Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(deltadu @ 2012 07 15, 21:28)
Sveiki. Kelionėse esu visai žalia blush2.gif  Ir nesuprantu, kaip čia viskas taip pigu..Ar čia patikima? Turbūt be anglų k. neverta net galvoti apie tokią kelionę? g.gif
http://www.makalius....utis-888-litai/

Aš esu pirkusi per Makalių, ne čia, kitur, prieš porą metų, ir man viskas buvo gerai. Viešbučiai pigesni, ir tiek. Kas labai jautrus, tiems gal ir netinka, o kam svarbiau kaina, tiems ko ne?

Tai retas turbūt žmogus nemoka visiškai nė žodžio nei angliškai, ne vokiškai. Juolab, kad su graikais susikalbėt - jiems tos kalbos irgi ne gimtosios, taigi Oksfordo tarimas nebūtinas...

Viešbuty net mano devynmetis, ką tik baigęs dvi kalses, susikalbėjo biggrin.gif O ką, juk jau visus metus anglų kalbą mokėsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 liepos 2012 - 20:43
QUOTE(Margo-margo @ 2012 07 10, 09:12)
Na mums su a2btransfer oro uoste gavosi kiek kitaip, ne atstovė mūsų laukė, o aš jos ieškojau  g.gif O pick-up time, laiką, kada pasiima iš viešbučio, susižinojome iš reception, dieną prieš išvykimą, niekur skambinti nereikėjo  smile.gif

kur radot? ilgai ieškojot?
ar reikia palikt arbatpinigiu transfero vairuotojui?
Kiek laiko iki išvykimo paėmė is viešbučio?
Kiek ėmė užstato už palūdimio rankšluosčius? skaičiau kad po 20 eurų ima, kaip nenoriu užšaldyt 80e, jei imsiu registruotą bagažą, imsiu ir savo rankšluosčius. Paprotinkit mane, niekaip sumąstau kaip teisingai daryt rolleyes.gif

Sakykit kas nors, ar yra laiko skirtumas su LT?

Kas skrido tik su rankiniu, kaip su saulės kremu, visada nešėmės į paplūdimį, bet nesineši juk tyrimų indelio doh.gif

Ačiū iš anksto visiems atsiliepsiantiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 16 liepos 2012 - 08:58
QUOTE(Jurina @ 2012 07 16, 09:56)
Kiek ėmė užstato už palūdimio rankšluosčius? skaičiau kad po 20 eurų ima, kaip nenoriu užšaldyt 80e, jei imsiu registruotą bagažą, imsiu ir savo rankšluosčius. Paprotinkit mane, niekaip sumąstau kaip teisingai daryt  rolleyes.gif

Kas skrido tik su rankiniu, kaip su saulės kremu, visada nešėmės į paplūdimį, bet nesineši juk tyrimų indelio  doh.gif

Ačiū iš anksto visiems atsiliepsiantiems  smile.gif

Transferio nenaudojau.

Imk savo rankšluosčius. Kiek mes matėm, visi daugmaž su savais.

Laikas toks pat, kaip LT smile.gif Skirtumo nėra smile.gif
Skridau su 1 registruotu, ten dėjau kremą. Jei nebūčiau jo ėmus, kremą susipilčiau į kokį gražesnį buteliuką, bet vis tiek mažą biggrin.gif Nebūtinai tyrimų biggrin.gif Būtų gerai rasti tokius specialius indelius, jų būna Maximoj ir regis Eurokose. Jie padoriau atrodo biggrin.gif
Arba galima pirkti kremą nuo saulės ten, bet brangoka ir nelabai kas gero.

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 07 16, 10:50)
Transferio nenaudojau.

Imk savo rankšluosčius. Kiek mes matėm, visi daugmaž su savais.

Laikas toks pat, kaip LT smile.gif Skirtumo nėra smile.gif
Skridau su 1 registruotu, ten dėjau kremą. Jei nebūčiau jo ėmus, kremą susipilčiau į kokį gražesnį buteliuką, bet vis tiek mažą biggrin.gif Nebūtinai tyrimų biggrin.gif Būtų gerai rasti tokius specialius indelius, jų būna Maximoj ir regis Eurokose. Jie padoriau atrodo biggrin.gif
Arba galima pirkti kremą nuo saulės ten, bet brangoka ir nelabai kas gero.

