Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

Vakar parskridom. Lektuvas pilnas, bet registruotu lagaminu gal tik 20 tebuvo, iskaitant musu. Reiskia moka zmones susipakuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 07 17, 07:55)
Vakar parskridom. Lektuvas pilnas, bet registruotu lagaminu gal tik 20 tebuvo, iskaitant musu. Reiskia moka zmones susipakuoti smile.gif

Ir pasirodo tai visai nesudėtinga smile.gif Man ir pačiai buvo galvos skausmas dėl registruoto - imti ar neimti ax.gif ir iššūkis, ar susipakuosiu į rankinį. Rezultate iš visų pririnktų rūbų 30 proc. taip ir nebuvo ištraukti iš lagamino mirksiukas.gif Kūno pienelį, šampūną (nors visai padorus buvo ir viešbutyje), balzamą plaukams supilsčiau į po 100 ml indelius, tai po pusę panaudotus taip ir palikau ten. Dantų pastos dauguma apie 75 ml. irgi tinka į rankinį. Veido kremai taip pat plius minus 75 ml. Žodžiu, tikrai apmąsčius racionaliai ką ir kiek naudosi ir ką galima ramia širdimi palikti namuose, rankinis bagažas - visai įmanoma misija.
Kitas klausimas dėl lauktuvių - ar norėsite pirkti didesnės talpos butelius. Nors pardavėjai ten irgi prisitaikę - nemažai kur matėme kad jų nacionaliniai gėrimai parduodami supilstyti į simboliškus 50-100 ml talpos buteliukus, alia kaip mini baruose.
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2012 07 16, 18:32)
nelabai suprantu, kaip jus visos issitenkat tik su rankiniu bagazu, as specialiai vien del skysciu emiau registruota bagaza. Juk ne tik kremas nuo saules, o kur dar sampunas, kondicionierius, kremas po saules,  veido kremas, dantu pastos, net juk akiu tusas skaitosi skystis. pIlstyti i tuos buteliukus po 100 man atrodo nesamone.

Bet kad to blakstienų tušo 12 -15 ml ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo-margo @ 2012 07 17, 09:33)
Kitas klausimas dėl lauktuvių - ar norėsite pirkti didesnės talpos butelius.

O šitas klausimas su rankiniu lengvai išsprendžiamas - praėjai patikrinimą ir prisipirkai tų butelių jau pačiam aerouoste... Nieko ten nebrangiau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 07 17, 09:11)
O šitas klausimas su rankiniu lengvai išsprendžiamas - praėjai patikrinimą ir prisipirkai tų butelių jau pačiam aerouoste...  Nieko ten nebrangiau irnesakyk.gif

Manau mieste tikrai bus didesnis pasirinkimas g.gif Aš buvus Mykonose, tai tam oro uoste ką žinau... Yra tų butelių, bet tokių pat ir Atėnuose ir Londone yra. O kažko retesnio, skanesnio, autentiškesnio (ir aišku brangesnio biggrin.gif ) tai tik pačiose parduotuvėlėse ieškojom.
Atsakyti
QUOTE(Margo-margo @ 2012 07 17, 09:33)
Ir pasirodo tai visai nesudėtinga  smile.gif  Man ir pačiai buvo galvos skausmas dėl registruoto - imti ar neimti  ax.gif ir iššūkis, ar susipakuosiu į rankinį. Rezultate iš visų pririnktų rūbų 30 proc. taip ir nebuvo ištraukti iš lagamino  mirksiukas.gif Kūno pienelį, šampūną (nors visai padorus buvo ir viešbutyje), balzamą plaukams supilsčiau į po 100 ml indelius, tai po pusę panaudotus taip ir palikau ten. Dantų pastos dauguma apie 75 ml. irgi tinka į rankinį. Veido kremai taip pat plius minus 75 ml. Žodžiu, tikrai apmąsčius racionaliai ką ir kiek naudosi ir ką galima ramia širdimi palikti namuose, rankinis bagažas - visai įmanoma misija.
Kitas klausimas dėl lauktuvių - ar norėsite pirkti didesnės talpos butelius. Nors pardavėjai ten irgi prisitaikę - nemažai kur matėme kad jų nacionaliniai gėrimai parduodami supilstyti į simboliškus 50-100 ml talpos buteliukus, alia kaip mini baruose.
Papildyta:
Bet kad to blakstienų tušo 12 -15 ml  ax.gif

