Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

Sveikos,
Pasalimo F1 labai geras, bet aš tai juos šiltamyje auginu( kaip ankstyvesnius), o lauke jau 3 sezonus labai geri Octopus F1, truputį brangūs, bet garantuoti, bet šiuo metu turiu didelį rūpestį, pasėjau lauke 24 dieną, o dabar tokios prastos dienos agurkams užėjo, ar nesupus? Net superagurkai gali inti ir neatlaikyti Ai ai ai . Gal rekomenduotumėt kokios pigesnės lauko agurkų veislės (iš prekybcentrių) yra patikimos ( jei tektų persėti).Ačiū ir sėkmės.
Atsakyti
Man, tundrai be patikrties ir supratimo, reikia rimto patarimo. Ui, rimuojasi biggrin.gif
Jei Šį savaitgalį sodinčiau akurgus į lauką. Ar būtinai juos uždengt reikėtų? Nes paskum jei bus karšta, negalėsiu atidengti keletą savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 06 02, 17:13)
Man, tundrai be patikrties ir supratimo, reikia rimto patarimo. Ui, rimuojasi biggrin.gif
Jei Šį savaitgalį sodinčiau akurgus į lauką. Ar būtinai juos uždengt reikėtų? Nes paskum jei bus karšta, negalėsiu atidengti keletą savaičių.

as pasejau lauke pries pora savaiciu, ir yra niekuom nedengti smile.gif imu pvz is mamos, agurku visuomet turedavo sau, ir mane su sese apdalindavo rolleyes.gif tie hibridiniai sudyge 90%, o paprasti raugimui skirti lauke auginti, sudygo labai prastai, vos viena kita galvele kyso, tai siandien nusipirkau kelis pakelius, atsesiu kai tik saulute islys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 02 birželio 2012 - 16:42
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 02, 17:41)
as pasejau lauke pries pora savaiciu, ir yra niekuom nedengti smile.gif imu pvz is mamos, agurku visuomet turedavo sau, ir mane su sese apdalindavo rolleyes.gif tie hibridiniai sudyge 90%, o paprasti raugimui skirti lauke auginti, sudygo labai prastai, vos viena kita galvele kyso, tai siandien nusipirkau kelis pakelius, atsesiu kai tik saulute islys rolleyes.gif

Dėkui, labai pagelbėjote. Pas mane daigeliais yra, bet jei bus vietos, galvoju ir daugiau pasėti. GAl apžiosim biggrin.gif
Na ir vėpla aš. Rašiau "šį savaitaglį", o galvojau apie kitą biggrin.gif Bet vis vien, kaip suprantu, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 02 birželio 2012 - 17:24
[attachmentid=222399]
mano agurkiukus kazkas valgo g.gif
Atsakyti
Mano agurkai šiltnamyje pradėjo geltonuoti, kas jiems galėjo nutikti?
Jau nemaži agurkėliai buvo maniau pilna burna valgysiu, o dabar sustojo augti. Tik keli liko tinkami skynimui.
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 06 04, 15:16)
Mano agurkai šiltnamyje pradėjo geltonuoti, kas jiems galėjo nutikti?
Jau nemaži agurkėliai buvo maniau pilna burna valgysiu, o dabar sustojo augti. Tik keli liko tinkami skynimui.

ne ten pataikiau smile.gif... o agurkam turbut per salta... mano irgi nyksta maziukai, o dyckiai ir sustojo augime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 birželio 2012 - 15:25
QUOTE(tany @ 2012 06 04, 15:00)
[attachmentid=222399]
mano agurkiukus kazkas valgo  g.gif

papurskaliok su ukinio muilo tirpalu. mano apstojo valgyt. bet ten musytes kazkokios buvo doh.gif
Atsakyti
apejau visa darza, tai net piktzoles apvalgytos blink.gif
Atsakyti
Na bet vasara tai visai netinkama agurkams, Stovi susigūžę, išsigandę. kai tokia temperatūra, kur čia augsi, norisi greičiau atgal žemėsna sulįst. verysad.gif
Atsakyti
patarkit kas nors, būkit geros. mano agurkai jau du mėnesius žydi, o derliaus kaip nėr taip nėr. agurkiukai paauga iki 2-3 cm, sustoja, kokią savaitę tokie pabūna ir nugelsta. jau 3 savaitės laistaut dilgėlių smirdalu. jokio poveikio. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 06 05, 16:05)
patarkit kas nors, būkit geros. mano agurkai jau du mėnesius žydi, o derliaus kaip nėr taip nėr. agurkiukai paauga iki 2-3 cm, sustoja, kokią savaitę tokie pabūna ir nugelsta. jau 3 savaitės laistaut dilgėlių smirdalu. jokio poveikio.  verysad.gif

nesu agurkų ekspertė. Bet o kokia veislė? savadulkiai ar ne? gal jie tiesiog neapsidulkina...... arba kažko trūkumas g.gif
Atsakyti