Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

labuka paneles , man jau 16cd , dar neovuliavau , bt dar zemai laikos , taij jai as ovuliuosiu veliau , tai ir mano mmm pasivelins ? ar ne ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 06 07, 11:40)
labuka paneles , man jau 16cd , dar neovuliavau , bt dar zemai laikos , taij jai as ovuliuosiu veliau , tai ir mano mmm pasivelins ? ar ne ? g.gif

Taip, dažniausia pasivėlina ir mėnesinės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 07, 10:16)
Taip, dažniausia pasivėlina ir mėnesinės.  4u.gif

man labai tiktu toks atvejis.. galetu jos veluoti kokia gera savaite . Vaziuoju atostogu, noreciau vandenyne pasimaudyti .. o tos nelabosios ispuola vidury atostogu .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 07, 10:22)

Berods, su šiuo ciklu viskas aišku, linija bus 15 cd  ax.gif

nu ir saunu thumbup.gif as tikiu, kad gali pavykti ax.gif
Atsakyti
ax.gif vylabusle, taigi labai pataiket tada bigsmile.gif

lauksim dabar, ka rodys toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 07, 15:37)
ax.gif  vylabusle, taigi labai pataiket tada  bigsmile.gif 

lauksim dabar, ka rodys toliau  smile.gif

Na, kaip čia pasakius, Debesuole... blush2.gif Tie paskutiniai ND buvo tokie iškankinti truputį blush2.gif Vaikai juk iš meilės gimsta, o mes labiau sužaidėm vaikų gamybos fabriką, kas nėra labai romantiška ir ko aš stengiuosi vengti... blush2.gif Na, žiūrėsim, gal kokį prizą laimėsim, po poros savaičių bus tikrai aiškų aiškiausia, laimėjom ar ne. blush2.gif
Atsakyti
Šiandien FF nubrėžė brūkšnį, kur ir tikėjausi jį pamatyti. Laukiu, kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 08, 11:52)
Šiandien FF nubrėžė brūkšnį, kur ir tikėjausi jį pamatyti. Laukiu, kas bus toliau.

Linkiu gerai pabaigti šį ciklą. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 06 08, 13:14)
Linkiu gerai pabaigti šį ciklą.  nestuke.gif

San*, kaip tavo katinėlis? smile.gif

O man 3 dpo visada aukštai užkyla BT, po to iš karto laiptuku pakrenta. Matysim, kaip dabar bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 06, 05:34)
O pas mane psichologinis nevaisingumas, turbūt  doh.gif

zinok ir toks dalykas yra, man ilgus metus atrodo jau kad tai tik galvos isdaigos , nes gydytojai tvirtina kad esu sveika kaip kumele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 08, 12:47)
San*, kaip tavo katinėlis? smile.gif

O man 3 dpo visada aukštai užkyla BT, po to iš karto laiptuku pakrenta. Matysim, kaip dabar bus  g.gif

Puikiai,auga gražuolė,tiklsiau princesė mano,kaip vaikas viską turi biggrin.gif man net pačiai baisu kaip ją myliu wub.gif Užtai ir truputį užmiršus čia tą forumą,visas laikas skirtas tik ji dabar,tikiuos D pamatys kaip myliu ją ir atsius tai ką mylėsiu dar labiau wub.gif

Na o mano BT tai nežinau,šį kartą neužkyla iki 37C tai manau nieko ir nebus,bet neliūdžiu,turiu paguodą šalia thumbup.gif grafikas

Tikrai negalvojau,kad įsigijus kačiuką man bus linksmiau ir mažiau galvosiu apie nestuke.gif ir kaip j tapti,bet tikrai mažiau galvoju rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(daivutyte @ 2012 06 08, 15:04)
zinok ir toks dalykas yra, man ilgus metus atrodo jau kad tai tik galvos isdaigos , nes gydytojai tvirtina kad esu sveika kaip kumele smile.gif

O aš pasakiau ginei kad jau planuosim leliuką,nes po gimdos kaklelio vėžio vakcinos turėjom saugotis,apie puse metų doh.gif tai ji man sako taip realiai neplanuokit,ir atvertė man knygą,kurioj juodu ant balto parašyta,kad pats planavimas ir trukdo pastoti,reikia atsipalaiduoti,galvoju nesamone,bet taip ir yra,o man irgi sake sveika aš,viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 06 08, 16:33)
O aš pasakiau ginei kad jau planuosim leliuką,nes po gimdos kaklelio vėžio vakcinos turėjom saugotis,apie puse metų  doh.gif  tai ji man sako taip realiai neplanuokit,ir atvertė man knygą,kurioj juodu ant balto parašyta,kad pats planavimas ir trukdo pastoti,reikia atsipalaiduoti,galvoju nesamone,bet taip ir yra,o man irgi sake sveika aš,viskas gerai  rolleyes.gif

Jeigu planavimas trukdytų pastoti, nebūtų šitiek laimingų BT grafikėlių supermamose mirksiukas.gif O dirbtinis apvaisinimas tokiu atveju būtų absoliučiai neefektyvus. Bet, kaip matome, pastoja ir intensyviai planuojančios, ir mažiau susikoncentravusios, ir visų vaikučiai gražūs ir puikūs. 4u.gif

O katinai yra fantastiški sutvėrimai, mūsų rainius taip pat atsirado kaip "vaiko repeticija" biggrin.gif Juk jeigu katinui laiko neskirsi, nepažaisi, nepamyluosi, nepasikalbėsi su juo - tai kaip tuomet gali tikėtis, kad jau vaikui dėmesio paskirsi daugiau? Taigi, kai mūsų kniaukalius reikalauja žaidimų - kaskart susimąstau, kaip reikalinga savo laiką dovanoti, ir kad privalome pažaisti su katinu, nes jeigu šiandien atstumsime katiną - rytoj ir vaikelis su savo smalsiais klausimais ir poreikiu bendrauti tinkamo dėmesio nesulauks. Taip kad katinai ne tik patys savaime daug džiaugsmo neša, bet ir išmoko rūpintis bei bent truputį pasiaukoti.
Atsakyti