reikės paieškoti, nes jeigu jau tenka kur plykytis į puoduką, tai man Lavazza pati pačiausia, tai ir pupelės turėtų būti skanios
Ačiū Will už info.
reikės paieškoti, nes jeigu jau tenka kur plykytis į puoduką, tai man Lavazza pati pačiausia, tai ir pupelės turėtų būti skanios
QUOTE(Will @ 2008 01 31, 12:08)
Lavazza pupelių parduotuvėse nėra
Jomis prekiauja firmos, kurios parduoda/prižiūri/ aptarnauja kavos aparatus
Parduodama po 0,5 arba 1 kg, Lavazza tai tikrai 1 kg (nors gal irgi nuo skonio priklauso), o kitų esu ir po 0,5 kg turėjusi 
o kiek kainuoja 1kg lavazzos?
QUOTE(SoJa @ 2008 01 31, 11:33)
Ačiū Will už info.
Nėra už ką
O skonis tos parduotuvinės Lavazzos ir pupelių smarkiai skiriasi
QUOTE(Will @ 2008 01 31, 11:43)
Nėra už ką
Vakare galėsiu pasidomėti iš kokios firmos mes imam, nes vyras rūpinasi mano kava ir priedais jai
o lavazzos pupeles perki arabika ar maisytas su robusto? Ir kaina aisku domina
QUOTE(gi2lux @ 2008 01 31, 11:42)
o kiek kainuoja 1kg lavazzos?
Apie 70 lt
QUOTE(happy @ 2008 01 31, 15:39)
o lavazzos pupeles perki arabika ar maisytas su robusto? Ir kaina aisku domina
Apžiūrėjau savo pakelį, tai ten neparašyta
QUOTE(happy @ 2008 01 30, 12:00)
pas mane kapsi vanduo is to kapucinatoriaus vamzduko.. Ir niekaip nenuvezu ,kad meistrai paziuretu,nes nebesisivaziduoju dieno be kavos is aparato
, plikomos jau nebenoriu
As dabar irgi Paulig geriu-nieko tokia .. siaip manau butu skanu sumaisyt ,kad ir paulig pupeles su Vergnana raudonu pokiu. Man tos raudonam poky turi toky specifiny prieskony kuris man visai nieko,tik perstiprus gal kiek,tai sumaisius manau butu pats tas.
As dabar irgi Paulig geriu-nieko tokia .. siaip manau butu skanu sumaisyt ,kad ir paulig pupeles su Vergnana raudonu pokiu. Man tos raudonam poky turi toky specifiny prieskony kuris man visai nieko,tik perstiprus gal kiek,tai sumaisius manau butu pats tas.
va va ir aš savo aparato taip dar nuo rudens neprisiruošiau meistrams atiduot, jaučiu ir garantinis baigsis
o man tai skaniausia kava iš Presto espresso kava, nu tokia jau labai
QUOTE(Will @ 2008 01 31, 23:44)
Apie 70 lt
Paskui susiradau internete, tai rašo, kad maišytos, pažiūrėjau ir kitas pupeles, tai ten irgi maišytos, gal yra ir nemaišytų, bet neradau 
will parasyk firma iskur perki
QUOTE(davija @ 2008 02 03, 14:14)
o man tai skaniausia kava iš Presto espresso kava, nu tokia jau labai
o iš kur jūs perkat tą Verganą
aš tai kai bandžiau ir pirkau visas rūšis Saeco kavos, tai man jos fui.....
reiks pabandyt ir sita
O Vergnana kava perku krinonoj,dar Topo centre esu macius,jos ten keliu rusiu yra: vergnana
Jei norit svelnaus skonio tai rinkites kava kur tik arabika pupeles,is Vergnana tai auksinis ir juodas pokeliai,o raudonam pokeli arabika maisyta su robusto kava-
skonis jau intensyvesnis ir prieskony toki turi,.
QUOTE(NOKIA @ 2008 02 07, 10:04)
to uz 60lt tai net neziureciau,kazkokia neaiski firma ir abejoju ar ispaus tau normaliai kava,o del saeco tai perkant is Krinonos man vistiek pigiau gavosi jei is intern pardziu,nes jie patys is jos ima prekes . Ir jei nori "kauselinio"-tai pas juos buvo nhe vienas o net keli modeliai tokio tipo aparatu kauseliniai
noriu MB padovanoti normalų kavos aparatą, kur ir ekspresą, ir kapučiną, ir latte darytų. draugė gali padaryti Saeco aparatams gerą kainą. kaina iki 2000 lt.
kokie atsiliepimai apie šios firmos aparatus? gal kas turit?
kokie atsiliepimai apie šios firmos aparatus? gal kas turit?
QUOTE(happy @ 2008 02 07, 11:15)
to uz 60lt tai net neziureciau,kazkokia neaiski firma ir abejoju ar ispaus tau normaliai kava,o del saeco tai perkant is Krinonos man vistiek pigiau gavosi jei is intern pardziu,nes jie patys is jos ima prekes . Ir jei nori "kauselinio"-tai pas juos buvo nhe vienas o net keli modeliai tokio tipo aparatu kauseliniai
o kur kainos krinonos?