QUOTE(pink peony @ 2012 05 31, 21:25)
O kuo skiriasi Ovuliavit nuo Duphaston? Kuris piktesnis?
Tai geriant Duphastona yra realu pastoti? Nes man irgi israse Duphaston gerti 3 ciklus menstruacijoms sureguliuoti. Ar yra tikimybes per ta laikotarpi pastoti?
Dabar bijau, kad ovuliacija nuslopins 
Papildyta:
O kai buvau pas savo gine, pasake, kad mato laisvo skyscio ir kad galima tuo metu bandyti su ND, bet nieko nepasake apie folikula...

Tai geriant Duphastona yra realu pastoti? Nes man irgi israse Duphaston gerti 3 ciklus menstruacijoms sureguliuoti. Ar yra tikimybes per ta laikotarpi pastoti?

Papildyta:
O kai buvau pas savo gine, pasake, kad mato laisvo skyscio ir kad galima tuo metu bandyti su ND, bet nieko nepasake apie folikula...
Duphastoną gerti, tikriausia, liepė tik tam tikromis ciklo dienomis? Taigi, jį skiriama gerti dažniausia būtent liutealinės fazės metu, po ovuliacijos. Ir tokiu atveju pastojimo tikimybė nei kiek nesumažėja, o pastojus - Duphastonas (kuris yra dirbtinis progesteronas) padeda įsitvirtinti vaisiui.
Taigi, tikimybė pastoti geriant Duphaston tikrai yra. Tiktai, jeigu pastosit, būtinai pasikonsultuokite su gydytoju, nes Duphastono vartojimą nėštumo metu negalima staigiai nutraukti (bent jau taip kalba merginos, kurios vartoja/vartojo).
Papildyta:
QUOTE(San* @ 2012 05 31, 22:43)
O kai išsitiri hormonus? tarkim jie ne normos ribose,ka tada daryt? nieko apie tai nenusimanau,bet labai įdomu 

Jeigu hormonai normų ribose - reiškia, problemų toje srityje nėra, ir tiek