QUOTE(zebrina @ 2013 01 11, 17:54)
Ant dugno dedu visus prieskonius-lapus,tada dedu agurkėlius,viršuj kiek lieka iki kakliuko kietai prikišu serbentų-vyšnių lapų,ir viską iki pat viršaus užpilu tirpalu..paprastas krano vanduo,ant litro šaukštas druskos.Ir viskas
o rūsys paprastas pas mane,daugiabučio..gal nera labai šiltas sakyčiau
ir bulvės ir obuoliai ilgai išsilaiko..




Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 11, 18:58)
pridedu visko kaip ir aukstai rase, dar azuolo lapa imetu, 1 l. vandens, saukstas druskos, tirpalu uzpilu agurkus. Palaikau, po kokiu 3,4 dienu nupilu i puoda, uzkaiciu, nugraibau putas ir vel ta pati skistima uzpilu ant agurku( truputi dapilu virindama vandens, nes graibant putas jo apmazeja).
O šis būdas man nepasiteisino
