Įkraunama...
Įkraunama...

Krymas, 5 dalis

QUOTE(aureelka @ 2012 06 04, 08:59)
pries keleta metu buvom Ukrainoje prie Odesos,vaikas mazas dar buvo,nebuvo nei  dvieju metu,tai rinkomes nedideli miesteli Zatoka,mums patiko labai,tuomet ilsejomes prie Juodosios juros,siemet bandysim traukti prie Azovo juros,is daugelio atsiliepimu ir rekomendaciju butent cia geriausiai vaikams:)siulyciau ir Jums rinktis kazkuri miesteli prie Azovo juros:)populiariu kurortiniu miesteliu apsygyvenimui siulyciau vengti,kadangi ten ir mases zmoniu ir kainos gerokai didesnes,bet kokiu atveju Krymas didelis ir kiekviena jo dalis skirtinga,taip kad rinktis tenka Jums patiems ko butent norit,ar tik pasyviai pailseti,ar dar ir kazka pamatyti:)

Buvau praeitais metais ZATOKOJE ir jau kazkurioje temoje pareiskiau savo nuomone, bet pasikartosiu -zmones, nevaziuokit i Zatoka, baisesnes vietos pasaulyje neesu maciusi doh.gif doh.gif doh.gif . Kainos astronomines, nenusileidzia Krymui, o servisas nulinis, tiesa pasakius ten nera normaliu apartamentu (neesu reikli siuo klausimu), tik tokie golubiatnikai, na kaip vistides iskaltos kartonu priemiesciuose buna, nesiplesiu, jei kam idomu tai parasysiu placiau.
Gerai ir paciame Kryme su vaikais, tik reiktu mokamus pliazus imti, nes valdiskuose kaip silkes backoj susigrude. Privatus pliazai su gultais, skeciais ir daug erdves. Man asmeniskai Gurzufas pats nuostabiausias Krymo miestelis wub.gif
Atsakyti
gal kas buvo Balaklavoje?labai jau norisi ten kaskodel.salia Sevastopolio.nuo Balaklavos prasideda kalnai ir grazus vaizdai.vienas minusas papludimiai toli.pesciom per kalnus iki 50 min. raso atsilepimose.arbo su juros taksi,kurie ten daznai plaukioja iki papludemiu.
Atsakyti
Kažkuri čia rašė, kad jai Balaklava labai patiko. Su vaiku nesirinkčiau, jau vien dėl vargo nukakti iki normalaus paplūdimio. Galima apsistoti kur šalia, o į Balaklavą nuvažiuot pasidairyti ( ką mes ir darysim.).
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2012 06 04, 11:54)
Buvau praeitais metais ZATOKOJE ir jau kazkurioje temoje pareiskiau savo nuomone, bet pasikartosiu -zmones, nevaziuokit i Zatoka, baisesnes vietos pasaulyje neesu maciusi  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Kainos astronomines, nenusileidzia Krymui, o servisas nulinis, tiesa pasakius ten nera normaliu apartamentu (neesu reikli siuo klausimu), tik tokie golubiatnikai, na kaip vistides iskaltos kartonu priemiesciuose buna, nesiplesiu, jei kam idomu tai parasysiu placiau.
Gerai ir paciame Kryme su vaikais, tik reiktu mokamus pliazus imti, nes valdiskuose kaip silkes backoj susigrude. Privatus pliazai su gultais, skeciais ir daug erdves. Man asmeniskai Gurzufas pats nuostabiausias Krymo miestelis  wub.gif

Ir aš ne kartą esu buvusi Zatokoje, daugiau tikrai nevažiuočiau ir ne vien dėl kainų, o dėl vandens..... brūdų bdrūdas.....
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2012 06 04, 13:37)
Ir aš ne kartą esu buvusi Zatokoje, daugiau tikrai nevažiuočiau ir ne vien dėl kainų, o dėl vandens..... brūdų bdrūdas.....