Tas tai taip, mano ir vaiko rubai irgi tilpo i rankinius bagazus. Bet musu seima vien tik kremu nuo ir po saules sunaudojo tris standartinius buteliukus. Aisku galima ten pirkti ir palikti. Bet taip tada labai panasiai pagal kaina gaunasi.
Beje po apsipirkimo oro uoste liepe viska susikrauti i viena terba. T.y. dideli buteliai gali ir netilpti smile.gif rankinio bagazo dydziu ir svoriu netikrino. Nelabai jei ten turi salygu ir laiko tokioms patikroms
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2012 07 17, 10:25)
Manau mieste tikrai bus didesnis pasirinkimas g.gif Aš buvus Mykonose, tai tam oro uoste ką žinau... Yra tų butelių, bet tokių pat ir Atėnuose ir Londone yra. O kažko retesnio, skanesnio, autentiškesnio (ir aišku brangesnio biggrin.gif ) tai tik pačiose parduotuvėlėse ieškojom.

O aš kažkaip priešingai, nepastebėjau labai skirtumo. Man asmeniškai aplamai visi buteliai buvo dzin, aš vežiau lauktuvių visokius ten iš serijos prieskonius smile.gif Bet mano sutuoktinis bonką, kurią turėjo palikti anoj pusėj dėl viršvorio (registruotam), mikliai nusipirko jau įėjęs, tokią pat biggrin.gif

Bet šiaip mes nei gurmanai, nei tie, kam lauktuvės, irgi ne tokie... Gal gurmanų atveju kitaip biggrin.gif

Kita vertus, jei imi registruotą, tai perki, kur nori, o jei taupai, neimi registruoto, tai nevežk skystų lauktuvių, vat ir viskas smile.gif
Atsakyti
Ar Žilvinas mums papasakos kaip jam ir jo šeimai patiko poilsis? kaip viešbutis? kaip maistas viešbutyje? oras pakankamai šiltas? ne per karšta buvo? ar buvo uodų vakarais? ir pan. klausimai biggrin.gif
Visada įdomu skaityti Jūsų atsiliepimus smile.gif
Apskritai labai įdomu skaityti kai žmonės po kelionės parašo savo įspūdžius.
Visiems ačiū 4u.gif
Atsakyti
Skridom sestadieni is Koso rankinio nei svere nei tikrino, lagamino svoris nuo lauktuviu svere 12 kg, dvi tases panasiai mat teciui ir draugei vezem akmenuku wink.gif (jei kad ismest galetumem, del virsvorio) Nieko neliepe isimineti, jau lektuve draugai prisimine alaus turint 0,33l bet niekam patikroje jis neuzkliuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 17 liepos 2012 - 10:55
Norim rudeniop ar pavasarį nukeliaut į Kos salą, niekada neorganizavom kelionės patys. Gal galit patart kaip geriau, ar per agentūrą užsisakinėt, ar patiems g.gif , pažiūrinėjau Ryanair kainas, viešbučių, nelabai pigiau išeina nei per agentūras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2012 07 17, 10:53)
Norim rudeniop ar pavasarį nukeliaut į Kos salą, niekada neorganizavom kelionės patys. Gal galit patart kaip geriau, ar per agentūrą užsisakinėt, ar patiems  g.gif , pažiūrinėjau Ryanair kainas, viešbučių, nelabai pigiau išeina nei per agentūras g.gif

As labai ieskojau viesbucio kuo pigiau, susirasinejau net tiesiogiai su paciu viesbuciu (nusiderejau 100eur) bet vis tik viska pasitikrinus: tiesiogiai; booking.com ir pan. Nezinau kodel per viena agentura Kaune uzsisakiau vis tik pigiausia is visu patikrintu variantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2012 07 17, 11:53)
Norim rudeniop ar pavasarį nukeliaut į Kos salą, niekada neorganizavom kelionės patys. Gal galit patart kaip geriau, ar per agentūrą užsisakinėt, ar patiems  g.gif , pažiūrinėjau Ryanair kainas, viešbučių, nelabai pigiau išeina nei per agentūras g.gif

Pradėkit organizuoti kelionę žiemą/pavasarį ir tikrai bus pigiau. Dabar aišku bilietai pabrango beveik dvigubai ir viešbučio kaina pavasarį perkant iš anksto buvo pigesnė (bent jau mums). Pirkom per Udrių, kol kas pigiau nei mes sumokėjom (už viešbutį+skrydis+pervežimas) niekur nemačiau/neradau. Aišku, pastoviai kainų nestebėjau. Bet sumokėjom mažiausiai trečdaliu pigiau(iš matytų kainų), nei pirkdami per organizatorius/agentūras. Nors iš ėsmės Udrius ir yra organizatorius, tik ne toks stambus.
Atsakyti
tik organizuodami nepamirskit, kad nuo spalio nebeskraidins i kosa 4u.gif
Atsakyti