As vis dar lovoj vartaliojuos
Labas rytas!!!
taip faina, kad net pati sau pavydziu
Labs rytas!
Nuplaukė jubiliejaus šventimas.
Šalta,lyja.
Sėdesim šiltoj troboj ir vargo nematysim.
Puuupi,nu kokia tu šaunuolė.Gal tave Staskos gimtadieniui pasamdyt...
Raimuk,aišku.Maniu,kad aš viena nenormali,vaikui kartais pateplioju,kai išskalbiu kasas.Bet po nuirpimo nebereik tepliop,nebesivelia.O ir šepetį tobulą paroviau,nebepeša.
Spindi,nu bjauri boba.Aš,tavo vietoj,jaučiu melščiau tėvą vien dėl to,kad paerzint ją.
Martanux,saule,kaip tu?Kaip damutė gyvena?Ką naujo moka?
Nuplaukė jubiliejaus šventimas.
Puuupi,nu kokia tu šaunuolė.Gal tave Staskos gimtadieniui pasamdyt...
Raimuk,aišku.Maniu,kad aš viena nenormali,vaikui kartais pateplioju,kai išskalbiu kasas.Bet po nuirpimo nebereik tepliop,nebesivelia.O ir šepetį tobulą paroviau,nebepeša.
Spindi,nu bjauri boba.Aš,tavo vietoj,jaučiu melščiau tėvą vien dėl to,kad paerzint ją.
QUOTE(Upjora @ 2012 06 03, 12:31)
kaip cia pasakius kaip as, tiesiog nelendu is namu, sedziu kiaura diena pc apsikabinus ir filmus ziuriu. tiesiog nieko nesinori, jei nebutu damos, tai net valgyt turbut nesigaminciau. Jauciu pati kad su nervais prastai, nes pastebiu kaip kartais dukriuka apsaukiu be reikalo. o ji auksinis vaikas, buna oziukai islenda, bet siaip nesokdina manes. moket tai nepasakyciau kad labai jau kazkokia pazanga turim, sneket sneka tik savo kalba, nei mama ar dar kazka is jos neisgirsi. su puodu problemos irgi, klykia ji pamacius. bet va jei paprasai kad tarkim kojines ar batus ar plauku sepeti ir t.t. paduotu, tai visada atnesa ta ka paprasau.
QUOTE(puuupi @ 2012 06 03, 11:33)
Labas rytas!!!
taip faina, kad net pati sau pavydziu 
QUOTE(martanux @ 2012 06 03, 12:40)
kaip cia pasakius kaip as, tiesiog nelendu is namu, sedziu kiaura diena pc apsikabinus ir filmus ziuriu. tiesiog nieko nesinori, jei nebutu damos, tai net valgyt turbut nesigaminciau. Jauciu pati kad su nervais prastai, nes pastebiu kaip kartais dukriuka apsaukiu be reikalo. o ji auksinis vaikas, buna oziukai islenda, bet siaip nesokdina manes. moket tai nepasakyciau kad labai jau kazkokia pazanga turim, sneket sneka tik savo kalba, nei mama ar dar kazka is jos neisgirsi. su puodu problemos irgi, klykia ji pamacius. bet va jei paprasai kad tarkim kojines ar batus ar plauku sepeti ir t.t. paduotu, tai visada atnesa ta ka paprasau.
su puodu ir mum bedos buvo,toks vaizdas kad y ugni sodyciau...nuleidau rankas ir nieko nedariau...na diena nuimdavau leisdavau taip lakstyt....2,5m buvo ir pats nusieme,nejo uzdet niekaip,sake nenoriu ir viskas...ir nakciai nesidejo,bet ne kart y lova nera pridares....matyt atejo tas laikas,kai suprato kam prisimyzus vaiksciot y ta pampersa jai gali sausai
Labas visoms
mes gyvenam visai neblogai. Ligos musu atrodo jau beveik pasibaige,nors dar pakostim truputi ir maze ir as. I sanatorija dabar kiekviena diena vazinejam i proceduras ir po pietu gristam namo. Nebeliekam ten gyventi,nes lb daug mazu vaiku su slogom,kosejanciu ir pan.,nesinori,kad vel koki virusa pasigautu maniske. Gavom dar sanatorijoj del kosulio ir slogos mes inhaliacijas ir bioptronu gerklyte sildom. Taigi iki birzelio 12d. dar taip kasdien vazinesim procedurintis. Tik,kad apart masazo daugiau niekas jai nebepatinka
o per mankstas asaros kaip pupos rieda...
Papildyta:
martanux, kas del puodo,tai mano pana irgi visai su juo nedraugauja. As jau rankas beveik nuleidau, atrodo viska supranta kokia paskirtis yra ir kam tas puodas reikalingas. Kai paklausiu kur ji daro sysiu,tai nueina ir rodo,kad i puoda. Bet tik pabandyk nuimt kelnes ir pasodinti is karto klyksmas...
