QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 11, 22:20)
Na ka, greit laikas bus y aerouosta lekt, savisky pasiimt

Tikiuosi bent vienu zodziu yvertins mano 2,5 savaiciu triusa
Laba
jau murkiat su saviskiu

ar ivertino triusa tavo
Vakar prirasiau daug, ir dingo internautas, tai jau tingejau is naujo rasyti,
Egliukasz, tu aisku daug sportuoji, o kai krosiuka begi, tai 40 min be sustojimo? as jau siandien padidinau iki 25min, nu bet tuoj ir as leksiu
Duodi kunui pailset? ar sportuoji be iseiginiu, mano planas tai iki atostogu kasdien begti, bet vyras iskrenda keliom dienom, tai nezinau kaip isbegsiu

blogai. Valgau graziai, vakar griekas, 9 val obuolys, o plane tai nuo 6 niekooo.
Egliukasz, nors fotki, mano foto nei vienos,

bet manau reikia
keisti slapuka, kaip manot panos
Kaciau, tikiuosi nieko rimto su sveikata, bet visuomet zmogus, susirupini kai pradedi byret, o senatve visvien ateis, o tada remontuoji save is paskutiniuju, nes viskas klibet pradeda, ale kol sveikas nieko nemastai, as ir kazkada ir kava meciau ir t,t, bet kai reikalai pasitaiso, pamirsti apie saves tausojima.
Pvz,
mano brolis, ruke 20 metu, alu gere, pilvas buvo kaip pas dieda, svere gal 130, bet kai susirupino, kad ilgai to pilvo nepanes, tai mete rukyt, negeria visiskai jau 4 metai, sulieknejo kaip pacanas, o dabar dar ir kiekviena sekmadieni nieko nevalgo ir zmona itrauke, tai keista atvaziuoja i svecius, jei sekmadienis, tai tik vandeni geria. Va buvo mazes gimce, tai jie tik vandeni gere, ir nesuka galvos kaip atrodo, o mes valgom ir nervuojames, a kaip jie taip gali