Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

QUOTE(cameja @ 2007 03 10, 12:49)
KRISTELA-aciuuuuuuuu uz pagalba  4u.gif 4u.gif  4u.gif  ...pabandziau ir  pieno puta issiplake  yahoo.gif ... thumbup.gif

Prasom mirksiukas.gif Skanios kavutes! drinks_cheers.gif
Atsakyti
help.gif Nebeišsiplaka pienas kapučino kavai, anksčiau naudojau margės piena iš tokiu mažu pakiuku tai visada išsiplakdavo labai gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O dabar maximoj neberandu ju nusipirkti verysad.gif ir koki bebandau pieną, ir visaip bandau,nu niekaip man nebesusiplaka. Ar čia ne piene problema? g.gif Gal aš nebemoku blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulikas: 14 kovo 2007 - 01:42
QUOTE(zulikas @ 2007 03 14, 03:38)
help.gif  Nebeišsiplaka pienas kapučino kavai, anksčiau naudojau margės piena iš tokiu mažu pakiuku tai visada išsiplakdavo labai gerai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O dabar maximoj neberandu ju nusipirkti verysad.gif ir koki bebandau pieną, ir visaip bandau,nu niekaip man nebesusiplaka.  Ar čia ne piene problema?  g.gif Gal aš nebemoku blink.gif  lotuliukas.gif

turi tikti betkuris TETRApakinis pienas 2,5 riebumo, draugai plaka su "NORFOS"
Atsakyti
Ir man Norfos pienas thumbup.gif - 2,5proc. O ir kiti ilgo galiojimo gerai ax.gif Tik butinai labai saltas! Kazkas cia minejo, jog blogai kapucina pradejo daryt , kai jau reikejo nukalkint g.gif Tad jei nera automatinio nukalkinimo indikatoriaus - gal seniai nekalkinta? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, nezinau turbut daug zoles reik apkakot kol iseis puta pasidaryt, dabar gaunas tik puses cm putele, tikrai ne tokia kaip buna kavinese. Nie bet vilties neprarandu. O gal aparaciuks netikes, kas zino
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2007 03 13, 21:16)
Prasom  mirksiukas.gif  Skanios kavutes! drinks_cheers.gif

aciuks 4u.gif...skonis neapsakytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WhiteMagic @ 2007 03 16, 21:43)
Ai, nezinau turbut daug zoles reik apkakot kol iseis puta pasidaryt, dabar gaunas tik puses cm putele, tikrai ne tokia kaip buna kavinese. Nie bet vilties neprarandu. O gal aparaciuks netikes, kas zino

O koks aparatas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2007 03 18, 01:15)
O koks aparatas? ax.gif

labai mazas is tu elementariu, nes dideliam ir "sustram" vietos namie nera smile.gif
Delonghi EC155: va toks My Webpage
Atsakyti
QUOTE(WhiteMagic @ 2007 03 18, 01:50)
labai mazas is tu  elementariu, nes dideliam ir "sustram" vietos namie nera smile.gif
Delonghi EC155: va toks My Webpage

Deja, neteko apie juos girdet atsiliepimu verysad.gif Pas mane Saeco automatinis, tai viskas thumbup.gif Kiek supratau, pas juos garo antgalis (panarelo) isskaiciuotas butent taip, tad optimaliai paskirstytu gara, tada ir pienas langviau issiplaka. O pas DeLonghi neteko girdeti kokia sistema, nors kazkurios mamytes cia minejo, kad isplaka g.gif Gal tiesiog reikia "ranka atmust"?
Atsakyti
Aciu uz atsakyma. Siaip ar taip be aparato jau nebeisivaizduoju kaip gyvenciau, nes be kavos is lovos neislipu rytais. smile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2006 12 03, 16:41)
Pagaliau nusipirkau ir as kavos aparata 4u.gif  Issirinkau Saeco Odea Giro Plus - naujas modeliukas. Kol kas labai dziaugiuosi wub.gif , o toliau ziuresim ax.gif

Kokia kaina tokio aparaciuko? 4u.gif
Papildyta:
Ir dar-kur pirkot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasulkadz: 16 gegužės 2007 - 10:16