Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

niu ir ka visos veikiat? cool.gif

nusipirkau siandien lietuvisko alucio, sulaukiau kol mazgius uzmigs ir relaksuoju sau rolleyes.gif vis tik koks skanus tas alus,kai ragauji jo karta i 2 men biggrin.gif

ryt sese i svecius atlekia, bus faina ax.gif
Atsakyti
ww kaip einas?

as su drauge skaipu lialiakinu ir naikinu pomidorus savo sultyse biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis http://www.youtube.c...h?v=sS6eUIpwwds

P.S. Prieš klausant nuorodos, privaloma garsą pasididinti iki maksimumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 05 birželio 2012 - 21:34
Annomis bigsmile.gif pasakok kas cia per geros zinios???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 05, 20:31)
ww kaip einas?
as su drauge skaipu lialiakinu ir naikinu pomidorus savo sultyse  biggrin.gif

mmm... noreciau dabar tokiu pomidoru rolleyes.gif net seile iki zemes nutiso biggrin.gif leksu ieskot kada, reik tik i sarasa itraukt, nes kitaip pamirsiu doh.gif

Sumasciau, kad reik man pas gydytoja, tik nezinau ar bus naudos is tu musu daktareliu biggrin.gif po mazgiaus gimimo man pradejo slinkt plaukai (kiek zinau daug kam taip buna) tik beda tame, kad man taip ir nenustojo jie slinkt g.gif siandien kai risaus,pastebejau, kad like gal tik puse to ka turejau jaunystej verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 06 05, 21:45)
mmm... noreciau dabar tokiu pomidoru  rolleyes.gif net seile iki zemes nutiso  biggrin.gif leksu ieskot kada, reik tik i sarasa itraukt, nes kitaip pamirsiu  doh.gif

siandien kai risaus,pastebejau, kad like gal tik puse to ka turejau jaunystej  verysad.gif

as naminius kapoju ax.gif

pas mane irgi puse belike smile.gif
Atsakyti
Labas!

As uzsikasusi darbuose smile.gif net savaitgaliais nelieka laiko mano draugems ir bendrazygems - jums! gaila...

cirkus krecia vyrai aplink mane biggrin.gif jau juokinga darosi...uztat nenuobodu gyvent smile.gif pasistengsiu ryt i fotki parasyt smile.gif gal ir jums diena smagesne pasirodys.

mes su panku sveiki smile.gif kita savaite noriu pas daluze i meeta! pageidautina darbo diena, nes, savaitgaliai mano per daug uzimti smile.gif jau geriau i darba ateisiu neisimiegojusi smile.gif ka manot?
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 06 05, 22:40)
Annomis   bigsmile.gif  pasakok kas cia per geros zinios????  bigsmile.gif

Apie kokias žinias klausi? Kaip ir neturiu apie ką pasakot - nieko nei naujo, nei gero, nei blogo. smile.gif Na, apart to, kad dukros kūno kultūros mokytoja užkniso negyvai - skambinausi direktorei (tai jaune pirmas kartas, kai turim bėdų su ta mokytoja) - ryt varysiu į mokyklą rašyt raštiško skundo ar pan.

Šiaip - daina man šita faina ir tiek. Tokia užvedanti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 05 birželio 2012 - 21:59
QUOTE(puuupi @ 2012 06 05, 22:45)
beda tame, kad man taip ir nenustojo jie slinkt  g.gif siandien kai risaus,pastebejau, kad like gal tik puse to ka turejau jaunystej  verysad.gif

Pas mane gal tik koks ketvirtadalis likęs, dėl to ir kerpuosi trumpai, nors labai norėčiau ilgų kasų. Buvau pasiauginus iki pečių, bet galai toookio plonumo buvo, kad baisu - kaip mano aa baba, kad sakydavo, kaip pelės uodega. biggrin.gif Be to, ilgesni ir nebeaugo.
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 06 05, 15:52)
Raimuko grazuolyte su svente 4u.gif  happybday.gif

aciu! 4u.gif

QUOTE(Mort @ 2012 06 05, 21:01)
Puupi, Raimuk nu bet Jus ir gimtadienius organizuojat  thumbup.gif  Pagalvojau su tokiais organizaciniais sugebėjimais ir išradingumu galėtumėte papildomai kokiomis gimtadienių organizatorėmis padirbėti  mirksiukas.gif
Aš tai savo vaikiui nė karto nieko panašaus nebuvau surengusi  blush2.gif  Dažniausiai tortas + žvakutės pas senelius

imu manyt, kad pasiduodam madai kazkokiai g.gif nors... taviskio gimtadienis pries daugiau nei 10 metu buvo, tai manau ne taip stipriai tie gimtadieniai buvo sureiksminami, sventimas kiek ramesnis mastau.gif
Atsakyti
visu kudikius su gimtadieniais smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Raimuko princesytę su tortadieniu

user posted image
Atsakyti