QUOTE(Coliukiaae @ 2012 05 30, 10:41)
kai o testas rode teigiama tai buv skaidrios vakar tai irgi balksvos, bet as dar pradejau galvot gal mano elektroninis termometras grybauja nes kaip tik antra men tematuoju su juo. Tu pranesk ka tau gine pasakys gal ir man tas pats
Sveikos
Buvau siryt pas gine. Mato subliuskusi folikula, bet geltonkunio nemato. Sako, kad O lyg ir norejo vykt, bet neivyko, del to OT rode beveik teigiama, o Bt taip ir nepakilo. Pasak jos - dideliu problemu nera, israse Ovuliavit vitaminu, liepe kelis ciklus pagert ir dar Duphaston sake del visa ko nusipirkt. Jeigu nepades Ovuliavit, tada reikes gerti Duphaston nuo 15 iki 25 cd tam, kad paskatintu pilnaverte ovuliacija. Beje, nakvisu sake negerti, nes ir taip ju ten sudetyje yra. O Folio rugsti butinai

Ir kitais vitaminais nepiktnaudziauti, uztenka Folio ir Ovuliavitos. Viena kiauside lyg policistine, bet ta vertinti reiktu ciklo pradzioje, ne gale. Sake, kad dideliu bedu kol kas neitaria, toliau bandyti pastoti, pora men vartoti, kas paskirta ir jeigu nesigaus, tada vel ateiti. Bandysiu atsipalaiduot, matysim kap cia eisis