Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

Aš tai dėčiau 3 valgomus šaukštus želatinos, o vandens užpilti tiek, kad vos apsemtų
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2012 06 02, 16:46)
noriu sutept jogurtini torta, patarkit kiek imt zelatinos, kad jis butu tvirtesnis: desiu 0,5 l jogurto, 200 g grietineles. ar uzteks 2 valgomu saukstu zelatinos? kokiu kiekiu vandens ja uzsipilt? o gal gramais galetumet patart kiek zelatinos reiktu? aciu 4u.gif

du šaukštai per akis.. jei dedu tris, tai labai kietas gaunasi ir man nepatinka... du šaukštus užpilu 70 ml vandens
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 06 01, 23:05)
merginos , gal kuri galėtumėt man paaiškint  ax.gif  ax.gif , ar aš kažką ne taip padariau , bet padarius kremą tokį normalai saldžiai rūgštų ir į jį įdėjus konservuotų kriaušių, gavos tokia saldybė  doh.gif , kad žiauru, man tos kriaušės tokia nesąmonė pasirodė  blink.gif , begalo saldžios ir jokio skonio , tai taip ir nesupratau ar man su kriaušėm nepasisekė , ar esu gera višta , kuri nė su kriaušėm elgtis nemoka  lotuliukas.gif , dėkui jei bet kuri pasivarginsit atsakyt  4u.gif

su šituo tai jau šaukštai po pietų spėju. Bet aš kepdama tortą su kriaušėm dabar visada vadovaujaus rodos Olestos mintim, nes skundėsi mergaitės, kad ne visos jos konservuotos skanios. Tai nusipirkau kriaušių šviežių ir pagal savo skonį pasidarius sirupą jas apviriau - mūsų receptoriams pasirodė labai tinkama bigsmile.gif
Atsakyti
dėl jogurtinio, tai skaičiuočiau litrui 20 gramų Otkerio želatinos, arba 3 pakeliai oetkerio ant pusės litro vandens želė sus skoniu...o dar galima dėti 420 grietinėlės ir pusę indelio Smilgos riebaus jogurto, tada želatinos nereikia smile.gif o tortai labai skanūs smile.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 06 03, 08:49)
dėl jogurtinio, tai skaičiuočiau litrui 20 gramų Otkerio želatinos, arba 3 pakeliai oetkerio ant pusės litro vandens želė sus skoniu...o dar galima dėti 420 grietinėlės ir pusę indelio Smilgos riebaus jogurto, tada želatinos nereikia smile.gif o tortai labai skanūs smile.gif

kur buvai pries savaite su tokia mintim, nes kaip tik dejau i jogurtini grietinele bet manau padauginau o gal kaip sakai ir visai nereikejo ir zelatinos, nes gavos toks labai bent man standus, norejosi siek tiek minkstesnio to kremo, nebent pas mane ne koks buvo jogurtas, braskinis bet atrodo ne is smilgos serijos g.gif
Atsakyti
Išbandžiau tortą Karamelinis migdolas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 03, 15:37)
Išbandžiau tortą Karamelinis migdolas

Pjuvis super atrodo, o receptas kur? smile.gif
O as gaminau su kriausem ir karamele ir nepasiteisino sad.gif Kriausiu konservuotu pridejau labai daug ir storai, bet ju nesijaute, be skonio kazkokios buvo, o Rududu nenoredama nusaldinti dejau nedaug, tai isvis nesijaute, praktiskai vien biskvitai ir grietinele gavos... Kita kart turbut zalias kriauses desiu ir karamelizuosiu keptuvej, gal geriau pavyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 03 birželio 2012 - 17:55
QUOTE(kirbe @ 2012 06 01, 19:15)
atrodo labai panašus y ta vienetiny iš aukciono... lotuliukas.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 03, 16:37)
Išbandžiau tortą Karamelinis migdolas


Labai gražiai atrodo pjūvis...tikrai,kur receptukas? ax.gif
Atsakyti
Mergaitės,turiu klausimą...krikštynoms 40 žmonių-kokio svorio torto reikia(su apdengimo mase) Galvojam 6-10 kg...gal nereikia 10kg? ...tiesa dar lauknešėlius žada dėti. Neturiu patirties,negaliu mergaitei patarti,tai klausiu jūsų blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, pasigirsiu. Dariau ambasadorių medutį. Nerealiai patiko, tokio dar nebuvau valgiusi, tik aisku persistengiau, vietoh grietines pertepimui naudojau grietinele, privariau jos kaip uz tevyne smile.gif kita karta jau tobulinsiu: daugiau laksteliu, maziau kremo, grietines pertepimas. zinau, kad gausis super. MANO SKANIAUSIAS TORTAS
Atsakyti