Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

na stai - gurksnoju gardzia kavyte ir rasau Jums smile.gif tongue.gif isigijom spaudinimi kavos aparata, tiesa, nepigu, oj nepigu, bet jauciuos igyvendinus savo svajone. Aparatas SAECO INCANTO DE LUXE.
kava namie geriu tik as, na vyras retkarciais, bet del to visiskai nepergyvenu, aparatas ir yra tik man skirtas ax.gif

kol kas jokiu nusiskundimu neturiu, megaujuosi, veliau ziuresim
Atsakyti
Turiu Saeco firmos Magic espresso aparata. Ir kava su puta gaunasi, ir cappuccino puta nebogai daro. Tik reikia, kad pienas butu ilgo galiojimo (tetrapakuose) ir nemaziau kaip 2,5 proc. riebumo. Kol kas geriausiai puta gaunasi is Marges pieno bei kazkokio vokisko (H-Voll Milch). is Mu, Norfos pieno puta nesigavo.
Siaip kas sau galit leisti, tai geriausiai pilnai automatinis kavos aparata, t.y. paspaudi migtuka ir tau viska padaro. Bet ir kaina tokiu yra nemaza.
O su paprastais Espresso aparatais kava gerai ruosti keliems asmenims, o en kompanijai, nes siek tiek uztrunka visas procesas.
o kad neuzkalketu apraciukas yra prieziuros priemones.
Skanaus.
Atsakyti
na mano brangiajam ta puta gaunas ir is mu, ir is marges, ir dar kazkoki buvo nusipirkes ax.gif as norejau, kad kapucino puta butu daroma tik mygtuko paspaudimu, bet mane nerealiai atkalbinejo net keliose pardese, iskaitant ir aparatu gamintojus blink.gif o priezasti nurode ta, kad labai daug plaut reik, po kiekvieno tokios aparato panaudojimo, reik plaut ta vamzdeli ir pieno talpykla, jei tokia yra.

o visa kita pas mane aparate tai automatizuota, mygtukus spaudalioji tik
Atsakyti
Turime KRUPS (labai rekomendavo Ogminoje) už 550 Lt. kava nereali, o žmona su capucino kartais vargsta. jei esate kavos gerėjai, tai pirkite svarbu kad butu 15 dar slėgis, tai bet kurriuo atveju asspreso bus lux, o dėl kapucino, manau, kad reikia ranka atmušti.
Atsakyti
QUOTE(Tomazas @ 2006 02 01, 15:36)
Turime KRUPS (labai rekomendavo Ogminoje) už 550 Lt. kava nereali, o žmona su capucino kartais vargsta. jei esate kavos gerėjai, tai pirkite svarbu kad butu 15 dar slėgis, tai bet kurriuo atveju asspreso bus lux, o dėl kapucino, manau, kad reikia ranka atmušti.

O kodėl vargsta? ketinau į ofisą panašų nusipirkt,bet mes visos panelytės tik cappucinno ir temėgstam,tai tikriausiai nemokėsim pasidaryt... ax.gif
Atsakyti
pas puske geriau super kava !!!lygiai kaip kavinese kapucino su cinamonais. thumbup.gif:
bet tik nezinau pavadinimo g.gif sake kad 360lt mokejo.
Atsakyti
Dilgelyte, su kapucino yra toks dalykas - reik moket puta daryt blush-anim-cl.gif: nes ten kisi puoduka su pienu po tokiu vamzdeliu ir jau fantazijos reikalas ta puta susiplakt, o minetasis KRUPS aparatas yra esspreso kavai, ne kapucinui skirtas
Atsakyti
Mąstau apie naują pirkinį. Norėčiau aparato, kuriuo galima būtų pasidaryt ne tik juodos kavos, bet ir su pieno putele. Bet neduoda ramybės mintis ar verta leisti pinigus tokiam daiktui ir kokią sumą reiktų skirti, kad galėčiau džiaugtis skania kava. Gal kas naudojat, galėtumėt patarti ? ax.gif Ar patenkintos savo pasirinkimu ir kiek mokėjot už kavos aparatą - būtų įdomu sužinoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2006 02 12, 20:37)
Mąstau apie naują pirkinį. Norėčiau aparato, kuriuo galima būtų pasidaryt ne tik juodos kavos, bet ir su pieno putele. Bet neduoda ramybės mintis ar verta leisti pinigus tokiam daiktui ir kokią sumą reiktų skirti, kad galėčiau džiaugtis skania kava. Gal kas naudojat, galėtumėt patarti ?  ax.gif   Ar patenkintos savo pasirinkimu ir kiek mokėjot už kavos aparatą - būtų įdomu sužinoti.  g.gif

mano mama turi , italu gamybos... niu kava thumbup.gif gaunasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mami-papi: 13 vasario 2006 - 08:08
QUOTE(Jolancike @ 2006 02 12, 20:37)
Mąstau apie naują pirkinį. Norėčiau aparato, kuriuo galima būtų pasidaryt ne tik juodos kavos, bet ir su pieno putele. Bet neduoda ramybės mintis ar verta leisti pinigus tokiam daiktui ir kokią sumą reiktų skirti, kad galėčiau džiaugtis skania kava. Gal kas naudojat, galėtumėt patarti ?  ax.gif  Ar patenkintos savo pasirinkimu ir kiek mokėjot už kavos aparatą - būtų įdomu sužinoti.  g.gif

Mano atsakymas vienareikšmis - pinigus verti leista mirksiukas.gif Tam reikalui buvom skyrę virš 400, bet dabar noriu pilnai automatinio.O jis jau apie 2000 kainuoja doh.gif . Bet dalykas, tai liuksiškas.
Atsakyti
net nustebau, kad yra zmoniu, patenkintu.... g.gif
maniskis kai rusi dienas leidzia, nes virtuveje man tik vieta uzeme ir dulkes ant jo kaupesi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2006 02 13, 15:05)
net nustebau, kad yra zmoniu, patenkintu.... g.gif
maniskis kai rusi dienas leidzia, nes virtuveje man tik vieta uzeme ir dulkes ant jo kaupesi... rolleyes.gif

Žiūrint koks kavos aparats mirksiukas.gif . Jei mano būtų su filtru, tai irgi dienas ten pat leistų mirksiukas.gif
Atsakyti