Sveikos mielosios
atni, vajėj, ne kokios problemėlės.. Jau sveikatos geriau žiūrėkis, lieknintis tau tikrai nereikia.. Žiūrėkis ir valgyk maistą, kuris tau labiau tinka.. Svarbu visokių nesamonių, pusfabrikačių nevalgyk, pati manau supranti, kad jie nei sveikatai nei figūrai neduoda pliusų.

Na ir žinoma juk niekas nedraudžia sportuoti, kūnas padėkos, ir veidrodis labiau džiugins.

Neapleisk aišku mūsų, užsuk pasilabinti ir motyvuončių nuotraukų užnešk.

Linkiu, kad susitvarkytų viskas.
Egle, kas per pykčiai? Tik spėjo grįžti ir prasidėjo, negerai.

Spręskit kartu nesantaikas, negerai taip.

O valgyti neskubėk, būsi dar labiau irzlesnė ir nepatenkinta.

Geriau pamiegok, pasirelaksink, skirk sau laiko.. Man labai padeda veikla vonioje, visokios kaukės, procedūros, tada arbatos puodelis, lova ir mėgstama muzika.

Na o jei namie tvyro nekokia atmosfera, tai griebk sportbatukus ir marš krosiuko arba iiiilgo pasivaikščiojimo.

Tas žinoma problemų neišspręs, bet nervai atslūgs.

O kaip dabar? Gal išsiaiškinot?
Kaip kitos mergytės? Visai išsibarstėm mes.. Aš ir pati ne aktyviausia čia.. Dirbu, vakarais vis stengiuosi kur nors ištrūkti, ar į kiną, ar į parduotuves, ar į kavinukę.. Na ir dar žinoma čia futbolas futbolas futbolas..
Man svoris labai po truputi krenta, bet ir gerai.. Tikiu, kad užtikrintai.. Nes jau su maistu susidraugavau, nebekovoju.. Pasilepinu kartais ir saldžiai, bet normos ribose.

Krosiuka pamilau.. Vienu žodžiu - PAGALIAU.. Įžengiau į savo kelią..
O šiaip su gyvenimu tai keistai aš.. Problemų milijonai, o aš apie jas išvis negalvoju, tiek pozityvo mano galvoje, kad net tada kai gyvenau ramiai nebuvau tokia laiminga.

Dar plius vienas žmogutis atsirado, kuris dienas skaidrina, na bet čia jau Tabu, nešneku ir prisišnekėti nenoriu.
Tai tiek iš manęs žinių, stengsiuos kiek galėsiu dažniau užsukti.. Pasirodykit gi panos.