Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

Tai kokius turit aparatus, mergaitės ? Aš galvoju išleist nu ne daugiau 1000 lt, ar už tokią kainą ką nors galėčiau padoresnio nupirkti ?
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2006 02 13, 15:28)
Tai kokius turit aparatus, mergaitės ? Aš galvoju išleist nu ne daugiau 1000 lt, ar už tokią kainą ką nors galėčiau padoresnio nupirkti ?

nusipirksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 02 13, 08:08)
mano mama turi , italu gamybos... niu kava  thumbup.gif gaunasi

O kokį turi tavo mama ?
Papildyta:
Supermamos, na padėkit išsirinkti ax.gif ką nors konkretaus aciuks.gif mastau.gif
Atsakyti
Paskaityk čia
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2006 02 12, 20:37)
Mąstau apie naują pirkinį. Norėčiau aparato, kuriuo galima būtų pasidaryt ne tik juodos kavos, bet ir su pieno putele. Bet neduoda ramybės mintis ar verta leisti pinigus tokiam daiktui ir kokią sumą reiktų skirti, kad galėčiau džiaugtis skania kava. Gal kas naudojat, galėtumėt patarti ?  ax.gif   Ar patenkintos savo pasirinkimu ir kiek mokėjot už kavos aparatą - būtų įdomu sužinoti.  g.gif

Pirkti apsimoka!
QUOTE(nere @ 2006 02 13, 15:12)
Žiūrint koks kavos aparats mirksiukas.gif . Jei mano būtų su filtru, tai irgi dienas ten pat leistų mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Jolancike @ 2006 02 14, 11:24)
Supermamos, na padėkit išsirinkti  ax.gif   ką nors konkretaus  aciuks.gif  mastau.gif

As turiu Moulinex'a, kai pirkau, buvo kaledine akcija, tai mokejom apie 200lt.(pries 3 metus) Dabar reik pirkti kita, nes savo nusitempiau i HK, nes be to aparato neisivaizduoju gyvenymo biggrin.gif, esu kavamane mirksiukas.gif . Tai sena pasiliksiu cia, o KLP pirksiu nauja. Koki- dar nzn, bet 2000 neinvestuosiu tikrai.
Galiu pasakyti tik tiek, kad espresso aparata apsimoka pirkti (LYGINANT SU FILTRINIU), nes vien jau kavos kiekio espreso aparate reikia perpus maziau.
Tai musu aparatas atsipirko per kelis menesius. O jai jus kavos geriat daugiau (nes mano vyras geria tik arbata), tai gal ir brangesni apsimoka pirkti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evansmum: 15 vasario 2006 - 08:48
Cia: http://www.senukai.l...?op=2&id=1020.2
Atsakyti
Mes turim kavos aparata su filtru [dovana biggrin.gif ]. Tai naudoju tik ta plastikini inda - kaip grafina, supilti kompotui ar sultim smile.gif

Bet tie kavos aparatai uz kelis tukstancius tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naida @ 2006 02 15, 14:23)
Mes turim kavos aparata su filtru [dovana biggrin.gif ].  Tai naudoju tik ta plastikini inda - kaip grafina, supilti kompotui ar sultim smile.gif
Bet tie kavos aparatai uz kelis tukstancius tai  thumbup.gif

As turiu kavos aparata ''MAGIK''-Saeco .Pirkome UAB''KRINONA'',jam jau 3metai,liuks daigtelis!Tie 2000lt.niekis pries toki patoguma.Pas mus kava geria net tie ,kurie is vis jos nemegsta,bet is aparato sako super skonis! 4u.gif
Atsakyti
Na pabandysiu paaiškint kaip sėkmingai susiplakt pieno putą. Pienas turi būti "natūralus", riebesnis nei 2,5 ( Mū raudonas ) ir būtinai - ŠALTAS. Iš šaldytuvo. Tada imi platesnį puoduką, įpili pienuko ( nedaug ) ir po spaudimu plaki putą : plakiklis turi būti pačiame paviršiuje, plaki tol, kol pieno pasidaro daug. Tada puoduką su pienu dar pamuši į stalą, kad susistovėtų puta. O tada su šaukšteliu tą putą dedi ant kavytės.
Atsakyti
Namie turime KRUPS aparatą. Pirktas prieš kokius 5 metus, tada ypatingo pasirinkomo nebuvo, o "tikrą" kavą norėjosi gerti ir namie. Labai patenkinti iki šiol. Capucino nebandėm gamintis, nes ne mėgėjai. smile.gif
Tiesa, buvo problemų su pupelių sumalimu, nes senasis rankinis malūnėlis ėmė "išsidirbinėti". Neseniai nuspirkom tos pačios KRUPS firmos automatinį kavos malimo aparatą, tai super, nors kainavo 200 lt (mes gavom už 150 smile.gif ) Galima pasirinkt reikiamą kavos rupumo sumalimo lygį iš 17-os.
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 02 13, 21:09)
nusipirksi mirksiukas.gif

Aš kalėdo nusipirkau "Ariete" (itališka) Eroj+ visai nebrangi nediduke. Be ypatingų "navarotų". Žinoma iš šono vamzdukas - suplaka piena karštais garais. Ir kava labai skani kapučino, ir arbata darausi. Ir plovimo nedaug. kol kas esu labai patenkinta. Tai dabar jau kavos užplikytos puodelį svečiuose nelabai ir geriu- ne tokia skani, kaip iš aparato. aišku už 1000 Lt tai jau nusipirksite labai gerą su papildomom įvairiom funkcijom.
Atsakyti
Sveikos, kavutės gerbėjos smile.gif . Galvoju pirkt Saeco spaudiminį aparatą. Bet pasižiūrėjau, kad jiems visur garantija 1 metai, kai kitų firmų panašiems ilgesnė. Tai norėčiau paklausti tų, kurios jau ilgesnį laiką turi šiuos aparačiukus - ar dažni gedimai, ar nebuvo kokių problemų dėl serviso?...
Atsakyti