QUOTE (bea @ 2004 07 14, 05:57) |
ech, tas mano profesinis nepakantumas. reik rashyt espresso. be k ar tai x. Labai aciprashau |
Hm, bet "atsiprašau" taip pat ne visai taip rašosi...
Beje, Bea, gal tau dar niekas nesakė, bet labai kvailai atrodo, kai suaugusi moteriškė rašo kaip pirmą kartą prie interneto prisėdęs paauglys. Labai sunku skaityti tuos išsidirbinėjimus. Sorry už tiesmukiškumą, bet jau tikrai ne tau kitus taisyti
QUOTE (Vaidulė @ 2004 07 13, 07:38) |
Belieks tik mamai issirinkt - puodai ar sitas aparatas Aciu mamos |
na, siaip ne mano reikalas, bet as patarciau geraiu tuos puodus apie kuriuos plepejom kitoj rubrikoj Na, galbut mano nuomone del to, kad nesu kavos gereja
QUOTE (gintariux @ 2004 07 15, 09:04) | ||
na, siaip ne mano reikalas, bet as patarciau geraiu tuos puodus apie kuriuos plepejom kitoj rubrikoj Na, galbut mano nuomone del to, kad nesu kavos gereja |
Tetis irgi linksta prie puodu nors valgyt daryt tai nieko nemoka O mama sako, jei bus puodai, tai reiks valgyt daryt, o jei aparatas, tai per dienas tik kava liurlintu
Bet man geriau butu, jei ji pasirinktu puodus, tada jos senuosius konfiskuociau i soda
O kava man irgi nea, nebent kapucino
Mes turim darbe kavos aparata kazkur uz 1200Lt. Tai super , aisku dar nuo kavos prikaluso, labiausiai apsimoka pirkt Bravissimo dideliais pakais. O siaip galiu patart kur pirkt Kaune, yra tokia firma Krinona, jie centre turi savo firmine parde, labai gerai paaiskina, nes patys viska isbande, ir net pries perkant galit isbandyt ta aparata. O geriausia kava gaunasi, kai tame kavos kauselyje skylute kuo mazesne tada spaudimas geresnis. As ten nusiziurejau uz 600Lt, ten ta piena kazkaip is karto i kava ipila
QUOTE (NRima @ 2004 11 20, 23:46) |
Mes turim darbe kavos aparata kazkur uz 1200Lt. Tai super , aisku dar nuo kavos prikaluso, labiausiai apsimoka pirkt Bravissimo dideliais pakais. O siaip galiu patart kur pirkt Kaune, yra tokia firma Krinona, jie centre turi savo firmine parde, labai gerai paaiskina, nes patys viska isbande, ir net pries perkant galit isbandyt ta aparata. O geriausia kava gaunasi, kai tame kavos kauselyje skylute kuo mazesne tada spaudimas geresnis. As ten nusiziurejau uz 600Lt, ten ta piena kazkaip is karto i kava ipila |
Negerai jei piena is karto i kava pila,del to,kad jis gali perkaisti,o kai pienas perkaista tai jau cappuccino kvapelis ne koks.Kad butu skani kava reikia piena atskirai syldyti
QUOTE (ramaske @ 2004 11 23, 13:34) |
Negerai jei piena is karto i kava pila,del to,kad jis gali perkaisti,o kai pienas perkaista tai jau cappuccino kvapelis ne koks.Kad butu skani kava reikia piena atskirai syldyti |
Na tiksliai labai net nezianu, kaip ten jis pilamas, kai nusipirksiu pasakysiu
Sveikutes kavos gerejos. Naudojam kavos aparata gal metus laiko. Bet yra siokia tokia beda - anksciau kai draugai uzeidavo i svecius, ne visada gerdavo kava. O dabar, kai tik paklausi "Gal kavos?", visi kaip vienas "Taip" . Is tiesu - kava labai gera, o ir to plovimo tikrai nedaug
QUOTE(Raganiūkštė @ 2004 07 14, 11:59)
Pieno tai tuose už 400 Lt pilt niekur nereikia - į puodelį pieno privaro garo po spaudimu, tai ir gaunasi putos
o ash nemoku pasidaryti tos putos..... pakaitinu piena, i puodeli ikishu ta vamzdeli pro kuri eina tas garas po spaudimu- bet putu nepadaro...... gal per ilgai laikau? kam ten reikia teisingai daryti? Mes prikom deveta aparata, tai jokios instrukijos nebuvo.....
QUOTE(Tylene @ 2004 12 28, 12:36)
o ash nemoku pasidaryti tos putos..... pakaitinu piena, i puodeli ikishu ta vamzdeli pro kuri eina tas garas po spaudimu- bet putu nepadaro...... gal per ilgai laikau? kam ten reikia teisingai daryti? Mes prikom deveta aparata, tai jokios instrukijos nebuvo.....
ir man ta pati beda, neiseina puta padaryti su tais garais padekit kas mokat, paaiskinkit paprastai, kad suprasciau
QUOTE(kendi @ 2005 01 25, 10:23)
nu pasakykit, kaip ta puta padaryti...
pabandysiu pagelbėt- dirbu tokioj vietoj, kur pardavinėjam kavą, aš nors ir nedirbu su kavos aparatu, o tik su popieriais, bet dėl savęs išmokau pati pasidaryti kapučino su putele .
tai bandau aiškint, reikia tą vamzdelį kur eina garai, nereikia giliai kišti i į pieną, o laikyti taip pieno paviršiuj, kad jis burbuliuotų ir taip biški sukti indą su pienu. gal supratot ką norėjau pasakyt, padandykit, turi būtinai pavykti