Man atrodo,kad gėlytės suklijuotos ant putplasčio burbulo...
QUOTE(Rasskee @ 2012 06 01, 19:04)
Kad Olestos tai labai gali buti, bet norejau pasitikslint del darymo eigos, ar tikria tik grietinele su kriausem ir Rududu.... kazkaip emiau dvejoti
balti biskvitai, pertepti plaktos grietyinėlės kremu, į vieną sluoksnį kriaušės, į kitą rududu gabaliukai...sulaistoma kriaušių sirupu... nieko mandro, bet skanu...
QUOTE(kirbe @ 2012 06 01, 19:15)
atrodo labai panašus y ta vienetiny iš aukciono...
ta vienetini tai rase,kad dare tusciaviduri burbula viduj.ir ant jo priklijuota gelytes
KEKSIUKAI
60ml aliejaus
120 ml pieno
1 kiausas
3 g druskos
9 g kepimo milteliu
100 g cukrus (idedu kartais biski ir rudojo)
220 g miltu
155 g braskes ( bet vis eksperimentuoju,jie tinka su galima sakyt viskuo! Darius ir su dzemu viduje,ir su saldytomis uogomis,aisku,skaniausiai tai turbut su.....svieziom braskem
+ (as dedu dar)
VANILINIS CUKRUS
CINAMONAS
Skystus produktus sumaisyti, sausus produktus atskirai irgi sumaisyti,tada i miltu misini sumesti uogas,pamaisyti (tam kad jos nenuskestu bekepant) ir abu mixus sumaisyti kartu. Kepti 180 C.
Gaunasi slapi ir labai skanus. Skaniausi atvese Esu kepusi ir ciela pyraga,buvo irgi skanu
http://allrecipes.co...ins/detail.aspx
http://i534.photobuc...kada/keksai.jpg
60ml aliejaus
120 ml pieno
1 kiausas
3 g druskos
9 g kepimo milteliu
100 g cukrus (idedu kartais biski ir rudojo)
220 g miltu
155 g braskes ( bet vis eksperimentuoju,jie tinka su galima sakyt viskuo! Darius ir su dzemu viduje,ir su saldytomis uogomis,aisku,skaniausiai tai turbut su.....svieziom braskem
+ (as dedu dar)
VANILINIS CUKRUS
CINAMONAS
Skystus produktus sumaisyti, sausus produktus atskirai irgi sumaisyti,tada i miltu misini sumesti uogas,pamaisyti (tam kad jos nenuskestu bekepant) ir abu mixus sumaisyti kartu. Kepti 180 C.
Gaunasi slapi ir labai skanus. Skaniausi atvese Esu kepusi ir ciela pyraga,buvo irgi skanu
http://allrecipes.co...ins/detail.aspx
http://i534.photobuc...kada/keksai.jpg
merginos , gal kuri galėtumėt man paaiškint , ar aš kažką ne taip padariau , bet padarius kremą tokį normalai saldžiai rūgštų ir į jį įdėjus konservuotų kriaušių, gavos tokia saldybė , kad žiauru, man tos kriaušės tokia nesąmonė pasirodė , begalo saldžios ir jokio skonio , tai taip ir nesupratau ar man su kriaušėm nepasisekė , ar esu gera višta , kuri nė su kriaušėm elgtis nemoka , dėkui jei bet kuri pasivarginsit atsakyt
QUOTE(linette @ 2012 06 01, 21:05)
merginos , gal kuri galėtumėt man paaiškint , ar aš kažką ne taip padariau , bet padarius kremą tokį normalai saldžiai rūgštų ir į jį įdėjus konservuotų kriaušių, gavos tokia saldybė , kad žiauru, man tos kriaušės tokia nesąmonė pasirodė , begalo saldžios ir jokio skonio , tai taip ir nesupratau ar man su kriaušėm nepasisekė , ar esu gera višta , kuri nė su kriaušėm elgtis nemoka , dėkui jei bet kuri pasivarginsit atsakyt
Gal pataikei ant tokios firmos? Gal skirtingu firmu skirtingo skonio? As nezinau,tik spelioju
QUOTE(Olesta @ 2012 06 01, 21:05)
balti biskvitai, pertepti plaktos grietyinėlės kremu, į vieną sluoksnį kriaušės, į kitą rududu gabaliukai...sulaistoma kriaušių sirupu... nieko mandro, bet skanu...
Aciu labai labai, leksiu gaminti
QUOTE(dzokada @ 2012 06 01, 21:35)
Atrodo keksiukai labai skaniai, reikes kada ismegint, aciu uz recepteli
QUOTE(loret30 @ 2012 06 01, 20:53)
Man atrodo,kad gėlytės suklijuotos ant putplasčio burbulo...
gali buti ir taip...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 06 01, 21:14)
ta vienetini tai rase,kad dare tusciaviduri burbula viduj.ir ant jo priklijuota gelytes
tai jos gal ir taip darytas,bet va kur foto ymesta,tai man kažkaip kitaip atrodo...toks lengvas,net peršviečiamas jis.....
QUOTE(linette @ 2012 06 02, 00:05)
merginos , gal kuri galėtumėt man paaiškint , ar aš kažką ne taip padariau , bet padarius kremą tokį normalai saldžiai rūgštų ir į jį įdėjus konservuotų kriaušių, gavos tokia saldybė , kad žiauru, man tos kriaušės tokia nesąmonė pasirodė , begalo saldžios ir jokio skonio , tai taip ir nesupratau ar man su kriaušėm nepasisekė , ar esu gera višta , kuri nė su kriaušėm elgtis nemoka , dėkui jei bet kuri pasivarginsit atsakyt
Nezinau kaip kitom,bet man asmeniskai su kriausem nelabai,kita karta darysiu gal su kons. ananasais..
sveikutės, sutepiau rytojui varškinį gaivumėlį ir atbėgau paklaust kokiu kremu skaniausiai būtų jį aptept, jokiom cukrinėm masėm nedengsiu, noriu tiesiog kremu aptept ir nebent kokių pabarstukų užbarstyt
QUOTE(GieNa @ 2012 06 02, 12:05)
sveikutės, sutepiau rytojui varškinį gaivumėlį ir atbėgau paklaust kokiu kremu skaniausiai būtų jį aptept, jokiom cukrinėm masėm nedengsiu, noriu tiesiog kremu aptept ir nebent kokių pabarstukų užbarstyt
As buciau dariusi to pacio kremo ir papuosimus, ir paprasta ir skanu O siaip man dar skanu ir slapia beze, nes irgi jokiu masiu nemegstu
noriu sutept jogurtini torta, patarkit kiek imt zelatinos, kad jis butu tvirtesnis: desiu 0,5 l jogurto, 200 g grietineles. ar uzteks 2 valgomu saukstu zelatinos? kokiu kiekiu vandens ja uzsipilt? o gal gramais galetumet patart kiek zelatinos reiktu? aciu