesnes žinutes,pasiskaityk