Aš tai dėčiau 3 valgomus šaukštus želatinos, o vandens užpilti tiek, kad vos apsemtų
QUOTE(VAMI @ 2012 06 02, 16:46)
noriu sutept jogurtini torta, patarkit kiek imt zelatinos, kad jis butu tvirtesnis: desiu 0,5 l jogurto, 200 g grietineles. ar uzteks 2 valgomu saukstu zelatinos? kokiu kiekiu vandens ja uzsipilt? o gal gramais galetumet patart kiek zelatinos reiktu? aciu 

du šaukštai per akis.. jei dedu tris, tai labai kietas gaunasi ir man nepatinka... du šaukštus užpilu 70 ml vandens
QUOTE(linette @ 2012 06 01, 23:05)
merginos , gal kuri galėtumėt man paaiškint
, ar aš kažką ne taip padariau , bet padarius kremą tokį normalai saldžiai rūgštų ir į jį įdėjus konservuotų kriaušių, gavos tokia saldybė
, kad žiauru, man tos kriaušės tokia nesąmonė pasirodė
, begalo saldžios ir jokio skonio , tai taip ir nesupratau ar man su kriaušėm nepasisekė , ar esu gera višta , kuri nė su kriaušėm elgtis nemoka
, dėkui jei bet kuri pasivarginsit atsakyt 






su šituo tai jau šaukštai po pietų spėju. Bet aš kepdama tortą su kriaušėm dabar visada vadovaujaus rodos Olestos mintim, nes skundėsi mergaitės, kad ne visos jos konservuotos skanios. Tai nusipirkau kriaušių šviežių ir pagal savo skonį pasidarius sirupą jas apviriau - mūsų receptoriams pasirodė labai tinkama

dėl jogurtinio, tai skaičiuočiau litrui 20 gramų Otkerio želatinos, arba 3 pakeliai oetkerio ant pusės litro vandens želė sus skoniu...o dar galima dėti 420 grietinėlės ir pusę indelio Smilgos riebaus jogurto, tada želatinos nereikia
o tortai labai skanūs


aciu uz patarimus

QUOTE(Olesta @ 2012 06 03, 08:49)
dėl jogurtinio, tai skaičiuočiau litrui 20 gramų Otkerio želatinos, arba 3 pakeliai oetkerio ant pusės litro vandens želė sus skoniu...o dar galima dėti 420 grietinėlės ir pusę indelio Smilgos riebaus jogurto, tada želatinos nereikia
o tortai labai skanūs 


kur buvai pries savaite su tokia mintim, nes kaip tik dejau i jogurtini grietinele bet manau padauginau o gal kaip sakai ir visai nereikejo ir zelatinos, nes gavos toks labai bent man standus, norejosi siek tiek minkstesnio to kremo, nebent pas mane ne koks buvo jogurtas, braskinis bet atrodo ne is smilgos serijos

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 03, 15:37)
Išbandžiau tortą Karamelinis migdolas
Pjuvis super atrodo, o receptas kur?

O as gaminau su kriausem ir karamele ir nepasiteisino


QUOTE(kirbe @ 2012 06 01, 19:15)



QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 03, 16:37)
Labai gražiai atrodo pjūvis...tikrai,kur receptukas?

Mergaitės,turiu klausimą...krikštynoms 40 žmonių-kokio svorio torto reikia(su apdengimo mase) Galvojam 6-10 kg...gal nereikia 10kg? ...tiesa dar lauknešėlius žada dėti. Neturiu patirties,negaliu mergaitei patarti,tai klausiu jūsų

Sveikos, pasigirsiu. Dariau ambasadorių medutį. Nerealiai patiko, tokio dar nebuvau valgiusi, tik aisku persistengiau, vietoh grietines pertepimui naudojau grietinele, privariau jos kaip uz tevyne
kita karta jau tobulinsiu: daugiau laksteliu, maziau kremo, grietines pertepimas. zinau, kad gausis super. MANO SKANIAUSIAS TORTAS
