Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

Sveikutės, pasirodau ir aš su savo grafikėliu. Pradžioje grafikėlis teikė vilties, nes ovuliacinis šuolis buvo nemenkas o ir kelias dienas temperatūra laikėsi tokia graži, o dabar pradėjo eiti į apačią. Manau, kad jei kas būtų užkibę temperatūra kaip tik kiltų, o nekristų į apačią g.gif

http://www.babyplan....41461-dolzenka/

Amūra, labai gražus tavo grafikėlis, o ir ND tikrai buvo laiku. Rezultatas paaiškės po kelių dienų smile.gif
Atsakyti
Aš kažkaip keistai nekylu g.gif
grafikėlis
Visada perlipdavau po O 37, o dabar dar toli toli...
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2012 06 13, 13:06)
Sveikutės, pasirodau ir aš su savo grafikėliu. Pradžioje grafikėlis teikė vilties, nes ovuliacinis šuolis buvo nemenkas o ir kelias dienas temperatūra laikėsi tokia graži, o dabar pradėjo eiti į apačią. Manau, kad jei kas būtų užkibę temperatūra kaip tik kiltų, o nekristų į apačią  g.gif

http://www.babyplan....41461-dolzenka/
Amūra, labai gražus tavo grafikėlis, o ir ND tikrai buvo laiku. Rezultatas paaiškės po kelių dienų  smile.gif

kad ne taip stipriai ir pakritot, yra dar laiko pakilimui.. tikėkimės, kad taip ir bus 4u.gif
ačiū, kad pakeliat ūpa.. kas žino gal ir atostogų nereiks eit biggrin.gif išeisiu su visam.. smile.gif planavau ši mėnesi pabaigt BT matuot ir bent iki Rugsėjo pailsėt.. jau ir dietos gana griežtos pradėjau laikytis, sau pasakiau užteks.. nepavyksta tai nepavyksta, reiškias atėjo metas savimi pradėt rūpintis.. taip sakant kerštauju biggrin.gif
ši mėnesi nieko nesitikiu, kad tik tiek nedaug tesistengėm tai ir nebus didelio nusivylimo, kad nesulauksim rezultato smile.gif

dar klausimas, 5d. ar buvo imanoma implantacija? kažkaip neblogai temp. buvo pakritus nors ir neiškart užkilo, bet sakau o gal..g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 13 birželio 2012 - 12:22
QUOTE(Amūra @ 2012 06 13, 12:01)
ND buvo 15d. po 24val. tai pažymėjau kaip 16d. taigi to laiko daugiau praėjo, bet va kada O buvo taip ir nesupratau  unsure.gif 16d. labai dešni šona maudė, pusę dienos prasikankinau  unsure.gif  17d. velgi dešnio šono maudimas tik jau ne toks stiprus.. tai va, kada ta dienele buvo sunku suprast..  unsure.gif pagal BT sakyčiau 17d. taigi net dvi dienos buvo praėję nuo ND, daug..  unsure.gif

kiek pamenu vaisingiausios buna 3 dienos iki O ir 1 po.. taigi, jei jau kibs tikrai pakaks ir to vieno karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 06 13, 13:19)
kad ne taip stipriai ir pakritot, yra dar laiko pakilimui.. tikėkimės, kad taip ir bus  4u.gif
ačiū, kad pakeliat ūpa.. kas žino gal ir atostogų nereiks eit  biggrin.gif  išeisiu su visam..  smile.gif planavau ši mėnesi pabaigt BT matuot ir bent iki Rugsėjo pailsėt.. jau ir dietos gana griežtos pradėjau laikytis, sau pasakiau užteks.. nepavyksta tai nepavyksta, reiškias atėjo metas savimi pradėt rūpintis.. taip sakant kerštauju  biggrin.gif
ši mėnesi nieko nesitikiu, kad tik tiek nedaug tesistengėm tai ir nebus didelio nusivylimo, kad nesulauksim rezultato smile.gif

O gal kaip tik jums išėjus atsostogų viskas ir pavyktų. Labai daug pavyzdžių kada žmonės stengiasi ir vis niekaip nesigauna, o kai numoja ranka į planavimą įvyksta stebuklas smile.gif Bet nuojauta man kužda, kad jūsų grafikėlis ne šiaip sau toks gražus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 13, 12:36)
Tai kad kažin ar bebus kas gero šiandi su vyru, vakar buvo  unsure.gif nebent galvoju gal dar ryt ryte mėgint pasidarbuot, ar jau vėloka būtų?

Jeigu vakar buvo - tai jau gerai. O ryt ryte kontrolinis šūvis nepakenktų, bet jeigu yra noras, aišku. Jeigu ne - tai turėtų užtekti ir vakarykščio, nes per jėgą nemanau, kad ten kas gero gaunasi... Bent jau mums nė karto dar su išstenėtais bandymais nepavyko nieko.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 13, 12:27)
Jeigu vakar buvo - tai jau gerai. O ryt ryte kontrolinis šūvis nepakenktų, bet jeigu yra noras, aišku. Jeigu ne - tai turėtų užtekti ir vakarykščio, nes per jėgą nemanau, kad ten kas gero gaunasi... Bent jau mums nė karto dar su išstenėtais bandymais nepavyko nieko.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 06 13, 13:21)
kiek pamenu vaisingiausios buna 3 dienos iki O ir 1 po.. taigi, jei jau kibs tikrai pakaks ir to vieno karto  mirksiukas.gif

bet kodėl tada taip sunku papult unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 06 13, 12:42)
bet kodėl tada taip sunku papult  unsure.gif

na leliuko isikabinima itakoja daug veiksniu.. labai daug.. hormonai, spermiukai, gimdos gleivine ir pan.
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2012 06 13, 13:24)
O gal kaip tik jums išėjus atsostogų viskas ir pavyktų. Labai daug pavyzdžių kada žmonės stengiasi ir vis niekaip nesigauna, o kai numoja ranka į planavimą įvyksta stebuklas  smile.gif Bet nuojauta man kužda, kad jūsų grafikėlis ne šiaip sau toks gražus  drinks_cheers.gif

aš apie ta pati pagalvojau smile.gif planavimas dar toks simbolinis, nors atrodo ir nesisaugom nuo lapkričio, 7mėn. praėjo.. na bet dabar suprantu kad būtent per O, man šona ir mausdavo o maudžiant šonui apie jokius ND ir pagalvot nesinorėdavo o pasirodo reikėjo smile.gif na, kad jūsų nuojauta išsipildytų.. smile.gif gera del tokio jūsų visų palaikymo ir pačiai atsiranda optimizmas.. dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 13 birželio 2012 - 12:52
QUOTE(TrioSSS @ 2012 06 13, 12:37)
nevarau  blush2.gif  pas mane visad 12 mm buvo  cool.gif

nu tai va kol O bus tai ir pasiauginsii iki 12mm, o siaip tai viskas normaliai, gera gleivine thumbup.gif ne taip kai mano kazkuri cikla buvo vos 5mm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 06 13, 13:10)
nu tai va kol O bus tai ir pasiauginsii iki 12mm, o siaip tai viskas normaliai, gera gleivine  thumbup.gif ne taip kai mano kazkuri cikla buvo vos 5mm  lotuliukas.gif

tai va tikiuosi, kad tos O ir nebuvo ax.gif nes ko tais ta tempa keistai antra diena pakilusi blush2.gif tikekimes siaip sau
Atsakyti