Labukas,Kaune Presto kavineje valgiau presto torta..jau toooooks skanus! gal kas turite receptuka ar zinote kur ji galima butu rasti,nes mano paieskos internete pakolkas nesekmingos...labai aciu!
QUOTE(gizzmuke @ 2012 07 01, 13:38)
Sveikos kepejeles, pribrendo reikalas pirmam torto uzsakymui, manau daugelis is jusu pergyveno ta jauduliuka
kolkas kepiau tik saviems, ir tai visai pora kart. Todel labai prasau man pagelbeti, drauge nori lengvo torto, be grietineles,o taip pat su kazkokiu lengvu kremu, plius kokiu vaisiu.. daugelis is jusu turite dideles patirties ir atsiliepimu, prasau jei kas galite parekomenduokite, kokie tortukai tai galetu buti
Aciu 




patirties nedaug, bet lengvo ir be grietineles neisivaizduoju



dabartiniu metu pagal toki pageidavima siulyciau: jogurtini, Olestos varskes gaivumeli, arba tiesiog grietinele+vaisius (uogas). O biskvitus pagal pageidavima (sviesius ar tamsius).
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 01, 20:55)
patirties nedaug, bet lengvo ir be grietineles neisivaizduoju
lengvi man su grietinele (jogurtinis, grietinele+vaisiai/uogos, su zele, su maskarpone ar rikota, su desertine varske, ar rududu), bet visur +/- grietinele maisosi, gal drauge nelabai isivaizduoja, mano kad ta grietinele labai jausis ir bus riebu
nes siaip kitokie kremukai tai jau ale sviestiniai, sodrus-bet cia jau tikrai nebus nei gaivu nei lengva 
dabartiniu metu pagal toki pageidavima siulyciau: jogurtini, Olestos varskes gaivumeli, arba tiesiog grietinele+vaisius (uogas). O biskvitus pagal pageidavima (sviesius ar tamsius).



dabartiniu metu pagal toki pageidavima siulyciau: jogurtini, Olestos varskes gaivumeli, arba tiesiog grietinele+vaisius (uogas). O biskvitus pagal pageidavima (sviesius ar tamsius).


man fainiausias su bananais, valgyciau ir valgyciau

arba skaniausias pasaulyje su braskemis

cia rusu fotoreportazas (tik su obuoliais man nepatiko:(
http://www.forum.u-s...s...st&p=248079
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 01, 22:49)
gaila, kad šito tortuko nuotraukyčių neberodo.
Dabar braškių sezonas, susigundžiau tokį pasidaryti, bet taip norisi prieš darant vizualiai pamatyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 07 01, 22:31)
gaila, kad šito tortuko nuotraukyčių neberodo.
Dabar braškių sezonas, susigundžiau tokį pasidaryti, bet taip norisi prieš darant vizualiai pamatyti
Dabar braškių sezonas, susigundžiau tokį pasidaryti, bet taip norisi prieš darant vizualiai pamatyti
Gaila, kad nerodo, maniau kad tik man vienai

Labai grazios foto buvo

o jus autorei parasykite, gal jum atsius

QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 07 01, 22:31)
gaila, kad šito tortuko nuotraukyčių neberodo.
Dabar braškių sezonas, susigundžiau tokį pasidaryti, bet taip norisi prieš darant vizualiai pamatyti
Dabar braškių sezonas, susigundžiau tokį pasidaryti, bet taip norisi prieš darant vizualiai pamatyti
Pjūvio foto iš rusu saito:

tai su braškėm manau skaniau atrodė
Labuka
Kuri darete sokoladini ganasa?
Kodel reikia laikyti saldytuve apie 5 val ir net ilgiau?
Ar beplakant paskui turi susidaryti labai purus ir gerokai padaugeti?
Noriu pasitikrinti ar teisingai man gavosi.
Laikiau apie 2 val ir lygtai issiplake - niekas nesukibo gabalais. Lygtai nepadaugejo - maza kieki dariau.
Aciukas!

Kuri darete sokoladini ganasa?
Kodel reikia laikyti saldytuve apie 5 val ir net ilgiau?
Ar beplakant paskui turi susidaryti labai purus ir gerokai padaugeti?

Noriu pasitikrinti ar teisingai man gavosi.

Laikiau apie 2 val ir lygtai issiplake - niekas nesukibo gabalais. Lygtai nepadaugejo - maza kieki dariau.
Aciukas!

