Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(pink peony @ 2012 05 31, 21:25)
O kuo skiriasi Ovuliavit nuo Duphaston? Kuris piktesnis?  g.gif
Tai geriant Duphastona yra realu pastoti? Nes man irgi israse Duphaston gerti 3 ciklus menstruacijoms sureguliuoti. Ar yra tikimybes per ta laikotarpi pastoti?  unsure.gif  Dabar bijau, kad ovuliacija nuslopins  g.gif
Papildyta:
O kai buvau pas savo gine, pasake, kad mato laisvo skyscio ir kad galima tuo metu bandyti su ND, bet nieko nepasake apie folikula...

Duphastoną gerti, tikriausia, liepė tik tam tikromis ciklo dienomis? Taigi, jį skiriama gerti dažniausia būtent liutealinės fazės metu, po ovuliacijos. Ir tokiu atveju pastojimo tikimybė nei kiek nesumažėja, o pastojus - Duphastonas (kuris yra dirbtinis progesteronas) padeda įsitvirtinti vaisiui.

Taigi, tikimybė pastoti geriant Duphaston tikrai yra. Tiktai, jeigu pastosit, būtinai pasikonsultuokite su gydytoju, nes Duphastono vartojimą nėštumo metu negalima staigiai nutraukti (bent jau taip kalba merginos, kurios vartoja/vartojo).
Papildyta:
QUOTE(San* @ 2012 05 31, 22:43)
O kai išsitiri hormonus? tarkim jie ne normos ribose,ka tada daryt? nieko apie tai nenusimanau,bet labai įdomu  blush2.gif

Jeigu hormonai normų ribose - reiškia, problemų toje srityje nėra, ir tiek 4u.gif Ir nieko su jais daryti nereikia. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vylabusle, visiskai sutinku, kad duphastonas po O yra thumbup.gif (aisku, jei jo reikia, t.y. truksta PRG).

San*, jei hormonams kazkas negerai skiriai gydyma. Pavyzdziui pas mane zemas PRG. Ir man reikia skatinti ovuliacija.

Mano BT
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif mano BT parasiuke (seskas), laikausi dar pakolkas isikibusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 06 01, 06:33)
Labas rytas  bigsmile.gif mano BT parasiuke (seskas), laikausi dar pakolkas isikibusi  lotuliukas.gif

nu labai grazai laikais.. tikiuosi taip ir toliau bus mirksiukas.gif 4u.gif

Pakst
, cia biski ne i tema, o kur Juodkranteje planuojate apsistoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 01 birželio 2012 - 06:41
Labas rytas  bigsmile.gif mano BT parasiuke (seskas), laikausi dar pakolkas isikibusi  lotuliukas.gif

super laikaisi! 4u.gif linkiu nenukristi! 4u.gif
Atsakyti
laba ryta. smile.gif
matuociau su elektroniniu- galvociau, kad pastrigo jis biggrin.gif
Papildyta:

thumbup.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 01, 06:48)
laba ryta.  smile.gif
matuociau su elektroniniu- galvociau, kad pastrigo jis  biggrin.gif
Papildyta:

thumbup.gif  grazu

nugi super thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
TrioSSS , pas mane PRG normos ribose , bet ovuliacija skatinam ne del to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 31, 22:10)
Duphastoną gerti, tikriausia, liepė tik tam tikromis ciklo dienomis? Taigi, jį skiriama gerti dažniausia būtent liutealinės fazės metu, po ovuliacijos. Ir tokiu atveju pastojimo tikimybė nei kiek nesumažėja, o pastojus - Duphastonas (kuris yra dirbtinis progesteronas) padeda įsitvirtinti vaisiui.

kadangi menesniu jau nera laaabai ilgai, tai liepe gerti iskart, kad jas issaukti. O po to nuo 16 CD dar du ciklus, kad jos sugriztu i vezes ir ciklas sutrumpetu. Nes man mmmm ziauriai nereguliarios, paprastai buna kas 45 dienas, buna ir kas 3 men doh.gif Taip kad isgerus 16 CD yra milziniska tikimybe, kad tai dar nebus antroji faze sad.gif

QUOTE(debesuole @ 2012 06 01, 06:48)
laba ryta.  smile.gif
matuociau su elektroniniu- galvociau, kad pastrigo jis  biggrin.gif

oho kaip grazu smile.gif
Papildyta:

as rusiskai nesuprantu, bet atsidarius nuoroda nematau kur tas grafikelis pasislepes blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 06 01, 06:54)
Labas rytas  bigsmile.gif
TrioSSS , pas mane PRG normos ribose , bet ovuliacija skatinam ne del to  unsure.gif

o kas negerai - kiti hormonai (LH, FSH)?
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 01, 08:06)

as rusiskai nesuprantu, bet atsidarius nuoroda nematau kur tas grafikelis pasislepes  blush-anim-cl.gif

As ir nesuprantu, bet skaityti rusiskai moku lotuliukas.gif
Spaudi sone "Графики " ir rodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvacioke1: 01 birželio 2012 - 07:36
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 06 01, 07:09)
As ir nesuprantu, bet skaityti rusiskai moku  lotuliukas.gif 
Spaudi virsuje "Графики " ir rodys  smile.gif

aciu biggrin.gif dabar ir as perskaiciau Grafiki biggrin.gif
Atsakyti