QUOTE(Olesta @ 2012 06 18, 15:35)
darykitės išvadas ir imkitės kepti pačios
nėra taip sudėtinga, kaip galėtų pasirodyti
skaitau skaitau šitas temas ir priėjau prie tos pačios išvados. Na, kad kepti pačiai. O kad nėr sudėtinga, tai nelabai tikiu, ypač puošyba
Bet viskas išmokstama, manau
Papildyta:
QUOTE(Eagle @ 2012 06 18, 15:01)
Sveikos
Planuoju pati kepti sūnelio gimtadieniui tortą. Ar nebūtų nesamonė, jei iškeptus rafaelo biskvitus bandyciau pertepti plakta grietinele sumaisyta su kondensuotu pienu, deciau braskiu?
noriu saldaus (bet ne persaldaus) torto su braskem... gal kokiu patarimu turetumet? aciu labai!
šitoj temoj aš ne patarėja.. bet kepiau Rafaelo bisvitą ir pertepinėjau Varškinio gaivumėlio kremu. Dėjau daug braškių. Vaikams labai patiko