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 06 03, 09:40)
martanux, kas del puodo,tai mano pana irgi visai su juo nedraugauja. As jau rankas beveik nuleidau, atrodo viska supranta kokia paskirtis yra ir kam tas puodas reikalingas. Kai paklausiu kur ji daro sysiu,tai nueina ir rodo,kad i puoda. Bet tik pabandyk nuimt kelnes ir pasodinti is karto klyksmas...
QUOTE(<imelda> @ 2012 06 03, 14:49)
tai vat maniske irgi panasiai, puoda ji naudoja kaip foteli, su kelnem sedasi ant jo, pasiima knygute ir ale skaito savo kalba arba zaidzia, bet tik numauk kelnes tai klykia nesavu balsu ir bega nuo jo
QUOTE(martanux @ 2012 06 03, 11:56)
tai vat maniske irgi panasiai, puoda ji naudoja kaip foteli, su kelnem sedasi ant jo, pasiima knygute ir ale skaito savo kalba arba zaidzia, bet tik numauk kelnes tai klykia nesavu balsu ir bega nuo jo 
Manoji irgi kaip kedute naudoja puoda,sedi su kelnem. Arba buna,kad zaislus visus is eiles nesa ir sodina ant puodo. Neismanau as ka daryti. Rugpjuti jau du metai,o i kelnes varom pilnu tempu
QUOTE(Upjora @ 2012 06 03, 10:31)
Man ikvepimo kazka daryt nebus dabar iki sekancio vaiko gimtadienio
Niu ir oras
Pasidarem kazkokio pyrago, eisim ragaut
Martanux,
Ir as noriu pyrago...gal reikia eit parsinest
nes namie galiu produktu neturet
sveikos 
Staska su didele svente, ir Puupi vaikina taip pat

as siandien nervuota... 3 cukrines geles dariau pusdieni
dabar dziuna, jei viskas ok, tai bus grazu
meistrelis dirba graziai, bet laaabai letai, jam vis norisi tai ateit pasneket, tai arbatos, tai kavos... ir tikrai ne mane kadrina, tiesiog tingi, man rodos, nes jis po savaites darbu savaitgali pas mane chalturina, na bet vaizdelis jau yra.... sakau sutvarkys verandele, tai visus svecius joje priiminesiu
Staska su didele svente, ir Puupi vaikina taip pat

as siandien nervuota... 3 cukrines geles dariau pusdieni
meistrelis dirba graziai, bet laaabai letai, jam vis norisi tai ateit pasneket, tai arbatos, tai kavos... ir tikrai ne mane kadrina, tiesiog tingi, man rodos, nes jis po savaites darbu savaitgali pas mane chalturina, na bet vaizdelis jau yra.... sakau sutvarkys verandele, tai visus svecius joje priiminesiu
labas vakaras
vakarienei saslykai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laukiu D ir vaidinsiu kad nerukau,sumastem nuo 1 nebetraukti to nuodo,bet pusdieni nerukius supratau tai ne man...
,o vyriskis laikosi
,nemaciau visa savaitgaly lyg pasiilgau jo....jis man mms vis siunte su gelytem..mieai nustebinta likau
ryt y darbuka tad linkiu visoms ir sau paciai ramios darbo savaites..
vakarienei saslykai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laukiu D ir vaidinsiu kad nerukau,sumastem nuo 1 nebetraukti to nuodo,bet pusdieni nerukius supratau tai ne man...
ryt y darbuka tad linkiu visoms ir sau paciai ramios darbo savaites..
Julioške,širdie,ačiū.Bet Staska tą pačią dieną su tavo mažąja užgimus.
O dėl meistrelio Jurgelio,mdaaaaaaaaa.Galnebūk namie,kai jis remontuoja?Bet nea,tada jis dar daugiau tingės...
Galnebeturėk kavų arbatų cukrų.....
Puuupi,neišsisukinėk,laiko dar turi.
Imelda,nespausk vaiko,žaidimais žaidimais ir išmoks,juk nebus su pampiais iki 5 metų.
Martanux,o damutė ne per maža puodui?
Čia šiaip,mano pamąstymas.
Pyragais neviliokit,ryju vakar pirktus saldumynus.
Papildyta:
Erotica,susimylėk,duok nors vieną iešmą.
O dėl meistrelio Jurgelio,mdaaaaaaaaa.Galnebūk namie,kai jis remontuoja?Bet nea,tada jis dar daugiau tingės...
Puuupi,neišsisukinėk,laiko dar turi.
Imelda,nespausk vaiko,žaidimais žaidimais ir išmoks,juk nebus su pampiais iki 5 metų.
Martanux,o damutė ne per maža puodui?
Pyragais neviliokit,ryju vakar pirktus saldumynus.
Papildyta:
Erotica,susimylėk,duok nors vieną iešmą.