Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

QUOTE(KRISTELA @ 2006 12 03, 17:41)
Pagaliau nusipirkau ir as kavos aparata 4u.gif  Issirinkau Saeco Odea Giro Plus - naujas modeliukas. Kol kas labai dziaugiuosi wub.gif , o toliau ziuresim ax.gif

Kristela, ar patenkinti kavos aparatų, nes mes irgi kaip tik tokį nusižiūrėjom..?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 05, 20:48)
Jei aparatas ne visiškai automatinis, tai žinoma, kad puodelyje kavą paprasčiau užplikyti, bet SKONIS NE TAS. Aš puodelyje plikytą kavą geriu tik svečiuose ir tik tada, kai žinau, kad kitokios negaliu gauti, o reikia išgerti (aš ryte nepabundu be kavos  doh.gif  ) ir nesvarbu, kad šiek tiek sunkiau  pasidaryti su aparatu  4u.gif

Tai taip, bet noriu aparatą mamai dovanot, o kai pažystu savo tėvus, tai ir suku galvą kokį išrinkt, kad paskui nedulkėtų pastatytas, o naudotų
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 12 06, 12:30)
Kristela, ar patenkinti kavos aparatų, nes mes irgi kaip tik tokį nusižiūrėjom..?

Tikrai taip thumbup.gif Lengva naudotis, kava superine o ir kaina dar zmoniska (turint omeny, jog tai SAECO automatinis g.gif ) Ir labai lengva paruosti pieno puta- cia skaiciau visokiu atsiliepimu, kad buna sunku ta puta suplakti, o man is pirmo karto puse puodelio putu!
O siaip tai as irgi pritariu, kad geriau pirkti automatini aparata-tuomet tikrai bus naudojamas. Ir jei reiketu ryte kava malti, uztaisineti ta rankena, o po to dar ir plauti, tai kazin ar visada atsirastu kavai laiko... g.gif Manau tokius aparatus verta pirkti tik tikriems kavos gurmanams, kurie nepagailes papildomo laiko, nes skonis, tai zinoma nelyginamas su plikyta kava schmoll.gif
Atsakyti
Jau bus metai kaip naudojame šį visiškai automatinį De Longhi kavos aparatą, tikrai esam patenkinti, ypač kapučino kavute thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 12 07, 12:36)
Jau bus metai kaip naudojame šį visiškai automatinį De Longhi kavos aparatą, tikrai esam patenkinti, ypač kapučino kavute thumbup.gif
user posted image

O kiek toks kainuoja?
Atsakyti
Dabar tiksliai nepamenu, bet buvo jis tikrai brangus, netoli 3000lt. unsure.gif Jei nėra aktualu kapučino kava, manau neverta tokio brangaus pirkti, bet mes juodos kavos beveik negeriam, tik svečiams, o kapučinas su šiuo aparatu vienu mygtuko paspaudimu ir yra bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot skaniu kavos recepteliu pagaminamu su aparatu? ax.gif Kvieciu uzeiti cia - paplepesim drinks_cheers.gif
Atsakyti
netyčia užskaičiau apie nukalkinimą:
"Kavos aparatui nukalkinti nereikia jokių ypatingų priemonių. Įpilkite į jį vandens su dviem arbatiniais šaukšteliais citrinos rūgšties. Įjunkite aparatą ir leiskite vandeniui ištekėti. "
čia, kad bereikalingai neteršti kanalizacijos vandens visokiais chemikalais 4u.gif
http://www.tratc.lt/...t...&Itemid=110
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 12 14, 15:34)
netyčia užskaičiau apie nukalkinimą:
"Kavos aparatui nukalkinti nereikia jokių ypatingų priemonių. Įpilkite į jį vandens su dviem arbatiniais šaukšteliais citrinos rūgšties. Įjunkite aparatą ir leiskite vandeniui ištekėti. " 
čia, kad bereikalingai neteršti kanalizacijos vandens visokiais chemikalais 4u.gif
http://www.tratc.lt/...t...&Itemid=110

o mano aparato instrukcijoje griežtai nurodyta nekalkinti su citrinos rūgštim verysad.gif Nu ir žinok dabar ar dėl to, kad nori prastumti savo nukalkintoją, ar iš tikro gali ką nors sugadinti g.gif
bet aš tai turbūt nerizikuosiu.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 12 14, 18:03)
o mano aparato instrukcijoje griežtai nurodyta nekalkinti su citrinos rūgštim  verysad.gif Nu ir žinok dabar ar dėl to, kad nori prastumti savo nukalkintoją, ar iš tikro gali ką nors sugadinti  g.gif
bet aš tai turbūt nerizikuosiu.

Galima aparatui naudoti filtruota vandeni - tada nereikes sukti galvos del nukalkinimo, o ir kava bus skanesne ax.gif
Atsakyti
Kiek žinau vandens filtrai tikrai nepanaikina kalkių schmoll.gif Mes visada naudojam tik filtruotą vandenį, bet kalkių jame vis tiek yra, naudojam ir nukalkintoją. Va su citrinos rūgštimi reikės pabandyti, manau tikrai nepakenks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 12 15, 10:33)
Kiek žinau vandens filtrai tikrai nepanaikina kalkių schmoll.gif  Mes visada naudojam tik filtruotą vandenį, bet kalkių jame vis tiek yra, naudojam ir nukalkintoją. Va su citrinos rūgštimi reikės pabandyti, manau tikrai nepakenks unsure.gif

Na cia gal ziurint koks filtras g.gif Mes naudojam atbulinio osmoso sistema (toks kur atskiras kraniukas montuojasi geriamam vandeniui), tai par metus laiko virdulyje neteko kalkiu nei pedsako pamatyt ax.gif Taigi ir aparate manau neturetu atsirasti g.gif
Atsakyti