nesuprantu kur maximoj būna tų indelių, niekad nerandu/nematau, ne ten ieškau tikriausiai, droge mačiau bet jie 75ml, tai reiks min trijų, o jie pardavinėjami po 2 už 6,99lt berods, nepigūs . Vis labiau linkstu prie registruoto bagažo. Pamenu kad turi būti 15kg, išmatavimų kaip spec nerandu(bet manau vidurinis iš 3 lagaminų serijos bus pats tas), ir kaina ~ 230lt į abi puses, ir nepigus.
Dar tas maišelis 1l toks mažytis(jis paprastas užsispaudžiamas šaldymo maišelis, su prierašu kad tinka skrydžiams) - kiek į jį įdėsi, kaip suprantu galim turėt 4 tokius.
Kai anksčiau kroviau bagažą neskaičiuodama, tai dabar nžn kaip sukraut kad viską paimt ir sutaupyt arba neišlaidaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2012 07 16, 11:11)
nesuprantu kur maximoj būna tų indelių, niekad nerandu/nematau, ne ten ieškau tikriausiai, droge mačiau bet jie  75ml, tai reiks min trijų, o jie pardavinėjami po 2 už 6,99lt berods, nepigūs . Vis labiau linkstu prie registruoto bagažo.  Pamenu kad turi būti 15kg, išmatavimų kaip spec nerandu(bet manau vidurinis iš 3 lagaminų serijos bus pats tas), ir kaina ~ 230lt į abi puses, ir nepigus.
Dar tas maišelis 1l toks mažytis(jis paprastas užsispaudžiamas šaldymo maišelis, su prierašu kad tinka skrydžiams) - kiek į jį įdėsi, kaip suprantu galim turėt 4 tokius.
Kai anksčiau kroviau bagažą neskaičiuodama, tai dabar nžn kaip sukraut kad viską paimt ir sutaupyt arba neišlaidaut  blush2.gif

Jei norit sutaupyti, skriskite su rankiniu 4u.gif jei skrendat ne viena, tai kiekvienam i rankini idesite po buteliuka kremo, nusipirkite mazesnio turio smile.gif va kaip tik iki parduotuveje 40% nuolaida nivea saules kremams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2012 07 16, 08:56)
Kiek ėmė užstato už palūdimio rankšluosčius? skaičiau kad po 20 eurų ima, kaip nenoriu užšaldyt 80e, jei imsiu registruotą bagažą, imsiu ir savo rankšluosčius. Paprotinkit mane, niekaip sumąstau kaip teisingai daryt  rolleyes.gif

Kas skrido tik su rankiniu, kaip su saulės kremu, visada nešėmės į paplūdimį, bet nesineši juk tyrimų indelio  doh.gif

Aš specialiai pirkau 50ml kremą nuo saulės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2012 07 16, 09:56)

Dėl transfero - paėmė 2,5 val. iki skrydžio iš viešbučio. Paklausiau reception'e kiek kainoja taxi iki oro uosto, tai sakė 22 eurai + 3 eurai už iškvietimą. Ne toks jau didelis skirtumas gaunasi palyginti su transferu, jei važiuojate 4-iese ax.gif
Rankšluosčius ėmiau savo - nenorėjau tų kasdienių žaidimų su apsikeitimais smile.gif
Į rankinį bagažą tilpome laisviausiai, turėjome 2 lagaminus. Prieš važiuodami sudėkite visus drabužius, kuriuos ketinate imti ir pasverkite. Su lagaminu bus +1,5 kg. Jokių šiltų drabužių ten tikrai nereikia. Jų prireiks tik išskrendant iš LT tongue.gif
Dėl kremo - Maximoje pirkau kremą 50 ml, galite keletą paimti. Svarbiausia neviršyti normos apie 1 litrą skysčių kiekvienam.
Atsakyti
nelabai suprantu, kaip jus visos issitenkat tik su rankiniu bagazu, as specialiai vien del skysciu emiau registruota bagaza. Juk ne tik kremas nuo saules, o kur dar sampunas, kondicionierius, kremas po saules, veido kremas, dantu pastos, net juk akiu tusas skaitosi skystis. pIlstyti i tuos buteliukus po 100 man atrodo nesamone.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2012 07 16, 11:11)
nesuprantu kur maximoj būna tų indelių, niekad nerandu/nematau, ne ten ieškau tikriausiai, droge mačiau bet jie  75ml, tai reiks min trijų, o jie pardavinėjami po 2 už 6,99lt berods, nepigūs .

