Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

Man atrodo,kad gėlytės suklijuotos ant putplasčio burbulo...
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2012 06 01, 19:04)
Kad Olestos tai labai gali buti, bet norejau pasitikslint del darymo eigos, ar tikria tik grietinele su kriausem ir Rududu.... kazkaip emiau dvejoti smile.gif

balti biskvitai, pertepti plaktos grietyinėlės kremu, į vieną sluoksnį kriaušės, į kitą rududu gabaliukai...sulaistoma kriaušių sirupu... nieko mandro, bet skanu...
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 01, 19:15)
atrodo labai panašus y ta vienetiny iš aukciono... lotuliukas.gif

ta vienetini biggrin.gif tai rase,kad dare tusciaviduri burbula viduj.ir ant jo priklijuota gelytes
Atsakyti
KEKSIUKAI

60ml aliejaus
120 ml pieno
1 kiausas
3 g druskos
9 g kepimo milteliu
100 g cukrus (idedu kartais biski ir rudojo)
220 g miltu
155 g braskes ( bet vis eksperimentuoju,jie tinka su galima sakyt viskuo! Darius ir su dzemu viduje,ir su saldytomis uogomis,aisku,skaniausiai tai turbut su.....svieziom braskem smile.gif
+ (as dedu dar)
VANILINIS CUKRUS
CINAMONAS

Skystus produktus sumaisyti, sausus produktus atskirai irgi sumaisyti,tada i miltu misini sumesti uogas,pamaisyti (tam kad jos nenuskestu bekepant) ir abu mixus sumaisyti kartu. Kepti 180 C.

Gaunasi slapi ir labai skanus. Skaniausi atvese smile.gif Esu kepusi ir ciela pyraga,buvo irgi skanu

http://allrecipes.co...ins/detail.aspx

http://i534.photobuc...kada/keksai.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 01 birželio 2012 - 21:37
merginos , gal kuri galėtumėt man paaiškint ax.gif ax.gif , ar aš kažką ne taip padariau , bet padarius kremą tokį normalai saldžiai rūgštų ir į jį įdėjus konservuotų kriaušių, gavos tokia saldybė doh.gif , kad žiauru, man tos kriaušės tokia nesąmonė pasirodė blink.gif , begalo saldžios ir jokio skonio , tai taip ir nesupratau ar man su kriaušėm nepasisekė , ar esu gera višta , kuri nė su kriaušėm elgtis nemoka lotuliukas.gif , dėkui jei bet kuri pasivarginsit atsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 01, 21:05)
merginos , gal kuri galėtumėt man paaiškint  ax.gif  ax.gif , ar aš kažką ne taip padariau , bet padarius kremą tokį normalai saldžiai rūgštų ir į jį įdėjus konservuotų kriaušių, gavos tokia saldybė  doh.gif , kad žiauru, man tos kriaušės tokia nesąmonė pasirodė  blink.gif , begalo saldžios ir jokio skonio , tai taip ir nesupratau ar man su kriaušėm nepasisekė , ar esu gera višta , kuri nė su kriaušėm elgtis nemoka  lotuliukas.gif , dėkui jei bet kuri pasivarginsit atsakyt  4u.gif


Gal pataikei ant tokios firmos? Gal skirtingu firmu skirtingo skonio? As nezinau,tik spelioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 06 01, 21:05)
balti biskvitai, pertepti plaktos grietyinėlės kremu, į vieną sluoksnį kriaušės, į kitą rududu gabaliukai...sulaistoma kriaušių sirupu... nieko mandro, bet skanu...

Aciu labai labai, leksiu gaminti 4u.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 06 01, 21:35)

Atrodo keksiukai labai skaniai, reikes kada ismegint, aciu uz recepteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 06 01, 20:53)
Man atrodo,kad gėlytės suklijuotos ant putplasčio burbulo...

gali buti ir taip...

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 01, 21:14)
ta vienetini  biggrin.gif  tai rase,kad dare tusciaviduri burbula viduj.ir ant jo priklijuota gelytes


tai jos gal ir taip darytas,bet va kur foto ymesta,tai man kažkaip kitaip atrodo...toks lengvas,net peršviečiamas jis.....
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 02, 00:05)
merginos , gal kuri galėtumėt man paaiškint  ax.gif  ax.gif , ar aš kažką ne taip padariau , bet padarius kremą tokį normalai saldžiai rūgštų ir į jį įdėjus konservuotų kriaušių, gavos tokia saldybė  doh.gif , kad žiauru, man tos kriaušės tokia nesąmonė pasirodė  blink.gif , begalo saldžios ir jokio skonio , tai taip ir nesupratau ar man su kriaušėm nepasisekė , ar esu gera višta , kuri nė su kriaušėm elgtis nemoka  lotuliukas.gif , dėkui jei bet kuri pasivarginsit atsakyt  4u.gif

Nezinau kaip kitom,bet man asmeniskai su kriausem nelabai,kita karta darysiu gal su kons. ananasais..
Atsakyti
sveikutės, sutepiau rytojui varškinį gaivumėlį ir atbėgau paklaust kokiu kremu skaniausiai būtų jį aptept, jokiom cukrinėm masėm nedengsiu, noriu tiesiog kremu aptept ir nebent kokių pabarstukų užbarstyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2012 06 02, 12:05)
sveikutės, sutepiau rytojui varškinį gaivumėlį ir atbėgau paklaust kokiu kremu skaniausiai būtų jį aptept, jokiom cukrinėm masėm nedengsiu, noriu tiesiog kremu aptept ir nebent kokių pabarstukų užbarstyt g.gif

As buciau dariusi to pacio kremo ir papuosimus, ir paprasta ir skanu smile.gif O siaip man dar skanu ir slapia beze, nes irgi jokiu masiu nemegstu smile.gif
Atsakyti
noriu sutept jogurtini torta, patarkit kiek imt zelatinos, kad jis butu tvirtesnis: desiu 0,5 l jogurto, 200 g grietineles. ar uzteks 2 valgomu saukstu zelatinos? kokiu kiekiu vandens ja uzsipilt? o gal gramais galetumet patart kiek zelatinos reiktu? aciu 4u.gif
Atsakyti