Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 13, 17:04)
Rodau zadeta, mano megstamiausio BABANINIO , tortuko pjuvi:wub:
tik apatineje eiluteje, du sluoksius banau dejau, gal per daug , uztenka vieno,

nerealus tortas, kepiau ir kepsiu dar ne karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 13, 19:37)
Pati ir atsakysiu, kol patyrusios darbuojasi.  4u.gif
He he biggrin.gif Pusiau atsilusi kambario temperaturoje susipjausciau i 3 biskvitus (vidus dar ledinis buvo). Tai ziuriu jau vesus, o nebe lediniai. Tuoj eisiu gamint tortuka.  thumbup.gif
Kaip kitos atsildote?
ax.gif

jei reik saldyti tai prie tai supjaustau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2012 07 13, 20:52)
nerealus tortas, kepiau ir kepsiu dar ne karta  thumbup.gif

Kaip smagu, kad tau patiko bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausima ar nepages napaleonas jei darysiu ji antradieni o valgys tik sestadieni. Napaleonas bus "Napaleonas is vaikystes"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 07 15, 21:02)
Merginos turiu klausima ar nepages napaleonas jei darysiu ji antradieni o valgys tik  sestadieni. Napaleonas bus "Napaleonas is vaikystes"?  g.gif

Manau antradienis per anksti g.gif nors nezinau istikro....
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 07 16, 00:22)
Manau antradienis per anksti  g.gif nors nezinau istikro....

o jei daryciau sita krema be kiausiniu http://www.supermama...?...&p=22548019 tada nesugestu man napaleonas iskeptas antradieni o valgomas sestadieni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 07 15, 22:52)
o jei daryciau sita krema be kiausiniu http://www.supermama...?...&p=22548019 tada nesugestu man napaleonas iskeptas antradieni o valgomas sestadieni?  g.gif

Net nezinau ka patarti...man kazkaip nesiderina tortas sviezias tiek dienu stoveti,tik del to,bet logiskai mastant produktai nera greitai gendantys,tai turetu laikyt ir su tuo plikytu kremu g.gif Tikrai nezinau ka patarti doh.gif
Atsakyti
sveikutes. ateinu su klausimu, gal kas pagelbes ax.gif niekaip nesigauna man petepimas turtingam kavos tortui. tas, kur sviestas su rududu, ragaujant atrodo ,kad valgytum gryna sviesta g.gif o kaip suprantu, turetu but toks tirpstantis burnoje. sviesta kambario t. isplakiau iki purumo, dejau po sauksa rududu ir kavos ir plakiau. sviestas 82 riebumo buvo. ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 07 09, 16:06)
Sveikos, aš su blondinisšku klausimu smile.gif

Recepte rašoma " 700g. minkšto varškės sūrio (13 proc. riebumo)"

Kaip jis atrodo?  blush2.gif

cia manau butu koks nors kreminis suris,kaip riccota,filadelfija.... na kazkas gal is tos operos ax.gif
Atsakyti
[quote=dzokada,2012 07 16, 02:16]
Net nezinau ka patarti...man kazkaip nesiderina tortas sviezias tiek dienu stoveti,tik del to,bet logiskai mastant produktai nera greitai gendantys,tai turetu laikyt ir su tuo plikytu kremu g.gif Tikrai nezinau ka patarti doh.gif
[/quot
Aciu tau dzokada. Neturiu is ko rinktis teks rizikuoti. Zmones uzsimane taip nes negali veliau doh.gif pasiimti.
Atsakyti

! 
Primenu, kad bet kokie skelbimai ir paieškos,  kas pagamintų;  gamina ir pan. - yra GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA . Čia ne Skelbimų lenta, taigi, laikykitės temos taisyklių.
Atsakyti
As norejau paklaust, gretinele isplaku be standiklio, man gerai gaunasi, bet recepte Rafaello torto, raso, kad reikia 2 pakeliu standiklio ar butina siam receptui??? as dariau si tortuka du kartus, bet su standikliu, o kaip kitos daro?
Atsakyti