Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 02, 20:33)
Nu jau nesakyk, mano va vaikui 14 metu, bet kai paleidau ta Pitbuli, tai buvo liepta tuoj pat isjungt ir negadint jo muzikinio skonio  lotuliukas.gif  Sake jau geriau sita tada klausyt:

http://www.youtube.c...feature=related

thumbup.gif lotuliukas.gif
Mano vaikas uzsiprase,kad per TV muzika paleisciau ir strakalioja patenkintas
Atsakyti
O as va kokteiliuka susimiksavau ir gurksnoju smile.gif Gal kas jungsis?
Atsakyti
niu ka, mama isejo, vaikas paguldytas (bet dar nemiega) o as jau su savo alkoholio ir cipsu doze essen.gif:

QUOTE(Upjora @ 2012 06 02, 21:35)
Raimuk,puikiai veikia minkštosios vietos būdas.  biggrin.gif Silpnosios vietos paveikti neįmanoma kai ištinka isterija.  biggrin.gif
Jaučiu,pirmą kartą gyvenime toookį pms jaučiu. blink.gif Erzina viskas,netgi bledės bulvės ir tos susimokė prieš mane-verdu tris,dvi iš jų jau pervirė,trečia vis dar neišvirus.Greičiau jau Staską numaudyt ir paguldyt,bo nekaip ir jos diena pasibaigti gali.  biggrin.gif

manajai padeda skaiciavimas iki 3, pasantazuoju kuo nors, ir suveikia greitai, aiskus, nereikia piknaudziauti, nes tiesiog atsibos jai
del PMS tai uzjauciu, pati pastebiu kad tom dienom baisiai pikta bunu doh.gif
QUOTE(Upjora @ 2012 06 02, 22:01)
Aš šiandien susitikau Staskos buvusią klasiokę su mama,tai ji jau klausė kada ir kaip Staska švęs.Jaučiu,norėtų apsilankyt...  g.gif Namie nenoriu jokių balių,jokių.Užsakysiu tuos burbuliukus ir baigta.Nes,vietos namie mažai,o sode švęst juk negali planuot.

?
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 02, 23:57)
niu ka, mama isejo, vaikas paguldytas (bet dar nemiega) o as jau su savo alkoholio ir cipsu doze essen.gif:

aš irgi drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet man jau viskas į pabaigą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 02, 20:35)
Raimuk,puikiai veikia minkštosios vietos būdas.  biggrin.gif Silpnosios vietos paveikti neįmanoma kai ištinka isterija.  biggrin.gif
Jaučiu,pirmą kartą gyvenime toookį pms jaučiu. blink.gif Erzina viskas,netgi bledės bulvės ir tos susimokė prieš mane-verdu tris,dvi iš jų jau pervirė,trečia vis dar neišvirus.Greičiau jau Staską numaudyt ir paguldyt,bo nekaip ir jos diena pasibaigti gali.  biggrin.gif

bledes bulves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif sugalvok tu man taip biggrin.gif

pas mus siandien ir oziu ir isteriju diena doh.gif galva jau skauda....reik kokia veikla jam sugalvot per diena,kad ant sprando neliptu
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 02, 22:56)
Erotica,nein man šitas gabal,ieškok kito.

drinks_cheers.gif nein ir man

QUOTE(martanux @ 2012 06 02, 23:14)

tas malakis ir neveza

QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 02, 23:33)

biggrin.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 02, 23:54)
O as va kokteiliuka susimiksavau ir gurksnoju smile.gif  Gal kas jungsis?

AS! alaus ir sprite kokteilis sy vakara
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 02, 21:54)
O as va kokteiliuka susimiksavau ir gurksnoju smile.gif  Gal kas jungsis?

as cool.gif
Atsakyti
Nu vo, tai cia visas vakarelis gaunasi biggrin.gif A kur trolis dingo, kur visas pamylet zadejo??? Nu va kai reikia, tai ir ner g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 02, 23:10)
Nu vo, tai cia visas vakarelis gaunasi  biggrin.gif  A kur trolis dingo, kur visas pamylet zadejo??? Nu va kai reikia, tai ir ner  g.gif  cool.gif

daluze ant meiles patrauke? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 02, 22:10)
Nu vo, tai cia visas vakarelis gaunasi  biggrin.gif  A kur trolis dingo, kur visas pamylet zadejo??? Nu va kai reikia, tai ir ner  g.gif  cool.gif

speju, kad visos kuriu ner su troliu dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 06 02, 20:38)
mhm, pasvajok, juk dama jo bijo, kad reikės man ką nupirkt cool.gif užtad su mama išvarėm, apsiprekinom thumbup.gif  sūnui basutes nupirkau thumbup.gif

Nu kas per boba.Taigi savam vaikui pirktų.Nakuj,susinervinau.

"Per visą dieną žvaigždžių lauk,per visą nakti saulę šauk." Kai užvedė dainikė taip ir norisi į kabakiuką su gyva muzika,kuri tokius gabalus varo. assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif

Einu ir aš įkalt įsipilsiu.

Pūkita,ja ja su trim troliais.Greit 3 metų sukaktį švesiu,kai trolio neturėjus. blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
Raimuk,nu tie žaidimų kambariai man burbuliukai. biggrin.gif

Bandau ir aš visokius būdus drausminimo. irnesakyk.gif

Staskai pleiskanų atsirado.Kaip panaikint?Ar čia pasiutimo šalutinis poveikis?

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 06 02, 22:33)
Pūkita,ja ja su trim troliais.Greit 3 metų sukaktį švesiu,kai trolio neturėjus.  blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu tai matai, kad trolio neturi jei SM mirksti lotuliukas.gif nera tu , kurios troliauti isejusios lotuliukas.gif
Atsakyti