na nezinau kurioje vietoje buvot,kad vanduo purvinas,ir kada vaziavot,mums tai vanduo siltas ir normalus buvo,papludimiai gal kiek siukslini,bet nevisur taip yra.
Atsakyti
už Zatoką yra baisesnė vieta - Očakovas doh.gif biggrin.gif
mes vakar buvom Koblevo vandens parke http://www.aquakoblevo.net/ - labai patiko ir mums, ir vaikams. ir šiaip jei į Krymą nesinori, bet norisi Juodosios jūros - tada Koblevas arba Chersono srityje esantis Železnij Port.
Azovo jūra tinkama vaikams, bet nelabai tinkama suaugusiems - eini eini, eini eini.... ir dar eini... ir dar... ir iki juosmens smile.gif bet paprastai jinai ženkliai šiltesnė.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2012 06 04, 18:23)
bet nelabai tinkama suaugusiems - eini eini, eini eini.... ir dar eini... ir dar... ir iki juosmens smile.gif bet paprastai jinai ženkliai šiltesnė.

...o čia žiūrint kurioj vietoj.Tikrai ne visur taip yra.
Atsakyti
O i koki miesteli vaziuoti su vaikais prie Azovo juros???Vaikai mazi 2 ir 5 metai.Buvom Evpatorijoj,bet norisi jau kur kitur apsilankiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapa: 05 birželio 2012 - 00:34
turiu klausimeli ax.gif , ar kryme galima bankomate nusimti pinigu jai galima tai kokia g.gif
Atsakyti
sveiki,

cia pas pazistamus klausymas iskylo,jei masina yra uzrasyta ant tevo,o sunus vaziuos su ja tai jam dar reikalingas igaliojimas,pavarde ta pati.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2012 06 04, 14:37)

Tai tiesa, ten iteka kazkoks vandens terlkinys ir sunesa "lagmana", t.y. dumbliu sanasas o jie smirdi nerealiai ir siaip netvarkinga ten labai, asfalto ant keliu nerasta. Vis del to rekomenduociau vaziuoti i pietine Krymo puse, kur kalnuota, pradedant Alusta, baigiant Alupka, juk ten ir yra visas Krymo grozis wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(dragostao @ 2012 06 05, 08:18)
turiu klausimeli  ax.gif , ar kryme galima bankomate nusimti pinigu jai galima tai kokia  g.gif

Nu tikrai galima, juk ne laukiniu krastas, tik pasidomekit kiek jusu bankas nuskaiciuos uz nuemima. Mes praeitais metais nusiiminejom, nepamenu kiek SEB nuskaiciavo (kazkas apie 10 lt), jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(alionako @ 2012 06 05, 09:27)
sveiki,

cia pas pazistamus klausymas iskylo,jei masina yra uzrasyta ant tevo,o sunus vaziuos su ja tai jam dar reikalingas igaliojimas,pavarde ta pati.

igaliojimas butinas
Papildyta:
QUOTE(Ugniažolė @ 2012 06 05, 09:34)
Nu tikrai galima, juk ne laukiniu krastas, tik pasidomekit kiek jusu bankas nuskaiciuos uz nuemima. Mes praeitais metais nusiiminejom, nepamenu kiek SEB nuskaiciavo (kazkas apie 10 lt), jokiu problemu.

paprastai ikainis yra 2 % nuo sumos , min 10 lt
tai jei imti is bankomato, ne maziau 500 lt
mazesnem sumom neapsimoka imt

o siaip tai kur imanoma, galima kortele atsiskaityti

Kadangi man tas aktualu, tai dar del swedbanko pasiaiskinsiu, juk UA Swedbankas yra:) Gal nuemimo mokescio nera?

Kas turite Swedbanko kortele su kelioniu draudimu, galite pasiimti pazyma, kad jus turite ta draudima, jei kas nutiktu, lengviau bus, jei turesite
Atsakyti