Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

QUOTE(SoJa @ 2008 02 08, 15:26)
Aš kaip SAECO INCANTO DE LUXE turėtoja galiu tik gerai atsileipti apie šį aparatą. Naudojam jau virš metų, mano vyriškis išgeria kasdien turbūt po 10 puodelių, o aparatas dirba kaip bitė.
Beje ar tie distributoriai Jūsų pažįstami, ar tik šiaip ? Nes kiek žinau tai prekybininkai visuomet siūlo ne geriausią prekę,o tą kurios pilni sandėliai ir niekas neperka. Todėl vertinkite visą informaciją skeptiškai jeigu ji nėra iš tų žmonių kuriais galite pilnai pasitikėti.

draugė, kuri padarytų gerą kainą. tai manau sako tiesą, nemeluotų.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2008 02 08, 15:21)
tai va, ką tik kalbėjau su distributoriais Saeco, tai nepatarė pirkti INCANTO DE LUX, kadangi labai dažnai genda ir pastoviai pilnas jų servisas taisyti juos. patarė pirkti TALEA RING. tai sumokėsiu biški daugiau, bet pirksiu turbūt siūlomą

pas mane TALEa Giro ir kaip rasiau jau leidzia vandeni per kapucinatoriu,jei man kas butu pasiule Incanto uz 2100 buciau tikrai pirkus ji,man jo plastmases rimtesnes atrodo.. Ir dar pagalvok kur tu ji statysi-jei i kampa-tada geriau isipaiso visi ODEA,TAlea ar Primea modeliai,o jei ne i kampa-tada Incanto geriau tinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 08 vasario 2008 - 16:22
vikta aš tai NErekomenduoju Saeco Primea cappuchino ring schmoll.gif šiaip su juoda visų rūšių kava tai viskas tvarkoj ir labai džiaugiuos, bet pagrinde dėl ko aš jį išsirinkau (dėl latte ir kapučino), neilgai teikė džiaugsmo, kažkas atsitikę su kapučinatoriumi, spėju, kad giliai užsikišęs pieno trupiniais g.gif

Mergaitės o kaip pasidaryt pavyzdžiui Latte su imbieru bigsmile.gif (kaip Forte), arba kaip darot tas gėlytes?
Atsakyti
ai, ir dar sakė kad Incanto de lux daugiau nebegamina, išparduoda tik likučius
Atsakyti

QUOTE(davija @ 2008 02 08, 19:05)
Mergaitės o kaip pasidaryt pavyzdžiui Latte su imbieru bigsmile.gif (kaip Forte), arba kaip darot tas gėlytes?

tokios dar neragavau schmoll.gif man labai skanu latte su cinamonu,kaip kazkada Cilli budavo thumbup.gif To cinamono po visa Kauna ieskojau kol vienoj IKI radau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2008 02 08, 16:21)
tai va, ką tik kalbėjau su distributoriais Saeco, tai nepatarė pirkti INCANTO DE LUX, kadangi labai dažnai genda ir pastoviai pilnas jų servisas taisyti juos. patarė pirkti TALEA RING. tai sumokėsiu biški daugiau, bet pirksiu turbūt siūlomą

TALEA RING kiek mačiau yra pigesnis už INCANTO DE LUX mirksiukas.gif nebent ji tau siūlo RING PLIUS g.gif tai jis apie 50Lt brangesnis už incanto de lux tongue.gif

QUOTE(SoJa @ 2008 02 08, 16:26)
Aš kaip SAECO INCANTO DE LUXE turėtoja galiu tik gerai atsileipti apie šį aparatą. Naudojam jau virš metų, mano vyriškis išgeria kasdien turbūt po 10 puodelių, o aparatas dirba kaip bitė.
Beje ar tie distributoriai Jūsų pažįstami, ar tik šiaip ? Nes kiek žinau tai prekybininkai visuomet siūlo ne geriausią prekę,o tą kurios pilni sandėliai ir niekas neperka. Todėl vertinkite visą informaciją skeptiškai jeigu ji nėra iš tų žmonių kuriais galite pilnai pasitikėti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(vikta @ 2008 02 08, 16:38)
draugė, kuri padarytų gerą kainą. tai manau sako tiesą, nemeluotų.

firma, kurioje dirba jūsų draugė, tikriausiai ne jos, tai gali būti kad tos firmos kainų politika neleidžia parduoti jums aparato už mažesnę kainą nei kai kurie tarpininkai mirksiukas.gif , todel ir siūlo jums kitą modelį, kurio kainos jūs neturite su kuo palyginti
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 02 09, 10:33)
firma, kurioje dirba jūsų draugė, tikriausiai ne jos, tai gali būti kad tos firmos kainų politika neleidžia parduoti jums aparato už mažesnę kainą nei kai kurie tarpininkai  mirksiukas.gif , todel ir siūlo jums kitą modelį, kurio kainos jūs neturite su kuo palyginti

siūlo 300-400 Lt pigiau (priklausomai nuo modelio) nei Electromarkete wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2008 02 09, 13:01)
siūlo 300-400 Lt pigiau (priklausomai nuo modelio) nei Electromarkete wink.gif

mums tarpininkai pasiūlė 400Lt pigiau nei elektromarkte bigsmile.gif , spausk didesnę nuolaidą mirksiukas.gif o tau siūlo TALEA RING ar TALEA RING PLIUS?
Atsakyti
happy mirksiukas.gif o koks čia specialus cinamonas kavai g.gif prašom išduot paslaptį ir kada jį pabarstyt blush2.gif
Atsakyti
As tik IKI pardese jo radau, Dan Sukker firmos cukrus su cinamonu,tokiam plastmasiniam indeli supakuotas,as barstau ant latte putos wub.gif Jei nerasit-galesiu nufotkinti indeli.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 10, 10:31)
Dan Sukker firmos cukrus su cinamonu

smile.gif Geras! Eisiu ir aš tokio ieškoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arita:): 10 vasario 2008 - 17:25
Šiaip tai mes savo Incanto de luxe nusipirkom su labai didele nuolaida, kai buvo akcija Elektromarkte. Vadovaujantis logika, visokios akcijos- atrakcijos taikomos ne patiems geriausiems daiktams, bet mes negalim atsidžiaugti savo aparatu (tiesa pasakius, kitokio mes ir neturėjom, tai sunku palyginti).
Atsakyti