Kiek iš savo patirties galiu patarti, bent jau man jis tikrai labai nepadidėja, tik iš tokios pakankamai tamsios masės pasidaro šviesesnis ir šiek tiek puresnis, bet aš dedu juodąjį šokoladą ne mažiau 70% kakavos. Ilgiau palaikius šaldytuve, greičiau išsiplaka. O gal užtenka ir tiek kiek jūs laikėte.

Sveikos SuperMamytes 
pirktiniu tortu nemegstam, todel vis progai pasitaikius kepu Jusu siulomus, keptus, ismegintus ir aprasytus tortukus, dazniausiai viskas pavyksta fantastiskai ir yra labai skanus - tai aciu Jums, kad nepailstate pasidalinti savo idejomis
si savaitgali mb jubiliejus, taigi norisi issikepti kazka naujo ir neragauto, taciau esame isimyleje tortuko "kalifornija" biskvitus ( apskritai sis tortukas musu Nr.1 ), taciau kad nedaryti vel to pacio tortuko sumaniau, kad pertepti galeciau is 16 temos smailyttte aprasytu Ferrero rocher tortuko kremu
na tuo, kuris su vafliais, nutela ir riesutukais, tik nesugalvoju kur panaudoti kiausiniu trynius, virti to paties kremuko su marscapone nebesinori (esu maisiusi ji ir su kepintais riesutais ivairiais-fantastiskas skonis, ir su romu, su brendziu-
, vysniu esu dejusi
, ka dar galeciau sugalvoti, kad deretu prie Ferrero kremuko ir panaudojant trynius
gal kam kokiu ideju kyla ?
buciau labai dekinga uz Jusu idejas ir pasiulymus

pirktiniu tortu nemegstam, todel vis progai pasitaikius kepu Jusu siulomus, keptus, ismegintus ir aprasytus tortukus, dazniausiai viskas pavyksta fantastiskai ir yra labai skanus - tai aciu Jums, kad nepailstate pasidalinti savo idejomis

si savaitgali mb jubiliejus, taigi norisi issikepti kazka naujo ir neragauto, taciau esame isimyleje tortuko "kalifornija" biskvitus ( apskritai sis tortukas musu Nr.1 ), taciau kad nedaryti vel to pacio tortuko sumaniau, kad pertepti galeciau is 16 temos smailyttte aprasytu Ferrero rocher tortuko kremu





buciau labai dekinga uz Jusu idejas ir pasiulymus

QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 02, 11:11)
Labuka
Kuri darete sokoladini ganasa?
Kodel reikia laikyti saldytuve apie 5 val ir net ilgiau?
Ar beplakant paskui turi susidaryti labai purus ir gerokai padaugeti?
Noriu pasitikrinti ar teisingai man gavosi.
Laikiau apie 2 val ir lygtai issiplake - niekas nesukibo gabalais. Lygtai nepadaugejo - maza kieki dariau.
Aciukas!

Kuri darete sokoladini ganasa?
Kodel reikia laikyti saldytuve apie 5 val ir net ilgiau?
Ar beplakant paskui turi susidaryti labai purus ir gerokai padaugeti?

Noriu pasitikrinti ar teisingai man gavosi.

Laikiau apie 2 val ir lygtai issiplake - niekas nesukibo gabalais. Lygtai nepadaugejo - maza kieki dariau.
Aciukas!

laikyti tiek kad tikrai atvestu ir neperplaktumet grietineles. As dedu kai atvesta i kamera ir palaikau kol man tikrai atvesta-salta buna, nedaug, is akie, suristeja ir tiek ir pamaisius vienoda. Plakant ten nieko daug ir neissipus, panasiai kaip paprasta grietinele, tik sunkiau plakasi ir kietesne. Svarbu neperplakti, jei per tirsta, dapilti paprastos grietineles ar atskirai isplaktos ir sujungti. Sokolada visad naudoju karunos, pergales ar shogeten.
QUOTE(cake @ 2012 07 03, 12:04)
laba, kepejėlės
skubiai reikia medžiagos kaip padaryti tortą alaus bokalą, greit pramečiau, bet neradau, gal Jūs galėsit pagelbėt? 


ziurint kokio Jus norite, jei biskvitinio- tai manau cia jau ispjaustymo reikalas, arba galima sulipdyti va tokiu principu pupelinis medaus tortas
esu dariusi, tai ir skanu, tik lipdziau meskuti vaikams stovinti


P.S. man niekas ideju jokiu neraso, siltas oras is virtuves, matyt, visas isvare
