Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 05, 23:38)
aciu!  4u.gif
imu manyt, kad pasiduodam madai kazkokiai  g.gif nors... taviskio gimtadienis pries daugiau nei 10 metu buvo, tai manau ne taip stipriai tie gimtadieniai buvo sureiksminami, sventimas kiek ramesnis mastau.gif

As tai tiesiog noriu vaikui svente padaryt (jei jau darom kazka). Pati visada svajodavau turet normalu gimtadieni, o ne pasisedejima prie misrainem nukrauto stalo. Turejau keleta draugu,kuriu tevai neblogus organizuodavo, tai baltai pavydedavau jiems rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif

Keista kai darbo savaite prasideda treciadieni... gerai,kad vakar prisiminiau zadintuva nustatyt
Atsakyti
O aš kad ir po savaitės atostogų, bet va meilės darbui visai neatsirado doh.gif ir vis dar viskas kabo ant nežinomybės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 06 05, 21:51)
mes su panku sveiki smile.gif kita savaite noriu pas daluze i meeta! pageidautina darbo diena, nes, savaitgaliai mano per daug uzimti smile.gif jau geriau i darba ateisiu neisimiegojusi smile.gif ka manot?

Galim mytintis kita savaite tikrai bigsmile.gif Mano seklys isvaziuoja i kelione (cia supraskit VT, kuris aplink langus trainiojasi ir gyvent ramiai neduoda), tai busiu laisva kaip vejas thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz sveikinimus 4u.gif
vakar manoji jau kiek is proto ejo, demesio gavo, visi skambina, sveikina, tai greit mandra paliko doh.gif

VT tevai nepasveikino, viena is seseru siandien paveluotai, nes FB uzmate.

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 06 06, 08:39)
visu kudikius su gimtadieniais smile.gif

jau senai nebe kudykiai biggrin.gif

QUOTE(puuupi @ 2012 06 06, 10:02)
Keista kai darbo savaite prasideda treciadieni... gerai,kad vakar prisiminiau zadintuva nustatyt

siandien ryte gavau pamiegot, mama dukriuka paliko apacioje prie filuku. atsikeliu ir sunkiai susivokiu kokia siandien diena, ka turiu nuveikti ir nuo ko pradeti doh.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2012 06 06, 10:11)
O aš kad ir po savaitės atostogų, bet va meilės darbui visai neatsirado  doh.gif  ir vis dar viskas kabo ant nežinomybės  doh.gif

niu kaip nors 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Sveikinu raimuko dama su gimtadieniu 4u.gif t.p. paveluotai blush2.gif ir laumėnės panelyte su gimtadieniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2012 06 06, 06:11)
O aš kad ir po savaitės atostogų, bet va meilės darbui visai neatsirado  doh.gif  ir vis dar viskas kabo ant nežinomybės  doh.gif

Laumėnė, savaite atostogu realiai yra baisiai jau mazai,tad sakyciau nieko keisto,kad neatsirado meiles darbui...

P.S. is bendru pazistamu suzinojau,kad VT pakeite advokata ir atsiima ieskini,nebeirodines jau savo nevaisingumo. Ale skambinausi i teisma,tai ten kolkas dar apie tai nieko nezino. Tai va is tu paciu bendru pazistamu suzinojau,kad kuria dabar VT strategija kaip mane uzspeist i kampa,kad savanoriskai sutikciau su visom jo paskolom ir apsiimciau moketi pusiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 06 birželio 2012 - 14:04
QUOTE(<imelda> @ 2012 06 06, 15:01)
P.S. is bendru pazistamu suzinojau,kad VT pakeite advokata ir atsiima ieskini,nebeirodines jau savo nevaisingumo. Ale skambinausi i teisma,tai ten kolkas dar apie tai nieko nezino. Tai va is tu paciu bendru pazistamu suzinojau,kad kuria dabar VT strategija kaip mane uzspeist i kampa,kad savanoriskai sutikciau su visom jo paskolom ir apsiimciau moketi pusiau.

tokiu atveju, gausi is teismo laiskeli, kad byla nutraukta....
Atsakyti
raimukas - tavo princese su tortadieniu 4u.gif

vilnietes - siulau penktadieni iseit kur ' i zmones' blush2.gif
kas 'uz' ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eladija @ 2012 06 06, 15:20)
vilnietes - siulau penktadieni iseit kur ' i zmones'  blush2.gif 
kas 'uz' ?  ax.gif

Ziurint kada i tuos zmones eit g.gif Nes jeigu siaip vakare, tai galiu bet su mazaja. O jau veliau negaliu, nes neturesiu kur jos det...
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 06, 16:55)
Ziurint kada i tuos zmones eit  g.gif  Nes jeigu siaip vakare, tai galiu bet su mazaja. O jau veliau negaliu, nes neturesiu kur jos det...

as tai vat butent viena - dukros nera, tai noriu pasinaudoti proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 06 06, 07:39)
visu kudikius su gimtadieniais smile.gif

Ir aš prisidedu su sveikinimais happybday.gif
Papildyta:
QUOTE(eladija @ 2012 06 06, 17:24)
as tai vat butent viena - dukros nera, tai noriu pasinaudoti proga smile.gif

Aš dar tiksliai nežinau, ką penktadienį veiksiu, bet gal visai ir būtų faina.
Papildyta:
Kaži kaip ten Medėjai sekasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 06 birželio 2012 - 17:48
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 06, 12:16)
sunkiai susivokiu kokia siandien diena,

Aš šiandien kelis sykius ir gi suabejojau, kokia savaitės diena ax.gif

QUOTE(eladija @ 2012 06 06, 16:20)
iseit kur ' i zmones'  blush2.gif 

Aš savaitgalį IŠ žmonių tikriausiai išeisiu biggrin.gif Šiandien vakare teta paskambino, sakė giminių šventę kaime organizuoja savaitgalį. Tai jei orai nesubjurs, važiuosiu

Užmačiau šiandien facebooke ir labai juokiausi
Jei tavo nuotaika bloga, pagalvok, kad kai numirsi, tai nė jos neturėsi
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 06 06, 22:08)

Užmačiau šiandien facebooke ir labai juokiausi
Jei tavo nuotaika bloga, pagalvok, kad kai numirsi, tai nė jos neturėsi

o aš štai ką ten šiandien užmačiau

Ant cigarečių pakelio rašo "Rūkymas žudo" ant alkoholio pakuočių - "Kenkia sveikatai" ` Kodėl ant vyrų nerašo - "PZDC nervų sistemai" ??
Atsakyti