ten pat ir kalendoriu radau
Labutis visoms su agurkais pernai nepasisekė.
Nei šiltnamyje nei lauke
Lauke peršlapo o šiltnamyje kurmis iškilnojo. Šiais metais bandysiu taisytis jeigu padėsit.
Noriu mažučiukų agurkiukų
Vieslės mano buvo tokios Atomis, Asker, Profi, Melody, Dirigent nu čia ką atsiminiau
. Dar keletą pigių, bet jos nesvarbu, nes geros neužderėjo.

Geresnes rūšis sodinu šiltnamyje, o lauke puikiai auga ir pirkti prekybos centruose

ieškau kas galetu pasikeisti seklom, ieškau idomesniu agurku, tokiu kaip afrikietiški, citrininiai ir t.t Vilnius.
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 16:05)
http://vermis.lt/
Gal bandet kas biohumusa imaisyti bent i duobutes,kur sodinat, idomu,kokia maiso kaina, parasiau jiems, bet atsakymo dar negavau. Kaip manot, ar verta
Gal bandet kas biohumusa imaisyti bent i duobutes,kur sodinat, idomu,kokia maiso kaina, parasiau jiems, bet atsakymo dar negavau. Kaip manot, ar verta

Aš šiemet bandysiu, tik ne į duobutes, o visą šiltnamio žemę "praskiesiu" biohumusu.
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 17:05)

Aš naudojau geras dalykas tikrai šiemet pirksiu

QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 17:05)

As pomidorus sodindama dejau i duobes , Verdeteros biohumusas berods, senukuose perkant brangokai gavosi
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 17:28)
O jus naudojot? Kaip jums patiko?
nezinau del svorio, jie patys parase, kad pilna maisa pripila, o kg. skiriasi, kai buna dregniau, svorio daugiau ir atvirksciai.
Reikes nuvaziuoti i senukus, paziureti, nes cia po viena ,du maisus niekas neves, raso, perki 10 , viena dovanu
. Tik kur as tiek desiu
Realiai man kokiu 3 maisu reiketu, raso, maiso pakanka 20 pomidoru arba 40 agurku. O jei dar kokiom braskem, paprikom,.....Ir tai pataupant.
nezinau del svorio, jie patys parase, kad pilna maisa pripila, o kg. skiriasi, kai buna dregniau, svorio daugiau ir atvirksciai.
Reikes nuvaziuoti i senukus, paziureti, nes cia po viena ,du maisus niekas neves, raso, perki 10 , viena dovanu

Realiai man kokiu 3 maisu reiketu, raso, maiso pakanka 20 pomidoru arba 40 agurku. O jei dar kokiom braskem, paprikom,.....Ir tai pataupant.
Visuose Seniuose yra? Nes jų prekybos vietas matau tik Vilniuj ir aplink jį.

praeita vasara siltnamyje man nunyko agurkai, kas turit patirties ir minciu kodel taip nutiko
silpnai augo, daug uzmegztu agurkeliu nugelsdavo, augo pora krumu salia pomidoru, gal jam maistiniu medziagu galejo pritrukti
antroj vasaros pusej pastebejau ant apatines lapu dalies tripsus-ar jie labai kenkiam agurku vegetacijai ?

QUOTE(matuke @ 2013 01 22, 22:46)
praeita vasara siltnamyje man nunyko agurkai, kas turit patirties ir minciu kodel taip nutiko
silpnai augo, daug uzmegztu agurkeliu nugelsdavo, augo pora krumu salia pomidoru, gal jam maistiniu medziagu galejo pritrukti
antroj vasaros pusej pastebejau ant apatines lapu dalies tripsus-ar jie labai kenkiam agurku vegetacijai ?

Gal per karsta jiems buvo? Pas mane siltnamyje ir menkesnis derlius buvo, nei lauke

QUOTE(ptashka @ 2013 01 22, 21:12)
Aš šiemet bandysiu, tik ne į duobutes, o visą šiltnamio žemę "praskiesiu" biohumusu.

As irgi daug vilciu dedu i biohumusa, tik kad cia nuorodoj daugokai imt reikia. Gal kooperuokimes
Agurkai praeitais metais tik is trecio karto atsodinti pradejo augt, siltnamyje analogiskai kaip matuke aprase,ar tai ligos puole,ar siaip zeme prasta

Agurkai praeitais metais tik is trecio karto atsodinti pradejo augt, siltnamyje analogiskai kaip matuke aprase,ar tai ligos puole,ar siaip zeme prasta