QUOTE(Jovita23 @ 2012 07 16, 18:32)
nelabai suprantu, kaip jus visos issitenkat tik su rankiniu bagazu, as specialiai vien del skysciu emiau registruota bagaza. Juk ne tik kremas nuo saules, o kur dar sampunas, kondicionierius, kremas po saules, veido kremas, dantu pastos, net juk akiu tusas skaitosi skystis. pIlstyti i tuos buteliukus po 100 man atrodo nesamone.
Tai matai, žiūrint koks žmogaus reiklumas ir kur/ko važiuoja

Šiaip gi viešbučiuose dažnu atveju būna šampūno/dušo žele, tai jei žmogus nealergiškas ir neprietaringas, tai to neima. Kažkaip ten nuvažiavus tų visų grožio procedūrų atlikinėti ne taip labai norisi, kaip namie - namie tai jau namie, tvarka, disciplina, dietos, sportai, milijonas priemonių... O per atostogas atsiputi, atsipalaiduoji, gali sau leisti galvą išsiplauti su viešbučio šampūnu

Dantų pastą pasiimi tą mažą kelioninę, kvepalus sausus, lūpdažį paprastą (ne blizgį, kuris skaitosi skystis), kremai į mažą induką, ir valio
Pati šiemet ėmiau bagažą, vežiausi buteliukų daug, nes man atostogos, aš labai furfyrinsiuos, labai ten viskuo tepsiuos purkšiuos mazosiuos, o panaudojau tai tik porą

Nes ką ten tepsies, už borto - 35 pliuso, ką užsitepsi, viskas nubėga

Ką aš, galvą tepsiu priemonių miljonu, kai ji vandens gaunas po 20 kartų dienoj?
Aišku, jei žmonės labai jau ryžtingi arba su kokiom specifinėm problemom, reikia vežtis visokius ten tepalus ir spec. priemones, tada nekur dingsi... Imi registrutą ir nekniauki