QUOTE(Upjora @ 2012 06 02, 23:24)
Aš jau antrą vakarą žadu gert,bet pamirštu.
Nu jau cia auksciausias uzmarsumo laipsnis

Vopscie, motera, ir kaip jus taip galit

Toki svarbu dalyka pamirsti
QUOTE(martanux @ 2012 06 03, 13:56)
tai vat maniske irgi panasiai, puoda ji naudoja kaip foteli, su kelnem sedasi ant jo, pasiima knygute ir ale skaito savo kalba arba zaidzia, bet tik numauk kelnes tai klykia nesavu balsu ir bega nuo jo
QUOTE(<imelda> @ 2012 06 03, 14:00)
Manoji irgi kaip kedute naudoja puoda,sedi su kelnem. Arba buna,kad zaislus visus is eiles nesa ir sodina ant puodo. Neismanau as ka daryti. Rugpjuti jau du metai,o i kelnes varom pilnu tempu
Mano mazoji irgi ramiai sau iki 2,5 metu i pampius krove ir vargo nemate. Bet va atejo laikas ir daro ne tik kad i puoda, bet jau ir i tulika. Ir nei as ja kazkaip cia mokinau specialiai, nei ka dariau. Tiesiog atejo tam laikas ir psio. Aisku ir darzelis padejo, nes ten visi pagal komanda eina pirmais metais. Turi savo asmenini puoda. Cia lopselio grupej taip. O dabar jau ir darelyje i tulika eina normalu. Bet vis tiek yra dar vaiku, kurie pvz rimta reikala i kelnes krauna, nes arba pamirsta laiku, arba dar kazkas jiems pasidaro, bet buna cirku. Ir pastabejau, kad kazkodel dazniau berniukams
QUOTE(martanux @ 2012 06 03, 18:42)
zinok net neisivaizduoju, nes neturiu net zalio supratimo kada laikas

bet jei rudeni keliaus i darzeli, tai sakau gal po truputi jau dabar bandyt pazindint su tuo baisuokliu puodu
Va mano sunus tai 1,5 metuku nuejo i lopseli ir zinok per savaite ten ji ismoke ant puodo sedet. Buvau maloniai nustebinta, kad jam taip greit daejo kame reikalas. Su dukra taip lengvai neprasisukau. Beveik metus darze su pampersais vaiksciojo. Nors manau, kad cia ir aukletoju poziuris pasiekites. Pries 10 metu, kai sunus i darza ejo, buvo nesuprantamas dalykas, kaip gali virs metu vaikas i kelnes daryt. Ir nedejo jos to pamperso is principo. O siais laikais dzin jau toms aukletojoms buvo. Nemate problemos - su pampersais, tai su pampersais. Ir nesodina ant puodo, jeigu pats to nereikalauji...
Labas rytas, beje

Ot grazia tema pradejau darbo savaite - kaip tikra mama mamu forume