na ir vel as su kl. bandziau padaryti morengini svietsini krema. tai ka padariau labai skaunu ,bet turbut ne sitas kremas gavosi:lotuliukas:
kl apie sirupa. vandeni, rugstele, cukru ant ugnies, maisyti kol burbuliuot prades. ci aaisku. kaip suprast , kad gatavas aisku.
po to kai uzverda ir toliau maisyt ar nebe???? nes man jis parudavopo to kai uzvyre ir kol daejo iki geros konsistencijos pasidare tamsokas.kur klaida? ir antras kl.
pilti tuoj pat i baltymus ta sirupa, nes kitaip jis juk sustingsta ?tik lukteliau 3 sek ir viskas nebenupilsi. ir trecias
kokios konsistencijos jis turi buti? kai gerai isplaktu baltymu?
labai laukiu atsakymu, nes su tuo ka gavosi( planas buvopapuost virsu su konditeriniu maisu) sugebejau tik aptept torta , pabastyt trupiniai ir uzdet braskes