Šiandien kaip tik mačiau Sarmoj (Kauno Akropoly), apie 15 Lt visas buteliukų komplektas.
Tai tu nenorėk trainyką pasiimt biggrin.gif Ant to ir bagažas rankinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2012 07 16, 17:32)
nelabai suprantu, kaip jus visos issitenkat tik su rankiniu bagazu, as specialiai vien del skysciu emiau registruota bagaza. Juk ne tik kremas nuo saules, o kur dar sampunas, kondicionierius, kremas po saules,  veido kremas, dantu pastos, net juk akiu tusas skaitosi skystis. pIlstyti i tuos buteliukus po 100 man atrodo nesamone.

drinks_cheers.gif Aš taip pat daug priemonių vežuosi ir manau ne vienas litras susidarys biggrin.gif Be to, mes dar lauktuvių norime visiems parvežti ir sau... Vyno, kitokių įdomybių... Paskui reiktų drebėti viršijom tą svorį ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo-margo @ 2012 07 16, 16:13)
Dėl transfero - paėmė 2,5 val. iki skrydžio iš viešbučio. Paklausiau reception'e kiek kainoja taxi iki oro uosto, tai sakė 22 eurai + 3 eurai už iškvietimą. Ne toks jau didelis skirtumas gaunasi palyginti su transferu, jei važiuojate 4-iese  ax.gif
Rankšluosčius ėmiau savo - nenorėjau tų kasdienių žaidimų su apsikeitimais  smile.gif
Į rankinį bagažą tilpome laisviausiai, turėjome 2 lagaminus. Prieš važiuodami sudėkite visus drabužius, kuriuos ketinate imti ir pasverkite. Su lagaminu bus +1,5 kg. Jokių šiltų drabužių ten tikrai nereikia. Jų prireiks tik išskrendant iš LT  tongue.gif
Dėl kremo - Maximoje pirkau kremą 50 ml, galite keletą paimti. Svarbiausia neviršyti normos apie 1 litrą skysčių kiekvienam.

Ačiū, nuraminote. Bandysim su rankiniu. Keturiese į 2 lagaminus? nu tada mes į keturis tikrai turėtume. Šampuniukų yra mažų vaikiškų vaistinėj. Kremų nuo saulės yra mažų po 50ml. Dar perpilsiu į tuščius(radau gerus pasirodė buteliukus ir pigiau nei droge) kokius skysčius. Visi kiti skysčiai tikrai atrodo tilps į 4 maišelius. Man daba jau azartas ar sugebėsim su rankiniu pailsėt ir pakankamai daiktų paimt. Kiekvienas turim savo lagaminą/tašę/kuprinę.

Transferą jau seniai užsakėm.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2012 07 16, 18:32)
nelabai suprantu, kaip jus visos issitenkat tik su rankiniu bagazu, as specialiai vien del skysciu emiau registruota bagaza. Juk ne tik kremas nuo saules, o kur dar sampunas, kondicionierius, kremas po saules,  veido kremas, dantu pastos, net juk akiu tusas skaitosi skystis. pIlstyti i tuos buteliukus po 100 man atrodo nesamone.

Tai matai, žiūrint koks žmogaus reiklumas ir kur/ko važiuoja smile.gif Šiaip gi viešbučiuose dažnu atveju būna šampūno/dušo žele, tai jei žmogus nealergiškas ir neprietaringas, tai to neima. Kažkaip ten nuvažiavus tų visų grožio procedūrų atlikinėti ne taip labai norisi, kaip namie - namie tai jau namie, tvarka, disciplina, dietos, sportai, milijonas priemonių... O per atostogas atsiputi, atsipalaiduoji, gali sau leisti galvą išsiplauti su viešbučio šampūnu biggrin.gif Dantų pastą pasiimi tą mažą kelioninę, kvepalus sausus, lūpdažį paprastą (ne blizgį, kuris skaitosi skystis), kremai į mažą induką, ir valio smile.gif

Pati šiemet ėmiau bagažą, vežiausi buteliukų daug, nes man atostogos, aš labai furfyrinsiuos, labai ten viskuo tepsiuos purkšiuos mazosiuos, o panaudojau tai tik porą biggrin.gif Nes ką ten tepsies, už borto - 35 pliuso, ką užsitepsi, viskas nubėga biggrin.gif Ką aš, galvą tepsiu priemonių miljonu, kai ji vandens gaunas po 20 kartų dienoj? biggrin.gif

Aišku, jei žmonės labai jau ryžtingi arba su kokiom specifinėm problemom, reikia vežtis visokius ten tepalus ir spec. priemones, tada nekur dingsi... Imi registrutą ir nekniauki biggrin.gif
Atsakyti