o as agurkais skustis negaliu

Pirmi metai,kaip darzininkaujam, pasejau birzelio pradzioj, keli buvo neisdyge, pries pat jonines dasejau, visi auga kaip ant mieliu.Sakau, gal kaip tik jiems dregme patinka.Skinam pilnu tempu, kas antra diena po glebi parsinesam, ka tik vel nuskyniau 20 ir dar palikau rytdienai, nors jau skinami, bet tiek nesuvalgysim.Rytoj sveciu atvaziuos, tai bus kuo pavaisinti

Ir tas atsalimas nepasakyciau, kad labai sutrukde agurku augimui, mezga, auga kaip pasiute

Mazu dar pilna, atrodo, kaip jie ten telpa, krumai dar nera dideli.Bet as ,kol lietaus tiek nebuvo, jei laistau, tai pastoviai dilgeliu-arklio meslo raugu.Like yra man jo nuo pomidoru, dapilu vandens i backute, praskiedziu ir palaistau.Sakau, gal tai duoda itakos. Dabar tai jau nelaisciau, lietus palaisto, bet visvien mezga gerai. Paseti pagrinde rodniciokas. Dasejau nebeprisimenu kokius, is maximos pirkau seklas, bet sitie dar tik zydeti pradeda

Tiesa, is pradziu,kai megzti pirmuosius agurkelius pradejo, pagelsdavo jie man.As juos visus nusniodavau, lapus po jais irgi be gailescio nupjoviau, jau irgi baiminausi, kad kazkas ne taip.Bet labai neimiau i galva, lauke ant durniaus pasejau, galvojau,kas bus, tas, paeksperimentuosiu

Man pomidorai svarbiausia buvo, i siltnami visus sutupdziau.Ale ziuriu dabar, jei ir toliau sitaip megs, turesiu daugiau nei pomidoru tu netyciuku