Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

ten pat ir kalendoriu radau
Atsakyti
Labutis visoms su agurkais pernai nepasisekė. verysad.gif Nei šiltnamyje nei lauke verysad.gif Lauke peršlapo o šiltnamyje kurmis iškilnojo. Šiais metais bandysiu taisytis jeigu padėsit. blush2.gif Noriu mažučiukų agurkiukų mirksiukas.gif Vieslės mano buvo tokios Atomis, Asker, Profi, Melody, Dirigent nu čia ką atsiminiau ax.gif . Dar keletą pigių, bet jos nesvarbu, nes geros neužderėjo. blush2.gif
Atsakyti
Geresnes rūšis sodinu šiltnamyje, o lauke puikiai auga ir pirkti prekybos centruose rolleyes.gif
Atsakyti
ieškau kas galetu pasikeisti seklom, ieškau idomesniu agurku, tokiu kaip afrikietiški, citrininiai ir t.t Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 16:05)
http://vermis.lt/
Gal bandet kas biohumusa imaisyti bent i duobutes,kur sodinat, idomu,kokia maiso kaina, parasiau jiems, bet atsakymo dar negavau. Kaip manot, ar verta  g.gif

Aš šiemet bandysiu, tik ne į duobutes, o visą šiltnamio žemę "praskiesiu" biohumusu.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 17:05)
Gal bandet kas biohumusa imaisyti bent i duobutes,kur sodinat, idomu,kokia maiso kaina, parasiau jiems, bet atsakymo dar negavau. Kaip manot, ar verta  g.gif

Aš naudojau geras dalykas tikrai šiemet pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 22 sausio 2013 - 20:26
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 17:05)

As pomidorus sodindama dejau i duobes , Verdeteros biohumusas berods, senukuose perkant brangokai gavosi
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 22, 17:28)
O jus naudojot? Kaip jums patiko?
nezinau del svorio, jie patys parase, kad pilna maisa pripila, o kg. skiriasi, kai buna dregniau, svorio daugiau ir atvirksciai.
Reikes nuvaziuoti i senukus, paziureti, nes cia po viena ,du maisus niekas neves, raso, perki 10 , viena dovanu biggrin.gif. Tik kur as tiek desiu  smile.gif
Realiai man kokiu 3 maisu reiketu, raso, maiso pakanka 20 pomidoru arba 40 agurku. O jei dar kokiom braskem, paprikom,.....Ir tai pataupant.

Visuose Seniuose yra? Nes jų prekybos vietas matau tik Vilniuj ir aplink jį. g.gif
Atsakyti
praeita vasara siltnamyje man nunyko agurkai, kas turit patirties ir minciu kodel taip nutiko unsure.gif silpnai augo, daug uzmegztu agurkeliu nugelsdavo, augo pora krumu salia pomidoru, gal jam maistiniu medziagu galejo pritrukti g.gif antroj vasaros pusej pastebejau ant apatines lapu dalies tripsus-ar jie labai kenkiam agurku vegetacijai ?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 22, 22:46)
praeita vasara siltnamyje man nunyko agurkai, kas turit patirties ir minciu kodel taip nutiko  unsure.gif  silpnai augo, daug uzmegztu agurkeliu nugelsdavo, augo pora krumu salia pomidoru, gal jam maistiniu medziagu galejo pritrukti  g.gif antroj vasaros pusej pastebejau ant apatines lapu dalies tripsus-ar jie labai kenkiam agurku vegetacijai ?

Gal per karsta jiems buvo? Pas mane siltnamyje ir menkesnis derlius buvo, nei lauke ax.gif Laistydavau gausiai viena karta dienon juos, nes kitaip lapus leisdavo. O nuo vabzdziu labai gerai apgyne purskimas skiestu actu su vandeniu mirksiukas.gif Tresiau pora kartu skiestom srutom, tai siaip ne taip istrauke sezona. Bet daugiau siltnamyje neauginsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 01 22, 21:12)
Aš šiemet bandysiu, tik ne į duobutes, o visą šiltnamio žemę "praskiesiu" biohumusu.

smile.gif As pernai agurku siltnamyje naudojau taip, -jokio skirtumo nepamaciau verysad.gif
Atsakyti
As irgi daug vilciu dedu i biohumusa, tik kad cia nuorodoj daugokai imt reikia. Gal kooperuokimes bigsmile.gif
Agurkai praeitais metais tik is trecio karto atsodinti pradejo augt, siltnamyje analogiskai kaip matuke aprase,ar tai ligos puole,ar siaip zeme prasta g.gif
Atsakyti