Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(karosimi @ 2012 06 07, 21:50)
aisku tuoj pat uzsirasisiu i knygele.

Asker - ilgavaisiai, jie netiks marinavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 07, 21:12)
Asker - ilgavaisiai, jie netiks marinavimui  mirksiukas.gif

Reiktų pabandyt - gal galima marinuot. Aš augindavau ilgavaisius Zozulia ( dabar jų neberandu pirkt ), tai marinuodavau taip kaip paprastus agurkus. Agurkus pjaustydavau į tris keturias dalis ir kišdavau stiklainin. Stovi puikiausiai ir skanūs.
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2012 06 07, 22:16)
Reiktų pabandyt - gal galima marinuot. Aš augindavau ilgavaisius Zozulia ( dabar jų neberandu pirkt ), tai  marinuodavau  taip kaip paprastus agurkus. Agurkus pjaustydavau į tris keturias dalis ir kišdavau stiklainin. Stovi puikiausiai ir skanūs.

ir as taip darydavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mano agurkams siltnamyje jauciu amen.spejau kelis agurkus nuskint,o dabar gelsta ir ant vieno stiebo ,geras sprindis nuo zemes atsirades puvantis stiebas.pirmi metai siltnami auginu,jau kazka pridirbau(permylejau turbut) doh.gif
Atsakyti
as vakar ir issodinau is naujo, turbut puse net suniko... o senieji ir geltanoja nelabai auga, nors ir turi agurkiuku, bet klausimas ar isgyvens g.gif tik tas vienas, kuris pas pomidorus prisiglaudes gyvena apinormaliai, labai ne tamsiai zali, bet auga ir jau koki 1m pasieke, agurkus ir jau mezga (kol buvo salta nemezge)
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2012 06 08, 09:49)
O mano agurkams siltnamyje jauciu amen.spejau kelis agurkus nuskint,o dabar gelsta ir ant vieno stiebo ,geras sprindis nuo zemes atsirades puvantis stiebas.pirmi metai siltnami auginu,jau kazka pridirbau(permylejau turbut) doh.gif

sioj temoj buvo labai gera nuoroda i filma, kur apie tai pasakojo. Kiek pamenu, reikia sutrinti kreida, ideti permanganato, kazkiek suslapinti, kad gautusi tokia tirsta tirsta kose.Ir tepti( su dantu sepeteliu gerai) ant pazeistos puvesiu vietos. Labai efektyvu, greitai usitraukia 4u.gif

QUOTE(tany @ 2012 06 08, 11:53)
as vakar ir issodinau is naujo, turbut puse net suniko... o senieji ir geltanoja nelabai auga, nors ir turi agurkiuku, bet klausimas ar isgyvens g.gif  tik tas vienas, kuris pas pomidorus prisiglaudes gyvena apinormaliai, labai ne tamsiai zali, bet auga ir jau koki 1m pasieke, agurkus ir jau mezga (kol buvo salta nemezge)

O jus agurkus su pomidorais kartu auginat? Ir nieko? Man ne viena porino, kad nera gerai g.gif
Siaip as pradziamoksle, tad nekreipkit demesio, jei nusisneku biggrin.gif
Atsakyti
gal kas turit agurku sodinuku?Maniskiai lauke kazkodel nuvito verysad.gif Vilnius
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 08, 12:02)
sioj temoj buvo labai gera nuoroda i filma, kur apie tai pasakojo. Kiek pamenu, reikia sutrinti kreida, ideti permanganato, kazkiek suslapinti, kad gautusi tokia tirsta tirsta kose.Ir tepti( su dantu sepeteliu gerai) ant pazeistos puvesiu vietos. Labai efektyvu, greitai usitraukia  4u.gif
O jus agurkus su pomidorais kartu auginat? Ir nieko? Man ne viena porino, kad nera gerai  g.gif
Siaip as pradziamoksle, tad nekreipkit demesio, jei nusisneku  biggrin.gif

mano vyro mama visa gyvenima augina pomidorus ir agurkus viename siltnamyje,tik sukeicia vietomis kasmet,auga kaip pablude,o as kelis pasisodinau prie pomidoru ir jauciu kad ryt leksiu i turgu daigu pirkt is naujo,bijau kad ir tepalai nebepades
Atsakyti
mano drauge irgi sake tik nesodink i viena siltnami,derliaus nebus. bet kiti zinau sodina ir nesiskundzia.tai ir as susodinau matisim kaip cia bus.
Atsakyti
As siltnamy pasodinau 3 daigus,kol pirmasis derlius atsiras lauke.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 08, 12:02)
sioj temoj buvo labai gera nuoroda i filma, kur apie tai pasakojo. Kiek pamenu, reikia sutrinti kreida, ideti permanganato, kazkiek suslapinti, kad gautusi tokia tirsta tirsta kose.Ir tepti( su dantu sepeteliu gerai) ant pazeistos puvesiu vietos. Labai efektyvu, greitai usitraukia  4u.gif
O jus agurkus su pomidorais kartu auginat? Ir nieko? Man ne viena porino, kad nera gerai  g.gif
Siaip as pradziamoksle, tad nekreipkit demesio, jei nusisneku  biggrin.gif

atskiruose auginu, bet pas pomidorus 1 daiga priglaudziau, nes ten naujas polikorbotanitnis sitlnamis, o senas su suplesusia plevele, tai praktiskai laukas
Atsakyti
Užraugti pirmi agurkiukai vakar skynimo,1,7 stiklainiukas tongue.gif
Mb nelabai vilioja natūralūs biggrin.gif
P.s.Pas mane 25 daigeliai,jei kam kiltų klausimas...Tskant,visai giminei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 09 birželio 2012 - 15:46