Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

QUOTE(PUka @ 2007 12 30, 15:52)
As nesu labai patenkinta savo Delonghi EAM 3500S pilnai automatiniu, kad ir koki piena perku, man vistiek nesuplaka normalios putos sad.gif sad.gif

gal kas turit toki pati, pasidalinkit savo ispudziais  4u.gif

manau cia kaltas ne aparatas, o pienukas unsure.gif
pvz as niekaip nemoku isplakti putu is pieno kuris yra maiseliuose, ir nesvarbu jis 1,5% ar 3,5%. Na o is dezuciu puikiausiai isplaku net is 1,5% g.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 01 01, 22:20)
manau cia kaltas ne aparatas, o pienukas  unsure.gif
pvz as niekaip nemoku isplakti putu is pieno kuris yra maiseliuose, ir nesvarbu jis 1,5% ar 3,5%. Na o is dezuciu puikiausiai isplaku net is 1,5%  g.gif

cia mes visos ir apie pienus esam kalbeje,nemanau,kad Puka bus nebandzius Mu ar Marges pokeliuose schmoll.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko toks Maximos pienas su pingvinu ant pakuotės, bet iš paskutinio pakelio man visai nesiplakė sad.gif Net aparatą nukalkinau, bet vis tiek neplakė. Tai antroji mintis buvo, kad kokybė to pienelio pagedo. Reikės bandyti pirkti kitokį.
Atsakyti
Aš esu girdėjus, kad prieš plakant pienas turi būti atšaldytas.
Nors man dar nebuvo pieno kuris nesusiplaktų. thumb_yello.gif
Aparatas Delonghi Eam 4200
Atsakyti
Paziurejus tuos filmukus, dar labiau susimaisiau..
Pas mane aparate yra tas purkstukas, bet ant jo dar dedasi toks reguliatorius su slangele...
Tai ta puta daroma tiesiogiai su tuo pursktuku???
Gal kas turit Siemens aparata ir galit pasidalint patirtim??
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 01 02, 13:20)
Man tai labai patiko toks Maximos pienas su pingvinu ant pakuotės, bet iš paskutinio pakelio man visai nesiplakė sad.gif Net aparatą nukalkinau, bet vis tiek neplakė. Tai antroji mintis buvo, kad kokybė to pienelio pagedo. Reikės bandyti pirkti kitokį.

siaip tai tas pats pienas skirtinga partija ir puta gaunasi kitokia ax.gif
QUOTE(lolakola @ 2008 01 02, 13:47)
Aš esu girdėjus,  kad prieš plakant pienas turi būti atšaldytas.
Nors man dar nebuvo pieno kuris nesusiplaktų. thumb_yello.gif
Aparatas Delonghi Eam 4200

taip -piena reik atsaldyt,gerai ir indeli kuriame plaki keliom minutem i kamera ikist.
QUOTE(*Džela* @ 2008 01 02, 14:25)
Paziurejus tuos filmukus, dar labiau susimaisiau..
Pas mane aparate yra tas purkstukas, bet ant jo dar dedasi toks reguliatorius su slangele...
Tai ta puta daroma tiesiogiai su tuo pursktuku???

o ka pas tave instrukcijoj raso? kam ta slangute skirta? As tai plaku tiesiai su vamzdeliu
Atsakyti
ačiū šios temos dalyvėms (-iams smile.gif ), kad pasidalinote savo nuomone. čia radau pagrindinę informaciją pamąstymui ir padariau sprendimą, dėl kurio jau mėnesį nesigailiu. pasirinkau neautomatinį delongi. pirmiausia dėl to, kad pagailo papildomo tūkstančio litų, antra - dėl vietos. ir likau patenkintas. kadangi su žmona geriame po vieną puodelį per dieną (kartais po du, jei savaitgalis) tai mums toks aparatas pats tas.
dėl putų. iš pradžių irgi buvo nestabilus rezultatas, kol supratau. turi pasigaminti garas. tam reikia kiek palaukti ir "nuleisti" čiurkšlę, kol nebesitaškys, o eis grynas garas. jei taip nepadaryti - tai į pieną greitai priga karštas vanduo, atskiedžia piena ir jį užkaitina. ir labai geras patarimas putą daryti geležiniame puodelyje (kad jausti, kada pienas užkaista). tokį nusipirkau maximoj už 2 lt.

dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kažkada pastudijavusi šią temą radau apie rankinius pieno plaktuvus. Na ir įsigyjau smile.gif Esu labai patekinta. Puta susiplaka superiškai thumbup.gif
Iki kavos aparato dar reikės kurį laiką palaukti, bet toks plakiklis tikrai gera alternatyva norintiems namie balintos kavos su pieno puta itin mažomis sąnaudomis thumbup.gif
Ir gana liesas pienas išsiplaka puikiai (1 proc.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 26 sausio 2008 - 17:24
QUOTE(Cinside @ 2008 01 26, 17:20)
Kažkada pastudijavusi šią temą radau apie rankinius pieno plaktuvus. Na ir įsigyjau  smile.gif  Esu labai patekinta. Puta susiplaka superiškai  thumbup.gif
Iki kavos aparato dar reikės kurį laiką palaukti, bet toks plakiklis tikrai gera alternatyva norintiems namie balintos kavos su pieno puta itin mažomis sąnaudomis  thumbup.gif
Ir gana liesas pienas išsiplaka puikiai (1 proc.)

tik neapsigaukit kad brangiausias geriausias, isigyjau toki plakikli is Skonis ir kvpas, sumokejau 70 Lt uz plakikli ir 20 Lt uz laikikli to plakiklio blink.gif , o jis nieko nesuplaka ... drauge nusipirko is Saulutes tuo metu ir puta buvo thumbup.gif

dar puta galima suplakti su arbatos uzplikytuvu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 26, 18:06)
tik neapsigaukit kad brangiausias geriausias, isigyjau toki plakikli is Skonis ir kvpas, sumokejau 70 Lt uz plakikli ir 20 Lt uz laikikli to plakiklio  blink.gif  , o jis nieko nesuplaka ... drauge nusipirko is Saulutes tuo metu ir puta buvo  thumbup.gif

Oho, o kaip tai padaryti? Įdomiai skamba?

Aš neturėjau iš ko rinktis, elektromarkte buvo tik vienos rūšies ir velniškai pigus laugh.gif 29 Lt vokiškas ir dar metam garantiją davė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 26, 18:06)

kalbi apie ta indeli su sieteliu kuris nusistumia zemyn? As kazkada irgi su juo
darydavau: ipili pieno ir su tuo sieteliu aukstyn-zemyn padarai kelis kartus-kiek prisimenu irgi puta gaudavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 01 27, 18:58)
kalbi apie ta indeli su sieteliu kuris nusistumia zemyn? As kazkada irgi su juo
darydavau: ipili pieno ir su tuo sieteliu aukstyn-zemyn padarai kelis kartus-kiek prisimenu irgi puta gaudavau  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif taip taip ... bet nesakyk kad negera puta wink.gif
Atsakyti