Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 07 25, 00:18)
Tany kaip grazu pas tave darze ir siltnami thumbup.gif  O as norejau visom padekoti kurios cia dalinasi patirtimi 4u.gif  4u.gif  4u.gif , nes tik deka jusu susidraugavau siais metais su agurkais nes jau valgom ir dar ilgai turetumem valgyti tfu tfu tfu.

aciu, aciu... bet pas mane tik puse darzo grazaus... kita puse visiskai priesinga...aisku rodau tik ta grazesne puse wink.gif biggrin.gif kada nors reieks nufotkint ir kita blush2.gif
Atsakyti
Labai labai patinka šie agurkėliai. Skanučiai bigsmile.gif
Atsakyti
Jauciuosi tokia netikus... nu kaip gaila agurku... apgelto dauguma.. plemais nuejo.. ar ten nuo saltu naktu, kai buvo, ar amaras koks uzejo.. nezinau nei kaip gelbet, jauciu siemet turguj teks agurkus pirkt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 07 25, 19:58)
Jauciuosi tokia netikus... nu kaip gaila agurku... apgelto dauguma.. plemais nuejo.. ar ten nuo saltu naktu, kai buvo, ar amaras koks uzejo.. nezinau nei kaip gelbet, jauciu siemet turguj teks agurkus pirkt sad.gif

o gal trasu trukumas g.gif pabandykite patresti ,gal derliaus dar duos
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 07 25, 19:58)

Apskinkit tuos pageltusius lapus ir patreskit.Ir viskas bus ok
Atsakyti
O kuo cia patresus.. ar kazkuom naturaliu, kaip kokiu meslu skiestu, ar nusipirkt kokiu trasu? Ziedu tai yra gausiai, ir nuskinu agurkeliu siek tiek, tik va prastai atrodo lapai. Nu ryt nuleksiu nusipirkt trasu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 liepos 2012 - 20:29
pas mane irgi kažkas ne taip su agurkais šiemet doh.gif Tik pradėjo agurkiukai augt, tai patys augalai sirgt pradėjo. Vietom pradėjo džiūt ir plotelis visai išdžiūvo. Kitoj vietoj lyg į miltligę panašu doh.gif Kai derlius kasdien skinamas, purškimas atkrinta..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 25, 21:46)
pas mane irgi kažkas ne taip su agurkais šiemet  doh.gif  Tik pradėjo agurkiukai augt, tai patys augalai sirgt pradėjo. Vietom pradėjo džiūt ir plotelis visai išdžiūvo. Kitoj vietoj lyg į miltligę panašu  doh.gif Kai derlius kasdien skinamas, purškimas atkrinta..

Kad ne tik pas jūs. Užvakar ryte buvo labai tirštas rūkas, gal jis pakenkė? Ant lapų dėmės atsirado, kaip nudeginta lapo dalis nuo krašto, ypač atviresniam plote. Ir tai ne tik pas mane, apžiūrėjau šiandien kaimynių - irgi tas pats, dar pas kitas atskiri augalai visai nudžiūvę, gal kas šaknis pažeidė. Palaisčiau šiandien dilgelių raugu, gal bent užsimezgę agurkėliai baigs augimą. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 25 liepos 2012 - 23:18
O as siandien pirmaji agurkeli nuskyniau biggrin.gif Tikiuosi jie susirgti nezada, nes primegzta galybe ju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 25, 07:42)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  geras paskutinis sakinukas!

vat vat - kurios rūšies norėjau šiemet, bet pamiršau - Libelle  doh.gif
Ačiū už info pasidalijimą  4u.gif

Ir man kolkas labai patinka Libelle, Pasalimo, Pasamonte, Fason ir Krak.
Atsakyti
joo... pripirkau stiklainiu, o neaisku ar turesiu ka marinuoti doh.gif siandien jau derlis padoresnis, kokius 10 nuskiniau... bet iki kibiru dar toli... ir klausimas ar isvis bus... lapai serga, amarai skraido, kiausinu kazkokiu jodu prideta ant lapu.... vnz... prastai
Atsakyti
Aš ir savo Dirigent jau marinuoju smile.gif nera kol kas labai daug,bet primegsta tai nemažai,tikiuosi tokio pat derliaus kaip pernai(kuris dar šiemet nesunaudotas rūsy stovi doh.gif )
Atsakyti