QUOTE(San* @ 2012 06 03, 21:25)
Grafikas
Sveikos,man dabar pats vaisingiausias laikas,o su MB ND nedarom
labai dirba,pavarges jis tai nekamuoju. Turiu kitokį džiaugsmą namie.
O OT kol kas neigiami,ryškūs bet ne ryškiau už kontrolonę.
Visoms laukiančioms II,linkiu jų sulaukti.
Sveikos,man dabar pats vaisingiausias laikas,o su MB ND nedarom

Visoms laukiančioms II,linkiu jų sulaukti.

Kol nebuvo teigiamo OT ar kol OT nepradėjo blankti - tol ir nevyliok vyro. Pamatysi konkrečiai teigiamą OT, arba pamatysi jau blankesnį negu ryškiausias buvęs prieš tai - tuomet jautį už ragų

Mano ovuliacijos testas šiandien, štai ką tik parodė teigiamą - absoliučiai lygios juostelės.

QUOTE(pink peony @ 2012 06 03, 16:10)
Del hormonu tai daug visokiu israse ant lapuko viska pridaviau dar sake reikia padaryti tyrimus del chlamidiozes, ureoplazmozes, sake reikia viska istyrti. rytoj galesiu parasyti kokie butent hormonai, o planuojam nuo vasario jau rimtai, o nesisaugom nuo rugsejo

QUOTE(pink peony @ 2012 06 03, 16:43)
Merginos, o matuojant BT, tarkim savaitgaliais kaip darote? Uzsistatot zadintuva, kad tuo paciu metu pasimatuot? Nes man tai norisi ilgiau pamiegoti
Ir siaip atsibudus jei ten kazkiek pasimuistai kol susigrabalioji termometra, ar labai tada netiksliai parodo? Nes kiek skaiciau, tai turi buti kuo ramesne busena, be pasimuistymu 

As tai su zadintuvu atsikeldavau anksciau, bet dabar kazkaip jau pripratau ir be jo 6-6.30 atsibundu

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 03, 20:36)
Kol nebuvo teigiamo OT ar kol OT nepradėjo blankti - tol ir nevyliok vyro. Pamatysi konkrečiai teigiamą OT, arba pamatysi jau blankesnį negu ryškiausias buvęs prieš tai - tuomet jautį už ragų
O kad dabar nedarot dar ir geriau - pasiilgs ir išalks 
Mano ovuliacijos testas šiandien, štai ką tik parodė teigiamą - absoliučiai lygios juostelės.
Žygdarbiai numatyti rytojui, mylimasis jau informuotas ir ruošiasi 

Taip ir reikės daryti,o kaip kitaip,taip visiškai nepraleidžiu pro pirštus.

Gerai tau kad teigiamas,irgi nesnausk,linkiu tau teigiamo bet ne OT o NT ciklo gale.

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 03, 16:08)
O aš teturiu vienintelį ovuliacijos testą jau
Šiandien bandysiu pasidaryt - jeigu neatspėsiu ovuliacijos, tai neatspėsiu, toliau kamuosimės. 

pas mane dar 7 liko

QUOTE(San* @ 2012 06 03, 21:45)
Taip ir reikės daryti,o kaip kitaip,taip visiškai nepraleidžiu pro pirštus.
Taip,tik sulauksiu teigiamo ir griebsiu,pavargęs jis ar ne,ni motais tada man.
Gerai tau kad teigiamas,irgi nesnausk,linkiu tau teigiamo bet ne OT o NT ciklo gale.
Beje,šį ciklą jau viskas gerai? su dantukais,ir panašiai? 

Aš tau irgi inkiu geros ciklo baigties. Kaip suprantu, ryt-poryt jau turi ovuliuoti, tai gražių akimirkų jums su vyru

Debesuole, ačiū už siūlymą - jeigu šio ciklo pabaigoje vėl sulauksiu mėnesinių - būtinai pasinaudosiu, o jeigu ne - paliksime virusiukus kitoms panelėms.

Labas rytas
su mano BT jokiu sansu ka nuspeti

su mano BT jokiu sansu ka nuspeti

QUOTE(Pakšt* @ 2012 06 04, 06:37)
realiai man tik treciadieni mmm diena, nes visada buna 15DPO
tai va lauksim kas bus, bet tikiuosi paties geriausio ir nebeprireiks LP 

taip ir bus