Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

QUOTE(dzokada @ 2012 06 07, 17:20)
Apie kuri,miska ar kavos torta tu cia kalbi?  rolleyes.gif o tas kavos,labai kavinis stiprus? ar svelnaus kavos?

apie kavos biggrin.gif o del stiprumo, tai ziurint kaip sulaistysi.. kiek kavos i sokoladini krema idesi ir pan... man tai pats skaniausias tortas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 06 07, 22:04)
apie kavos  biggrin.gif  o del stiprumo, tai ziurint kaip sulaistysi.. kiek kavos i sokoladini krema idesi ir pan... man tai pats skaniausias tortas  biggrin.gif

tongue.gif padaiau as apatini tota kavos. Koks jis ten bus , matysiu. Sveciu neplanuotu uzleke tai beplepedama iesutus i kaamele imaisiau o ne i gietinele. Del skonio tai nepetgyvenu bus normaliai nei kas supras kur tie riesutai turejo but tongue.gif . tik kaip jis man laikysis nezinau, bet jauciuos ramiai tai turi but viskas oki doki smile.gif
Atsakyti
sveikos,sakykit tinka snikersa dengti ta saldainiu mase marshmalows r kaip ten jie. nebus per saldu ??? g.gif ir virtas kondesutas pienas gali but rududu ar reik virt paprsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo degto molio plyta: 08 birželio 2012 - 01:23
tinka dengti ir gali būti Rududu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2012 06 08, 02:21)
sveikos,sakykit tinka snikersa dengti ta saldainiu mase marshmalows r kaip ten jie. nebus per saldu ??? g.gif ir virtas kondesutas pienas gali but rududu ar reik virt paprsta.

Sveiki, tik jokiu budu nepirkit rokiskio karamelizuoto,nes jis nelaiko formos,tik rududu.!!!
Atsakyti
as irgi kaip tik snikersa darau su marshmalows mase. toks klausimas iskilo - pasidariau is pastilazo rozes - o kaip jas prilipinti prie to torto apdengto marshmalows mase? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 06 08, 12:38)
Sveiki, tik jokiu budu nepirkit rokiskio karamelizuoto,nes jis nelaiko formos,tik rududu.!!!


tai kad laiko g.gif sviestas tą tvirtumą sudaro g.gif
Atsakyti
Laba diena,
Norėjau paklaust kuo dar galima dengt tortus prieš pastilažą išskyrus sviestinę masę? Na, jei tortas jogurtinis, tai man ta sviestinė masė niekaip nesiderina skonio atžvilgiu...
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 06 08, 14:10)
tai kad laiko  g.gif  sviestas tą tvirtumą sudaro  g.gif

nezinau man viskas isbego,pirma karta gyveniime!! norejau sutaupyt o tas 1 litu pigiau kainuoja,tai paskui vargau labai
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 06 08, 13:33)
nezinau man viskas  isbego,pirma karta gyveniime!! norejau sutaupyt o tas  1 litu pigiau kainuoja,tai paskui vargau labai


dariau ne vieną kartą ir nei karto niekas ten neišbėgo blink.gif neįsivaizduoju kaip galėjo išbėgti,juk sviestas šaldamas kietėja g.gif
o dėl taupymo tai neveltui yra posakis "skupas moka dukart" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2012 06 08, 14:14)
Laba diena,
Norėjau paklaust kuo dar galima dengt tortus prieš pastilažą išskyrus sviestinę masę? Na, jei tortas jogurtinis, tai man ta sviestinė masė niekaip nesiderina skonio atžvilgiu...

tai gi jos nereik tept storo sluoksnio mirksiukas.gif jei tortas lygus, esu mačius, kad ir džemu patepa, kad masė priliptų, nestyrotų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 06 08, 14:10)
tai kad laiko  g.gif  sviestas tą tvirtumą sudaro  g.gif

man tai jis nepatinka... karta dariau, bet man praskydo ir nesukietėjo!!!
Atsakyti